Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Både leggings - uld - og blusen af uld/silke er behagelige at have på. Blusen er meget stor i størrelsen og synes at udvide sig yderligere i brug. Skuldre og v-udskæring sejler, måske fordi den... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God pris og super hurtig levering - ville være endnu bedre hvis man kunne vælge levering med dao til døren☺️

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende !!!! Pakken kom i løbet af 2 dage. På grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var håndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet beløb for forsende... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Høj kvalitet cashmere og hurtig levering. Jeg oplevet en god oplevelse, da jeg handlet på Scandinavianlux.com. Hjemmesiden var nem og tilgængelig. Deres produkter er det bedste cashmere jeg ejer.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Hos Scandinavianlux finder du først og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, merinould blandet med silke, samt bambus. Du finder derudover den blødeste og mest luksuriøse Cashmere uld, fra vores eget mærke; Scandinavianlux. Vi sælger kvalitetsprodukter til både mænd, kvinder og ikke mindst vores kære børn.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig stil, tone og service

Købte 2 sæt merinould/silke leggins og bluse. Begge str. M. Leggins på det ene sæt har så løs en elastik at de glider ned konstant. Jeg har sendt billeder som forespurgt og det fremgår tydeligt at der er stor forskel på de to sæt. Jeg bliver så oplyst om at det er to forskellige modeller, hvilket åbenbart skal bortforklare at elastikken er så løs at de ikke kan bruges. Samt at jeg kan returnere hvis ubrugt og i original indpakning (har naturligvis haft dem på for at konstatere at de ikke kan blive oppe). Da jeg kommenterer på at de har skrevet "blød" elastik i beskrivelsen af de leggins som ikke kan holdes oppe, i stedet for "god" elastik, som på det andet par, der virker fint, bliver min kommentar kaldt "ubehagelig". Jeg kommer til at købe mit uld/silke et andet sted fremover. Virkelig dårlig stil/tone og service.

19. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandinavianlux

Kære Anne, Hos Scandinavianlux gør vi alt for at yde den gode service. Vi har valgt at være en E-mærket butik fordi vi ønsker at overholde alle gældende lovkrav der er i Europa, det synes vi er god service. Når du handler fra en webshop, har du som kunde 14 dage fra modtagelsen af din vare, til at beslutte dig for om du ønsker at beholde eller fortryde dit køb. Det betyder at du har 14 dag, hvor du hver dag kan prøve produktet, førend du beslutter dig for om produktet passer dig eller ej. Det synes vi faktisk er god service. Ønsker du at returnere, skal varen selvfølgelig være intakt, med mærker og emballage. Det synes vi er helt normalt og forventeligt når man handler. Men som du skrev, så skurrede det i dine øre, for du havde smidt både mærker og emballage ud. Vi passer rigtig godt på varen når vi sender til dig og forventer faktisk at du gør det samme, hvis du vil returnere. Varen skal kunne sælges til en anden kunde og vi har ikke haft andre kunder der var utilfredse med denne model. Da jeg pointerer at du jo har købt 2 forskellige modeller, vælger du at anklage os for at have ændret i teksten på produktet, på trods af vi bruger den originale beskrivelse af produktet skrevet af JOHA. Sådanne anklager finder vi faktisk ubehagelige, da vi altid gør vores bedste. Mvh Scandinavianlux

Saanut 5/5 tähteä

Hurtgt levering uden problmer.

Hurtigt levering uden problmer. Konkurrence dygtig pris.

30. syyskuuta 2025

Kære Ian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-).

Hurtigt og nemt

3. syyskuuta 2025

Kære Sasha,

2. syyskuuta 2025

Kære Gunnar,

Fantastisk service!

Wauw – sjældent har jeg oplevet så god service! ✨
Bestilte Joha-uld­tøj, som desværre var for småt. Én besked til Dorte Lykke, og hun tog sig straks af alt.
Mandag eftermiddag sendte jeg pakken retur – og torsdag var pengene allerede på min konto.
Hurtigt, trygt og med et smil hele vejen. Her handler jeg igen uden tvivl! 💫

14. elokuuta 2025

Kære Janne,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, samt en god behandling i forbindelse med returnering :-). Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Saanut 1/5 tähteä

Utilfredsstillende service (man skal…

Utilfredsstillende service (man skal selv betale retur får beskadigede varer)

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandinavianlux

Kære Christina, Tak for din tilbagemelding her. Som E-mærket butik følger vi dansk købelov, som jo tydeligt siger at returfragt for vare der er reklamationsberettiget bliver dækket af butikken, så din påstand er jo desværre usand. Både Joha's hovedkontor og vi som forretning har vurderet din uld/silke natdragt, som du nu har brugt i 10måneder, til at være fejlbehandlet og ikke vasket efter forskriften. Alligevel tilbød vi dig en ny natdragt, det synes vi faktisk er rigtig god service, men det var ikke godt nok til dig. Du har nu ikke mulighed for selv at komme forbi vores butik på Frederiksberg. Du kræver at vi også skal betale fragt, både for din returnering samt for at sende dig en ny dragt. Nu har jeg igen talt med Joha og nu tilbyder vi dig ikke umiddelbart en ny dragt. Nu tilbyder vi dig at sende din 10måneder gamle natdragt med store oprevede huller på knæ til JOHA's laboratorium, hvor de vil teste materialet, samt bedømme om materialet er en fabrikationsfejl eller om din uld/silke dragt er fejlbehandlet. Taler vi om fabrikationsfejl, så dække vi naturligvis både dragt og porto begge veje. Håber at dette er en tilfredsstillende løsning for dig. Med venlig hilsen Scandinavianlux

Saanut 5/5 tähteä

Super god og hurtig service 👍🏼 Handler…

Super god og hurtig service 👍🏼 Handler her helt sikkert igen.

4. heinäkuuta 2025

Kære Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen :-).

Kære Marianne,

Hurtig betjening, perfekt vareindkøb

3. toukokuuta 2025

Kære Per,

Saanut 5/5 tähteä

urtig og høj kvalitet på deres vare....

Hurtig og høj kvalitet på deres vare....

30. huhtikuuta 2025

Kære Rikke,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og at du synes godt om vores produkter :-).

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Gode produkter og var heldig at købe på tilbud

3. huhtikuuta 2025

Kære Marianne,

Lækkert uld/silketøj

Hurtig levering overskuelig hjemmeside

4. maaliskuuta 2025

Kære Kirsten,

Saanut 1/5 tähteä

Jeg var inde og købe en strikhue

Jeg var inde og købe en strikhue, og fik at vide hvis huen ikke passede kunne jeg returnere den uden problemer også selvom jeg havde gået med den! Har så været inde i dag og vil returnere den ..jeg får så at vide at det kan jeg ikke!!! Jeg synes det er en MEGA dårlig service!! Så skal de ikke love noget de ikke kan stå ved!
Kommer aldrig til at handle hos dem igen!!!

8. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Scandinavianlux

Kære Yasmin, Tak for din tilbagemelding her. Vi beklager at du har en opfattelse af, at du hos os kan returnere tøj som du har gået med. Vi kender ikke til konceptet, hvor man kan returnere sit brugte tøj. Hos Scandinavianlux sælger vi kun nyt og ubrugt. Vi synes det er god service og mener at vores kunder forventer når de handler hos os, at tøjet er både nyt og ubrugt. Med venlig hilsen Scandinavianlux

Lækkert blødt og varmt

5. maaliskuuta 2025

Kære Tatjana,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter :-).

Saanut 5/5 tähteä

Fedt produkt og hurtig levering,perfekt…

Fedt produkt og hurtig levering,perfekt !

5. maaliskuuta 2025

Kære Nicolai,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-).

varerne kom hurtigt

1. maaliskuuta 2025

Kære Lis,

Er godt tilfreds med købet

Er godt tilfreds med købet

4. helmikuuta 2025

Kære Rudolf,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin