Prmi Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super stronka z oferowanymi produktami. Każdy znajdzie coś dla siebie bez podpisywania umów i wypowiadania ich. Kupujesz, dostajesz, jeśli chcesz to kończysz. Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zer... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Strona przejrzysta po wpłacie dostałem maila że dostanę kod za 30 60 minut. Jednak tego kodu nie dostałem i musiałem napisać na czacie po trzech godzinach od załatwienia sprawy dosyć szybko jednak kot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Szybki dostęp do netflixa po zakupie usługi- w weekend napisałam na czacie i wysłałam potwierdzenie zapłaty- dostęp miałam po paru chwilach. S... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Strona super i konta też ma różne konta zakupione u tego sprzedawcy, są niesnaski czasami że konto przestaję dzialac ale wchodzę na czat strony piszę i w ciągu gora 5 minut większości szybciej dostaje... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Verkkokauppapalvelu

Yrityksen kirjoittama

W PRMI wierzymy, że dostęp do najlepszej cyfrowej rozrywki powinien być natychmiastowy i w 100% bezproblemowy. Jesteśmy nowoczesnym i sprawdzonym dostawcą legalnych kodów cyfrowych, kart podarunkowych oraz subskrypcji Premium. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości rozrywki VOD prosto na Twoje ekrany – bez czekania, bez stresu i bez ukrytych haczyków. Co sprawia, że klienci ufają właśnie nam i zostają na dłużej? Błyskawiczna dostawa 24/7: Nasz system jest w pełni zautomatyzowany. Twój kod ląduje na Twojej skrzynce e-mail dosłownie w kilka sekund po zaksięgowaniu wpłaty, niezależnie od tego, czy kupujesz w środku dnia, czy w środku nocy. Żelazne bezpieczeństwo transakcji: Współpracujemy wyłącznie z największymi, certyfikowanymi operatorami. Twoje dane i pieniądze są u nas zawsze pod pełną ochroną. Oferujemy tylko legalne i gotowe do użycia kody. Bezkonkurencyjne wsparcie na żywo: To nasz największy atut, który miażdży konkurencję. Nie odsyłamy Cię do powolnych formularzy kontaktowych. Nasz czat na żywo wspiera kupujących codziennie w godzinach 9:00 - 21:00. Średni czas reakcji i rozwiązania jakiegokolwiek problemu to u nas zaledwie 5 minut! Nie kupuj kota w worku u niesprawdzonych sprzedawców. Wybierz markę PRMI, dołącz do rosnącego grona zadowolonych klientów i ciesz się swoim domowym seansem bez absolutnie żadnych opóźnień. Gwarantujemy 100% satysfakcji z każdej przeprowadzonej transakcji!

Yhteystiedot

130 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Po zakupie

Po zakupie - otrzymanie konta to moment.
Gdy mija miesiąc i trzeba nowe dane ( bo jak sami twórcy podkreślają na stronie co miesiąc się zmienia, z pewnymi wyjątkami ) - w teorii kontakt poprzez Chat, szybka wysyłka i mamy kontynuację. W praktyce ... z mojego krótkiego doświadczenia kontakt z Chatem - niestety - wcale nie jest taki szybki. Kilka wiadomości - na początku odpowiedź po ponad 1. dobie, a na 2. czekam już 3 dzień ( już nawet nie oczekuję odpowiedzi ). Nie wiem czy to odpowiada jakiś bot, czy prawdziwa osoba - dla mnie to bez znaczenia.
Od początku sceptycznie podchodziłem do tej strony, bez oczekiwań "wow, na pewno będzie dobrze". Raczej sugeruję zakup na 1 miesiąc - powyżej to trochę loteria. Dla mnie bez powrotu. Powodzenia.

EDIT: Ja czekałem kilka dni. Rozumiem że jest kolejka, itd. Ale słowa "wprowadzanie w błąd" -- kogo wprowadzam ? Napisałem jak było. Czat był dostępny we wskazanych godzinach mimo to odpowiedzi żadnej. Otrzymałem ja dopiero dzisiaj. Nigdy nie wypisuje głupot, ale wstrzymuje się zawsze z hura optymistyczna recenzja po 1 dniu bo pewne rzeczy wychodzą po czasie. Poza tym to Państwo macie na stronie napisane że czat działa praktycznie cały czas i odpowiedzi są bardzo szybko. Proszę bardzo:

"Jeśli Twój obecny login wygasł, wystarczy, że napiszesz do nas na czacie lub przez formularz kontaktowy – zgodnie z opisem produktu, NATYCHMIAST prześlemy Ci nowe, świeże dane na kolejny okres".

Powtórzę się dość wyraźnie, bo nie lubię gdy ktoś mi wmawia nieprawdę, nikogo nie wprowadzam w błąd. Napisałem jak to u mnie wyglądało. Nie zawsze jest kolorowo, ale nie mam w interesie by kłamać I działać na Państwa szkodę. Zamiast MNIE oczerniać, przeanalizujcie Państwo co nie zagrało i tyle. Wspomniałem że konto działało, problem się pojawił przy prolongacie, bo miałem zakup 2 miesięczny i tutaj już za wczasu to sygnalizowałem (tj. Zbliżający się koniec ). Jeżeli będzie odpowiedź od Państwa ja również nie omieszkam zaktualizować odpowiedzi.

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prmi

Nie możemy zgodzić się z tą opinią, ponieważ nasz czat obsługiwany jest przez człowieka, a nie automat. Czasami może pojawić się kolejka, jednak zawsze wracamy do rozmowy z tym samym klientem i staramy się pomóc jak najszybciej.

Jeżeli klient kupuje pakiet kont, dane są wysyłane od razu po zgłoszeniu się na czacie. Prosimy więc nie wprowadzać innych klientów w błąd.

Na stronie dostępny jest również numer telefonu do właściciela sklepu. W przypadku jakiegokolwiek problemu zawsze można zadzwonić i wyjaśnić sprawę bezpośrednio.

Zależy nam na rzetelnej obsłudze klientów i szybkim rozwiązywaniu zgłoszeń.

Oszuści

Nie kupuj niczego od tych oszustów. Wyślą Ci konto, które nie działa. Jeśli kupisz ponownie, wyślą Ci to samo konto i powiedzą, że nie możesz im zwrócić pieniędzy. Oszuści.

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prmi

Zależy nam na rzetelnej obsłudze klientów i szybkim rozwiązywaniu zgłoszeń.

Saanut 5/5 tähteä

wszystko w jak najlepszym porzadku mila…

wszystko w jak najlepszym porzadku mila i wyrozumiala obsluga

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prmi

Dziękujemy za zaufanie i 5 gwiazdek! ⭐ Sprzedawanie konta premium na co dzień, wiemy dobrze, że w tej branży jest bardzo różna. Tym bardziej cieszymy się, gdy dotrzemy do miejsca, w którym uzyskaliśmy dostęp do usług jak Ty. Cieszymy się, że wszystko działa błyskawicznie. Wpadaj do nas, udanych seansów! 🍿 Pozdrawiamy, zespół PRMI.PL

Saanut 1/5 tähteä

Często na moich kontach na ma miejsbraca…

Często na moich kontach na ma miejsca na kolejne urządzenie Place, a nie moge oglądać

25. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Na początku kupowałam tylko na miesiąc…

Na początku kupowałam tylko na miesiąc ale teraz kupuje na dłuższy czas bo naprawdę to działa.

26. huhtikuuta 2026

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystkie instrukcje czytelne i łatwe w obsłudze. Polecam

29. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Stoper stronka wszystko szybko sprawnie…

Stoper stronka wszystko szybko sprawnie ,opieka bardzo dobra

6. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko sprawnie i zgodnie z…

Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

30. maaliskuuta 2026

Super strona z kontami…

Super strona z kontami do różnych rzeczy i film i sport wszystko co mnie interesuje znajdę tu.

28. maaliskuuta 2026

Super

Super. Wszytko działa. Szybko i sprawnie. Korzystam od dłuższego czasu

28. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Szybki kontakt i sprawna obsługa.

20. helmikuuta 2026

Premium bez zobowiązań

Produkty oferowane przez prmi.pl działają i to jest najważniejsze.
Wszelkie rozwianie wątpliwości jak też ukończenie transakcji można przeprowadzić na czacie na żywo.
Ogólnie firma warta polecenia.

23. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Polecam zawsze szybko i sprawnie…

Polecam zawsze szybko i sprawnie rozwiązują problem.

22. maaliskuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Prmi w zamian za 5 gwiazdek na…

Prmi w zamian za 5 gwiazdek na Trustpilot oferuje dodatkowy rabat na zakup kont na ich stronie. Ja wystawiłem 4, bo ostatnim razem konto zakupione w niedzielę z rana otrzymałem dopiero w poniedziałek w południe.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prmi

Dzień dobry Panie Tomaszu. Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy od razu sprostować jedną ważną kwestię. Kody rabatowe przyznajemy za każdą szczerą opinię od naszych klientów, niezależnie od tego, ile gwiazdek nam przyznają. Zależy nam na prawdziwym feedbacku, a nie tylko na pochwałach. Co do sytuacji z kontem awaryjnym to bardzo za to przepraszamy. W weekendy nasz support techniczny działa w ograniczonym wymiarze, dlatego zgłoszenie z niedzieli rano zostało sfinalizowane w poniedziałek. Pracujemy nad tym, by przyspieszyć wydawanie kont również w dni wolne. Pozdrawiamy, Zespół prmi.pl.

usługa Netflix

korzystam ze sklepu i jestem zadowolonyy, szybko sprawnie- polecam warto

18. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Jak do tej pory jedyny który dostarczał…

Jak do tej pory jedyny który dostarczał C+
👍

18. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Po zakupie wszystko działa.

2. maaliskuuta 2026

Fachowo

Szybko, bezproblemowo, automatycznie i oczywiście helpdesk online do 21 :), jedynie pocztę trzeba odebrać

6. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin