Både leggings - uld - og blusen af uld/silke er behagelige at have på. Blusen er meget stor i størrelsen og synes at udvide sig yderligere i brug. Skuldre og v-udskæring sejler, måske fordi den... Näytä lisää

God pris og super hurtig levering - ville være endnu bedre hvis man kunne vælge levering med dao til døren☺️

Fremragende !!!! Pakken kom i løbet af 2 dage. På grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var håndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet beløb for forsende... Näytä lisää

Høj kvalitet cashmere og hurtig levering. Jeg oplevet en god oplevelse, da jeg handlet på Scandinavianlux.com. Hjemmesiden var nem og tilgængelig. Deres produkter er det bedste cashmere jeg ejer.... Näytä lisää

1. Vaateliike

Hos Scandinavianlux finder du først og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, merinould blandet med silke, samt bambus. Du finder derudover den blødeste og mest luksuriøse Cashmere uld, fra vores eget mærke; Scandinavianlux. Vi sælger kvalitetsprodukter til både mænd, kvinder og ikke mindst vores kære børn.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Dag til dag levering

Dag til dag levering.
Havde bestilt diverse uldtøj til min baby og alt var i skønneste orden.
Vender helt sikkert tilbage👏🏻😃

17. lokakuuta 2023

Kære Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Vi glæder os til at se dig på vores shop igen :-).

Scandinavianlux

Skønne produkter til en god pris

Gode priser, godt udvalg og skønne produkter 🤩

20. lokakuuta 2023

Kære Anja,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter og priser. Tak for at handle hos os.

Kære Frank,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os!

Ingen problemer

Ingen problemer, super dejligt

11. lokakuuta 2023

Kære Mariann,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Scandinavianlux

Gode produkter og priser.

5. lokakuuta 2023

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes om vores produkter og priser.

Scandinavianlux

Et dyrt sæt leveret løst i en pose, meget skuffende!

God kvalitet, men MEGET kedelig indpakning når man skal bruge sættet til gave, det er jeg virkelig skuffet over. Så sættet som gave hos en anden, hvor det lå i fine gaveæsker som det burde have gjort!🥲

3. lokakuuta 2023

Kære Inger,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du ikke fandt vores indpakning i silkepose tilfredsstillende. Hvis du havde gjort os opmærksom på at din pakke var en gave, så havde vi med største fornøjelse pakket dine varer ind som en smuk gave.

Det er muligt både at bestille gaveindpakning på vores shop, samt skrive i bemærkninger. Mange kunder sætter stor pris på at undgå unødig pap og indpakning i dag, så det er da ærgerligt at du ikke blev tilfreds, det beklager vi meget.

Scandinavianlux

Har købt flere cashmere trøjer

Har købt flere cashmere trøjer, lækker kvalitet og holder faconen. Super betjening i butikken.

30. syyskuuta 2023

Kære Carsten,

Mange tak for dine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god og positiv oplevelse ved at handle hos os!

Scandinavianlux

Når man står og mangler en gave

Når man står og mangler en gave, så kan man roligt gå ind til Scandinavian Lux og blive guidet til at købe den rigtige. Og så bliver det ovenikøbet pakket super flot ind.

1. syyskuuta 2023

Kære Pia,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg kunne nemt finde de tilgængelige varer, og jeg er super tilfreds med kvaliteten.

Det er slet ikke sidste gang, at jeg handler der :)

26. tammikuuta 2023

Høj kvalitet cashmere og hurtig…

Høj kvalitet cashmere og hurtig levering.
Helt sikkert ikke den sidste gang jeg bestiller derfra :)

2. tammikuuta 2023

Oversize!? Nix

bestilte en oversize cashmere bluse, str L jeg har normalvægt og er 1.77 høj. Den er IKKE oversize. På foto på webshop ser den ud til at dække bagen, den når til bukselinning. Den var på tilbud minus 40% så prisen var 809 kr. Det er den ikke værd. Den er meget tynd og ikke blød, som jeg forventer af en cashmere. Klart man ikke får en 4 trådet til den pris, men den her er bare ligemeget.... den ene stjerne for hurtig levering, den anden for ærmerne , der var lange nok, men ikke oversize.

21. syyskuuta 2022

Virkelig god kundeservice og hurtig…

Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Fik hurtigt hjælp og vejledning så jeg fik bestilt den helt rigtige størrelse. Virkelig lækker kvalitet, og noget af det blødeste cashmere jeg ejer. Kan varmt anbefale scandinavianlux.

7. huhtikuuta 2022