Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Świetny krem
Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez niczego. Ale efekty widoczne po tygodniu, miałam problem z cieniami i naprawdę balsam się spisuje, twarz jest bardziej wypoczęta, świetnie nawilżona i ujednolicona :) polecam

Vastaus yritykseltä Rosental
Przesyłka doszła w ciągu 3dni roboczych…
Przesyłka doszła w ciągu 3dni roboczych maska oczyszczająca chyba najlepsza jakiej używałam oczyszcza pory zostawia buzie gładką jak po dobrej wizycie u kosmetyczki😊krem bb pod oczy ok ale zbyt mało napigmentowany wiec nadal trzeba użyć korektora i za to lekki minus pozatym cool

Vastaus yritykseltä Rosental
Z pewnością zamówię ponownie! :)
Błyskawiczna dostawa, a same produkty przepięknie i bezpieczne zapakowane :) Serum z kwasem hialuronowym cudownie nawilża, a maseczka Avo clay daje przyjemne uczucie chłodzenia i dobrze oczyszcza. Napewno skuszę się na inne produkty.

Vastaus yritykseltä Rosental
Nadal czekam na przesyłkę a zakupu…
Nadal czekam na przesyłkę a zakupu dokonałam tydzień temu😔 i nic nie wiem co się dzieje

Vastaus yritykseltä Rosental
Natychmiastowa wysyłka i działanie!
Natychmiastowa wysyłka i działanie!
Polecam!

Vastaus yritykseltä Rosental
Mam kilka rzeczy i jestem zachwycona
Mam kilka rzeczy i jestem zachwycona. Krem BB pod oczy rewelacja. Serum tez super. Naprawdę polecam.

Nie otrzymałam zamówionego towaru
Nie otrzymałam zamówionego towaru. Zamówienie #3268
Płatność pobrana.

Efekty
Jedna z niewielu firm gdzie efekty są takie jak obiecują. Dobra jakość, bardzo dobre składniki. Dodatkowo na plus szybka wysyłka :)

peeling
Szybka przesyłka, produkty ładnie zapakowane.
Peeling rewelacja bardzo wydajny, czekam za kolejną przesyłką

Przesyłka została opłacona
Przesyłka została opłacona, sprawdzam właśnie status zamówienia a okazuje się że kurier do mnie nie dotarł, a w statusie wpisane , że odbiorca nieobecny. Cały dzień byłam w domu i mam nadzieje, że w dniu jutrzejszym wszytsko się wyjaśni. Proszę wprowadzić możliwośc wyboru innego przewoźnika GLS lub Inpost.

Vastaus yritykseltä Rosental
Trochę długo szło aż się zaczęłam…
Trochę długo szło aż się zaczęłam martwić czy w ogóle dojdzie … dziś doszło :)) o samym produkcie jak narazie nie mogę nic powiedzieć oprócz tego ,ze pięknie pachnie i dobrze nawilża :) aaa i nie wiem czy to przez przypadek czy nie dostałam dodatkowy słoiczek ,córka już się nim zaopiekowała tak wiec wszystko na plus :)

Vastaus yritykseltä Rosental
Nie otrzymałam jeszcze zamówienia a…
Nie otrzymałam jeszcze zamówienia a zamawiałam ponad tydzień temu. Nie jest nawet wysłana.

Vastaus yritykseltä Rosental
Po kosmetykach z rosental moja twarz…
Po kosmetykach z rosental moja twarz zrobiła się strasznie czerwona…

Trustpilot-kokemus