Fasttony Arvostelua 42

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Pierwsza sprawa reklamy generowane przez AI dają 0 rezultatów. Nie byłam poinformowana o okresie wypowiedzenia, Zapłaciłam z góry za rok, będąc przekonana, że zakończę współpracę z nimi. Domagają si... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Witam uzywamy od jakiegoś czasu fast tony smart. Niestety soft daleki pod względem technicznym i dopracowania od doskonałości. Nie mniej jest drugie narzędzie FAST TONY POST do publikowania treści.... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Pierwsza sprawa reklamy generowane…

Pierwsza sprawa reklamy generowane przez AI dają 0 rezultatów.
Nie byłam poinformowana o okresie wypowiedzenia, Zapłaciłam z góry za rok, będąc przekonana, że zakończę współpracę z nimi. Domagają się p≥łatności za 3 miesiące-ale za co -za cos co nie działa ? Zdecydowanie ODRADZAM!!!

9. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Po roku zrezygnowałem z FasTony Post

Miałem wykupiony FasTony Post na rok. Zrezygnowałem. Generowane w systemie FastTony treści nie nadawały się do bezpośredniego wykorzystania. Część ewentualnie mogła być użyta po silnym przerobieniu. Inne były bardzo odmienne względem oczekiwań. Dlatego poziom usługi jest w mojej ocenie nieadekwatny do ceny. Kupiłem zachęcony promocją i obietnicami właściciela, które prezentował na webinarze. Niestety rzeczywistość okazała się inna. Jeśli planujesz korzystanie z tej usługi wykup na miesiąc i samodzielnie się przekonaj. Nie ładuj się w usługę na rok.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Nie można zrezygnować, wsparcie techniczne Nie istnieje, reklamy odrzucane przez Google.

29. maaliskuuta 2026

Na plus prosty panel

Na plus prosty panel, brak skomplikowanej konfiguracji. A jak czegoś nie wiem, to support ma filmik, gdzie wszystko jest wytłumaczone. Jestem nietechniczna, a wszystko zrozumiałam.

4. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Narzędzie bezwartościowe w naszej…

Narzędzie bezwartościowe w naszej opinii mówie o fast tony smart. Kampania puszczona zero rezultatów, naszym klientem docelowym są firmy i biznesy, właściciele i pod to było całe profilowanie i wdrożenie wykonane. Kampania chodziła 2 miesiące. Patrzymy w średnią reakcji na reklamach a tam przeważnie osoby nie pracujące w branżach jakich poszukujemy, albo emeryci po 70 i więcej lat nie pracujący już i oczywiście z negatywnymi reakcjami. Więc absolutnie nie wierzę w to, że narzędzie potrafi jakoś naprawdę precyzyjnie dobierać grupy docelowe, wali reklamy tam gdzie popadnie. Poza zebraniem jakichś lajkusiów bezwartościowych polubień i naprawdę dobrej nietuzinkowej reklamy, efekt ZERO. Najlepsze jest to, że tak naprawdę nie idzie zweryfikować tych wspaniałych sposobów postępowania systemu i trzeba wierzyć na słowo a potem spróbować aby się przekonać, że lepiej puszczać reklamy samemu.

10. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Podjęłam współpracę z firmą dwa…

Podjęłam współpracę z firmą dwa miesiące temu. Pierwszy miesiąc trzeba było wdrożyć się w program ale w razie wątpliwości jest stały kontakt z supportem, który jest realnym wsparciem i odpowiada szybko na zadane pytania. Do tego spotkania mentoringowe z Szefem:). Do tej pory zaobserwowałam znacznie wzmożoną aktywność na moim Fun Page na FB, czego wcześniej nie było. Jestem przed pierwszą próbą zdobycia klienta więc jeszcze nie mam zdania co do ostatecznej skuteczności. Do tej pory współpraca układa się wzorowo. Polecam.

9. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jak ktoś kupuje i potem nie płaci to…

Jak ktoś kupuje i potem nie płaci to niech się nie dziwi że zostaje zgłoszony bo Biku :) widzę że rozżaleni dłużnicy mają pretensje że się zobowiązali i teraz płacić trzeba :) ja 3 lata korzystam i nigdy nie wypowiem.

10. joulukuuta 2025

FastTony to świetna firma

FastTony to świetna firma od automatyzacji reklam. Wszystko działa sprawnie, komunikacja jest szybka i konkretna, a rozwiązania realnie oszczędzają czas i poprawiają wyniki kampanii. Widać duże doświadczenie i praktyczne podejście do reklamy. Zdecydowanie polecam! 🚀

6. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

FastTony Pizzeria in the USA is a…

FastTony Pizzeria in the USA is a really dependable place when you want pizza that tastes fresh and feels honestly made. The crust hits a great balance: lightly crisp on the outside, still soft inside, so every slice holds up well. The sauce has a nice tang without being too sweet, and the cheese melts perfectly without turning greasy. Toppings taste fresh and are spread evenly, so you get good flavor in every bite, not just the first one. The menu offers both classic options and a few more creative combinations, which is great if you come with friends who like different styles. Service is friendly, quick, and helpful, and the staff makes the experience easy from ordering to pickup. The atmosphere is casual and comfortable, good for a simple lunch, a family meal, or a relaxed dinner. Overall, it’s a place I’d happily recommend and return to.

19. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

FastTony.com to absolutnie rewelacyjne narzędzie!

FastTony.com to absolutnie rewelacyjne narzędzie!
Korzystam z niego od jakiegoś czasu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego skuteczności oraz intuicyjności działania. Platforma znacząco przyspieszyła i usprawniła moje kampanie reklamowe, automatyzując procesy, które wcześniej zajmowały godziny. Dzięki FastTony mogę tworzyć precyzyjne kampanie, szybciej docierać do odpowiednich odbiorców i znacząco poprawić wyniki konwersji. Interfejs jest przejrzysty, całość działa stabilnie, a wsparcie techniczne zawsze służy pomocą. To narzędzie, które realnie daje przewagę konkurencyjną i warto je mieć w swoim marketingowym arsenale!

4. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin