Had een opvouwbaar ligbed besteld en had deze de andere dag al in huis. Breedte maat kwam niet helemaal overeen. Heb hier telefonisch contact over gehad en meneer deed mij een aanbod of ik het tegen... Näytä lisää
De geleverde producten deden volledig aan mijn verwachting. Helaas is er bij de eerste bestelling wat misgegaan. Dit moet in het magazijn van de leverancier gebeurt zijn. Dit misverstand heb ik zelf (... Näytä lisää
Een oplader gekocht die de volgende dag al niet meer werkte. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar ik krijg geen reactie of geld terug. Oplichters
Ik wilde artikel graag volgende dag bezorgd, maar had voor 3 uur moeten bestellen. Ik heb daarom gebeld en de mensen van rocketshoppers waren zo vriendelijk om persoonlijk mijn bestelling in te pakken... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Top kwaliteit en heel erg klant…
Top kwaliteit en heel erg klant vriendelijk
Snel bezorgd klant vriendelijk
Het bedrijf is erg behulpzaam en verzorgd de juiste. Producten ben er erg blij mee
Bestel is gebroken gekomen
Bestel is gebroken gekomen. Geen reactie na mail met foto
Een foutje wordt overal gemaakt.
Een foutje wordt overal gemaakt.
Ik had siliconedraad 10 agw besteld, en krijg 14 agw.
Het zal zeker goedkomen, teminste daar ga ik vanuit
Verkeerd product ontvangen
Verkeerd product ontvangen. Geen reactie op mijn mail!
Service médiocre
Service médiocre !
A fuir absolument.
J'ai acheté un salon de jardin et je n'ai reçu qu'une table. C'était soi-disant une erreur. Aucun geste commercial. Je n'ai pas de véhicule, j'ai dû moi-même aller redéposer la table à pieds à la poste.
Je vois que la majorité des avis laissés laisse à désirer. J'aurais dû me renseigner avant de payer quoi que ce soit chez eux.
Helaas was de kajak van onze zoon na drie keer varen kapot door wat het lijkt een fabrieksfout. Er wordt alleen niet gereageerd op telefoontjes en e-mail nav onze klacht…
Lekkere vlotte levering
Lekkere vlotte levering.
Track en trace was duidelijk.ben helemaal blij.
Past goed in de auto ik vindt hem prima
Slechte hulp.bij kapot gaan artikel
We hebben het hooverboard 1 dagje en na 1 x gebruik.met een kleine botsing vallen de kappen los van elkaar. Ik heb 3x gemailt maar geen reactie terug. Gebeld en 1ste keer zouden ze een retour.bon sturen . Paar dagen later nog niets dus weer gebeld helaas voice mail. Daarna nog 2 dagen.later gebeld . Nee geen retour bon , Je moet zelf terug sturen. Uitgelegd dat we een retour bon zouden.krijgen , nou dan stuurde E het wel.op maar helaas nog steeds niks.
geen reactie
Kastje geleverd maar rondom beschadigd. Reageren niet op mails. geen aanrader.
Onbetrouwbaar online winkel. De slechte online winkel ervaring ooit.
De slechte online winkel ervaring ooit, en ik raad deze winkel niet aan. Kijken er naar Google beoordelingen voordat iets gaat kopen. Deze winkel is een eenmanszaak. Hij verkoopt onhygiënische product en geen gratis retourneren. Het kost me € 5 voor de retourzending en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Hij reageert niet op e-mails en neemt de telefoon niet op. Zo'n onbetrouwbare winkel zou in Nederland gesloten moeten worden.
Product doet het niet en geen contact mogelijk
Product doet het niet en het is duidelijk te zien wat het probleem is. Alleen geen enkele reacties op e-mail berichten. Geen enkele reactie hoe dit op te lossen. Dus wees voorzichtig met bestellen van producten bij Rocketshoppers.nl
Van de drie bestelde producten is er…
Van de drie bestelde producten is er maar één geleverd.
Enorm teleurgesteld
Het product datum heb ontvangen doet het niet en ik krijg geen reactie op mijn mail hoe ik deze kan omruilen voor eentje die wel werkt.