rottlucht.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling werd vlot verzonden en geleverd met een handgeschreven briefje erbij. Het concept is leuk en de ontvangende partij was er oprecht blij mee. Vooral de zeepjes ruiken erg lekker! 1 gemiste ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In de eerste plaats vind ik het concept fantastisch gevonden, en hoop dat dit een nog groter succes mag worden in de toekomst. Daarnaast was het leuk en goed verpakt, en als extra een persoonlij... Näytä lisää

1. Hygieniatuotteet
  2. Kemikalio
  3. Kosmetiikkamyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur

Erinomainen

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De lucht weet ik niet

De lucht weet ik niet. De jarige is aan staande Zondag jarig. Leuke verpakkingen snelle levering

12. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä rottlucht.nl

Ik hoop dat het luchtje zelf inmiddels ook in de smaak is gevallen. Fijn dat alles rondom de verzending goed is gegaan.

Heerlijk luchtje!

Heerlijk luchtje!! Ik zeg dames, bestel het voor je hubby😆
Super snel geleverd en persoonlijke kaart erbij! Brabant gaat op z'n Rotterdams dankzij een Rottlucht !😄

2. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Goeie Service

Goeie Service. Mijn bestelling kwam niet binnen.
Contact gezocht via whatsapp. Kreeg gelijk antwoord. En de optie als t niet bezorgd zou zijn za t weekend om een nieuwe opgestuurd te krijgen.
Gelukkig kwam.t toch nog binnen.
Top.
En super leuk om te geven ook

16. heinäkuuta 2024

Heel leuk kado

Snelle levering en ontzettend leuk kado om iemand te geven. Precies zoals omschrijving en het ruikt ook nog lekker.

4. heinäkuuta 2024

Leuke producten, goede service

Bestelling plaatsen was makkelijk, ik kon een notitie achterlaten bij de bestelling (top!) én die wordt ook echt gelezen (supertop!) en de levering was snel en compleet.

4. heinäkuuta 2024

Leuke site

Leuke site, lekker droog omschreven. Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij.
Minpunt: door snelle levering heb je kort voorpret 😉😉🤣🤣

23. kesäkuuta 2024

Hoi Sonja,

Bedankt voor je review! Sorry voor de snelle levering ;)

groet,

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact, snel contact en snel geleverd. Zelfs door mijn fout, verkeerd adres, nog een keer ontvangen. Mn vader was er blij mee voor vaderdag. Schoonvader is over 2 wkn jarig, die krijgt ook zo’n leuk pakketje.
Aanrader, leuke cadeaus en leuke verpakking.
Bedankt!!

14. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hoi Edith,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat alles toch nog is goed gekomen. Ik hoop dat je schoonvader er blij mee is.

Steef

Een verrassende website

Een verrassende website, duidelijk,snel levering. . Ik zie geen verbeterpunten. Ik word blij van deze winkel.

26. kesäkuuta 2024

Hoi Tineke,

Dat zijn hele mooie woorden. Dankjewel :).

Super snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt en een heerlijke rottlucht :))

21. kesäkuuta 2024

Hoi Anita,

Bedankt voor je review. Daar zijn we heel blij mee.

Superleuk

Superoriginele produkten,mooi verpakt en grappuge teksten.een persoonlijk kaartje erbij,kortom Top

6. kesäkuuta 2024

Hoi Jolande,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen.

Saanut 5/5 tähteä

Het was snel bezorgd en goed ingepakt

Het was snel bezorgd en goed ingepakt.
Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen want het is voor mijn man zijn verjaardag en die is nog niet.

4. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä rottlucht.nl

Bedankt voor je review. Fijn dat alles in goede orde is ontvangen. Ik hoop dat het cadeautje inmiddels in de smaak is gevallen.

Rottlucht.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin