Eerder al mijn ervaring gedeeld met dit bedrijf en zoals ik al eerder beschreef laat dit bedrijf niks meer van zich horen en nemen ze mijn probleem niet serieus. Ze willen als bedrijf geen verv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb hier destijds mooie duo rolgordijnen besteld en sindskort plisse hordeuren ook daar zeer tevreden mee. Topservice en altijd snelle reacties gekregen op mijn berichten.
vandaag de clickshutters van Roldeco binnen gekregen ,de levertijd was wel lang maar roldeco heeft alles in het werk gesteld om het toch zo snel mogelijk te kunnen leveren. Ik vond het ook erg pre... Näytä lisää
Bestel hier niet! Levering komt niet aan, mag niet geannuleerd worden. En contact met klanten service is dramatisch. Ze beloven enkele keren dat het onderweg is maar laten dan van zich... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Roldeco is dé expert op het gebied van raamdecoratie op maat. Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan rolgordijnen, duo rolgordijnen, horren, gordijnen en plisségordijnen. Wij staan voor kwaliteit, een strakke afwerking en een passende oplossing voor elk raam. Belangrijke informatie over onze reviews: Om transparantie en echtheid van beoordelingen te garanderen, versturen wij onze automatische review-uitnodigingen uitsluitend via ons officiële partnerplatform Feedback Company. De ervaringen van onze geverifieerde klanten zijn daar te vinden. Omdat Trustpilot niet ons primaire reviewplatform is, geeft de score op deze pagina geen compleet beeld van onze algehele klanttevredenheid.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Duo Rolgordijnen Limited is beautiful and good quality. I did wait longer (around 8 weeks) than website inform it, but it's worth it. Thank you
Mooi rolgordijn, goede kwaliteit, eenvoudig op te hangen. Wel hele lange levertijd en gedoe met GLS gehad. Bedrijf zou duidelijker kunnen zijn over productiedatum en verwachte verzenddatum, zou een hoop berichten over en weer kunnen schelen.
Als je opgelicht wilt worden, ben je bij Roldeco bij het juiste adres! Een poos geleden heb ik een bestelling geplaatst bij het bedrijf voor ruim 400 euro. Naar mate de tijd heb ik mijn bestelling niet gekregen en probeerde ik contact op te nemen met hun. Nooit opgenomen, vage berichtjes terug en geen spoor van mijn bestelling tot de dag van vandaag. Trap er niet in om maar een cent aan deze oplichters te geven!!!
Jaloezieën besteld en werd op hoogte gehouden. Door omstandigheden ( geen onderdelen) zou ik het niet op tijd krijgen.Na goed overleg is geld terug betaald.
Duo rolgordijnen zijn van uitstekende kwaliteit en op de milimeter na op maat geleverd ik zal hier zeker nog op terug komen.
Ik heb 17 november 2024 een aankoop gedaan voor 7 op maat gemaakte jaloezieën. Nooit een levering, levertijd of maar enige bevestiging vanuit Roldeco ontvangen. Alleen maar uitstel en beloftes op een antwoord. Uiteindelijk is, na tussenkomst van de geschillencommissie en Digidispuut, de koop ontbonden en heb ik mijn geld terug. Mijn advies: geen zaken doen met Roldeco.
Vandaag binnen gekregen,
Erg mooi en topkwaliteit vind ik 😁en nog niet erg duur,
Een ding verzenden duurt zeker langer dan op website staat maar ja ik heb wel mooi product binnen dus js dat was voor ons meer belangrijk dan langer wachten,
Contact ging ook ok😉
Bedankt 😉
Groetjes
Leuke duo rolgordijnen voor een mooie prijs aangeschaft 👍🏻
Levering was een week later als aangegeven maar het eindresultaat was goed mooie rolgordijnen hebben ze. Communicatie ook fijn en gemakkelijk via WhatsApp.
rolgordijnen besteld voor de kinderkamer, was best snel binnen. ik ben tevreden.
Duurde even doordat het heel druk was maar uiteindelijk na 3 weken mijn duo rolgordijnen ontvangen. Kwaliteitverwachtingen waren bij ons niet groot omdat ze vergeleken met andere concurrenties veel goedkoper waren maar toen ze eenmaal binnen waren we verrast van de uitvoering met de mooie vierkante cassettes. Blijkt dat zij alles zelf produceren. Tot slot erg tevreden met de producten 👍🏼
Rolgordijnen voor de slaapkamer besteld mooi eindresultaat en na 2 weken ontvangen
Mooie duo rolgordijnen op maat ontvangen netjes binnen de aangegeven levertijd.
ONDERTUSSEN 3 MAANDEN VERDER EN NOG NIKS GELEVERD OOK GEEN CONTACT MEE TE KRIJGEN ECHT GEWOON SCHANDALIG EN GENOODZAAKT VERDERE STAPPEN TE ONDERNEMEN !!!! OMDAT ZE NIET REAGEREN OP ANNULERING JULLIE MAKEN BREUK OP JULLIE KOOP JULLIE LEVEREN NIET WANNEER HET ZIU MOETEN EN GEVEN NIEG EENS ANTWOORD IK RAAD IEDEREEN TEN STRENGSTE AAN GEEN ZAKEN TE DOEN MET DEZE WEBSHOP
ammer dat ik de reviews pas heb gelezen nadat ik een bestelling heb geplaatst helaas hier het zelfde maar gaat hier wel om een bedrag van 2400 euro !
Gelukkig in3 gedaan dus alleen aanbetaling gedaan wat al genoeg is en ook hier tot nu toe niks geleverd kreeg wel een bericht dat schijnbaar de slechte reviews inmiddels is opgelost maar na wat ip internet te hebben gelezen blijkt dat niet .
Maar goed of ze annuleren mijn bestelling of ik neem juridische stappen advocaat is al ingeschakeld want hier laat ik het helaas niet bij zitten niet netjes om mensen die hard werken het geld te innen en niet te leveren
Ik heb 17 november een bestelling geplaatst, maar tot op heden krijg ik, na meerdere malen app-/mailcontact te zoeken, geen antwoord op de status of levertijd van de bestelling.
Op de website staat een levertijd van 5 tot 21 werkdagen.
Wat ging er mis? Hetzelfde als bij alle andere reviews.... bestelling gedaan en er wordt niet geleverd. Geen reactie op mails, telefoon, app of whatever.
gaat hier om een bestelling van € 600,--
Kan dit zomaar?
Als alle review schrijvers zich nu eens melden bij mij als je geïnteresseerd bent om stappen te ondernemen.
Kosten advocaat delen of faillisement aanvragen?
Denk dat je me kunt vinden op FB. Stuur een PB?
Ik had een e-mail toegevoegd maar dat wordt verwijderd dus moet via FB en PB. Alleen review schrijven lost blijkbaar niks op. Dan maar samen? Hoor van jullie? Grt Malou van Rhee
Als je opgelicht wilt worden moet je vooral hier bestellen. Ik heb bijna 2 maanden geleden een bestelling gedaan van 160 euro, tot de dag van vandaag geen product binnen en amper reactie op berichten of e-mails. Na dreigen met juridische stappen krijg ik een reactie met als antwoord dat het leven zo moeilijk is vanwege een overlijden/ziekenhuisopnames en zieke collega’s. Maar aan de recensies te lezen zit hij blijkbaar altijd in een moeilijke situatie. Als je je geld terug vraagt wordt je compleet genegeerd. Dit bedrijf moet dicht!
Duo rolgordijnen besteld. In eerste instantie wordt een datum afgesproken dat ze geleverd worden maar komen hun afspraken niet na. Klanten service negeren ze alle contact, tot je een slechte recensie achter laat. dan kunnen ze opeens wel reageren en beloven ze het meteen op te sturen maar helaas dan komen ze weer opnieuw hun afspraken niet naar. Zeer triest en jammer dat het op zo een manier zaken doen is. Ben bang dat ik me geld kwijt ben. Dus koop hier niks!!
Jaloezieën zijn in juli 2024 geleverd en geïnstalleerd. Direct na levering aangegeven bij Roldeco dat de jaloezieën niet goed zijn geïnstalleerd. Na meerdere verzoeken (whatapp/telefonisch) helaas nog geen enkele service/garantie/oplossing geleverd door Roldeco.
Waar moet ik beginnen... ik had 2 dingen besteld kwamen al apart. Toen ik mijn jaloezieën op gingen hangen bleek hij 14 cm te kort te zijn, bellen appen bijna geen reactie. Nu inmiddels 5a6 weken verder en nog steeds niet opgelost. De volgende keer ga ik eerst de reviews lezen voordat ik iets ga kopen bij een web winkel. Bij ROLDECO koop ik niets meer en stuur er ook geen nieuwe klanten heen. Hoop dat het nog opgelost word.... en dan staan ze bekend om 100% maatwerk laat mij niet lachen.... 08-12-24 even een update nu een aantal maanden later nog steeds niets opgelost geen contact meer gehad heb totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf word tijd dat iemand dit bedrijf gaat leiden die wel weet hoe hij met klanten om moet gaan