Rigtig godt førstehåndsindtryk af Sierstedstore.com. Da jeg selv ikke er en kendt spiller indenfor re-sale og secondhand, havde jeg ingen forstand på prissættelse - Det tog ikke mere end 5 minutter f... Näytä lisää
Super god service på alle fronter. De var super hjælpsomme, og assisterede mig online omkring størrelser og leveringstid, og var hurtige til at svare på det hele. Da jeg havde lidt travlt med at få v... Näytä lisää
Der gik 4 dage før jeg fik pakken, men det var for mig acceptabelt. Siden kunne godt bruge lidt flere detaljeret billeder, da jeg modtog en t-shirt der så fuldstændig anderledes ud end hvad jeg havde... Näytä lisää
Jeg har for nylig sendt tre skjorte ind til SIERSTED, men det viste sig at skjorterne var krøllede da de kom med posten. Derfor valgte SIERSTED at sende dem til rensning helt uden ekstra omkostninger... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Second hand-store med high-end og streetwear-produkter. Vi tager markedets klart laveste kommission og sælger sko, tøj og accessories til både drenge og piger.
Hummeltoftevej 148, 2830, Virum, Tanska
- info@sierstedstore.com
- sierstedstore.com
som forventet hurtig og god service
Alt var som det skulle
Alt var som det skulle, og fragten var hurtig. Kan godt anbefales.
God levering og rigtig god kvalitet
God levering og rigtig god kvalitet, 5 stabile stjerner herfra
God service...hurtige til at svare på…
God service...hurtige til at svare på spørgsmål vedr produkt
Super god service
Super god service
Hurtig Levering
Bestilte en tote bag super god kvalitet så :)))
helt vildt dårlig service!!!!!
helt vildt dårlig service!!!!!! mega uacceptabel opførsel fra en umoden betjening fra David!!
jeg betalte fragt selvom der stod gratis fragt over 400 kr og min order var på 500..
der ud over, havde jeg en rabatkode på 200 kr, som ikke gik igennem, selvom det var en teknisk fejl fra deres side.
skrev derefter til dem jeg gerne ville have annulleret min order, men fik et kort svar tilbage, at det slet ikke var en mulighed.
selvom der står i eu betingelserne at alle skal have mulighed, lige meget hvad at kunne annullerer en order inden den er sendt.

Vastaus yritykseltä SIERSTED
Købte en taske
Købte en taske, min ordre kom 2 dage for sent, og jeg fik derfor endnu en taske gratis. Super god service!
Generelt bare en god og hurtig levering!
Fik min varer hurtigere end der stod
Fik min varer hurtigere end der stod, altid godt
Mega god service
Fik en anden vare end den jeg bestilte..
Meget fin betjening :-) havde et…
Meget fin betjening :-) havde et gavekort hvor koden ikke var aktiveret, så dette er grunden til at det ikke blev fem stjerner. men super flinke unge mennesker:-)
Fantastisk service
Fantastisk service, og man få lækkert kvalitet for pengene.
Godt personale og hurtig levering
Høj tilfredshed
Hurtig levering, også kæmpe fordel at der er 10% rabat på den første handel