Had een opvouwbaar ligbed besteld en had deze de andere dag al in huis. Breedte maat kwam niet helemaal overeen. Heb hier telefonisch contact over gehad en meneer deed mij een aanbod of ik het tegen... Näytä lisää
De geleverde producten deden volledig aan mijn verwachting. Helaas is er bij de eerste bestelling wat misgegaan. Dit moet in het magazijn van de leverancier gebeurt zijn. Dit misverstand heb ik zelf (... Näytä lisää
Een oplader gekocht die de volgende dag al niet meer werkte. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar ik krijg geen reactie of geld terug. Oplichters
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Niks ontvangen
Zou drie dagen geleden pakketje hebben moeten ontvangen, maar ik heb nog steeds niks ontvangen Heb nog niks ontvangen
Zeer ontevreden
Heb een smart find Tracker ontvangen die in onderdelen in de verpakking zaten.
Kapot product, geen klantenservice
Kapot product ontvangen. Na herhaaldelijk contact te zoeken (telefonisch en via email), geen reactie gekregen/werd geen telefoon opgenomen. Waardeloos dus en een heel teleurgesteld kind aan over gehouden.
Chinese meuk
Ik begrijp de positieve reviews niet. Ik heb de 345 reliëf cream besteld, omdat ik onder de veronderstelling was dat deze van Dr. Althea was. De foto die ze op hun site gebruiken is een exacte kopie van die van Dr. Althea. Ik heb meuk uit China gekregen. Ze willen mijn geld niet terug geven. Op de mails reageren ze niet.
Snelle verzending maar daar bleef het…
Snelle verzending maar daar bleef het bij. Verstelbaar bedhekje besteld maar kreeg een ander product binnen; een bedhekje die niet verstelbaar was. Daarbij leek het product gebruikt, er zaten beschadigingen op en de doek had een geur. In een periode van een maand meerdere e-mails en geprobeerd te bellen maar ik krijg geen contact. Eenmalig contact gehad met iemand die me binnen 30 min zou terugbellen, goede hoop maar nee. Als je een webshop runt, zorg dan dat je de klantenservice op orde hebt. Wat een hopeloze bedoeling. Eén les wel geleerd, had ik maar eerst de reviews gelezen.
Spoed bezorging
Ik wilde artikel graag volgende dag bezorgd, maar had voor 3 uur moeten bestellen. Ik heb daarom gebeld en de mensen van rocketshoppers waren zo vriendelijk om persoonlijk mijn bestelling in te pakken en dezelfde dag gratis te verzenden. Ik kreeg het pakketje keurig de volgende dag met post.nl bezorgd! Top!!
Foutieve zending
Heb een ander product ontvangen dan besteld.
Emailcontact met klantenservice verloopt uitermate traag en heeft nog niet tot een oplossing geleid helaas.
Very great experience
Very great experience with this company. The product exceeded my expectations and highly recommend them to anyone who is seeking for quality products.
Slechte service
Helaas een flink beschadigd product ontvangen. Zowel via mail als via de telefoon tot op heden geen reactie. Zitten nu dus met een product dat wel betaald is, maar dat we niet kunnen gebruiken!
IK kreeg de navigatie binnen
IK kreeg de navigatie binnen, moest deze opladen en kreeg gelijk een fel wit scherm, met de melding tik het scherm aan op een willekeurige plek? Nou na een middag prikken in het scherm met vinger, touchpen, vinger enz op alle punten van het scherm? Geen ander scherm te krijgen, Uiteindelijk maar op de kop gelegd en leeg laten lopen, 2e poging na 1 uur weer proberen op te laden en aan te zetten zelfde verhaal! Geprobeerd bedrijf te benaderen en retour gezonden met herroepingsformulier nu ruim 1 maand laten geld weg verzendkosten weg , geen navigatie en geen geen reactie van bedrijf
Ik heb LED-lampen v
Ik heb LED-lampen voor mijn auto besteld via Rocketshoppers. Helaas ging één van de twee lampen al snel kapot. Ik heb een bericht gestuurd, maar kreeg geen reactie. Na een herinnering te hebben gestuurd, ging eergisteren ook de tweede lamp kapot. Weer een reminder gestuurd, en toen kreeg ik eindelijk een reactie. Helaas was het antwoord teleurstellend: de lampen krijgen van rocketshoppers slechts twee maanden garantie.
naast dat ik dit veel te kort vindt, LED-lampen zouden normaal gesproken veel langer mee moeten gaan. De kwaliteit lijkt me dan ook erg matig, bijna als goedkope Chinese producten. Daarnaast ervaar ik de klantenservice als slecht en traag in reageren.
Op basis van deze ervaring zal ik hier zeker niet meer bestellen.
Foute levering en geen respons
Er werd een skibroek geleverd i.p.v. de bestelde regenjas. Geen reactie op mails i.v.m. retour sturen. Waardeloos en weggegooid geld.
Product was incompleet en niet zoals op…
Product was incompleet en niet zoals op de website beschreven. Mailcontact verliep stroef en het probleem is nog niet opgelost.
Wacht al weken op levering, update eindelijk geleverd!
6 juni een USB-C hub besteld voor 11,45. Wacht nog steeds op levering.
Heb een track en trace nr van PostNL ontvangen en daar wacht PostNL nog steeds op het pakket!!!
Ik heb het idee dat ik ben opgelicht!!
Update!!!
Na een aantal mails te hebben verstuurd zonder antwoord te krijgen zie ik ineens tot mijn verbazing op 10 juli dat het bestelde wordt geleverd op 11 juli. En inderdaad eindelijk ontvangen.
AliExpress dropship
Troep, allemaal drop ship van Ali express maar dan voor de hoofdprijs.
€17,99 betaald voor een endoscoop cameraatje. Op AliExpress is ie €2,39
Niet hier kopen, bedrijf dan snel en makkelijk geld wil verdienen.
Levering was wel snel.
Snel pakketje ontvangen
Snel pakketje ontvangen
Leuke actie van deze meneer
Met veel producten waar ik heel blij mee ben aangezien een hoop dingen vaak niet meer in een fysieke winkel te krijgen zijn
Super service gehad
Goed en fijn contact gehad via messenger
Vandaag mijn pakketje binnen gehad
Mooie producten en kwaliteit is top
Ben per ongeluk mijn huis nummer…
Ben per ongeluk mijn huis nummer vergeten toe te voegen bij mijn online bestelling en mijn e-mail adres. Na contact te hebben opgenomen met Rocketshoppers kreeg ik per direct een nieuw item opgestuurd. En heeft Rocketshoppers het zelf opgelost met PostNL. Had de volgende dag al mijn bestelling in huis. Top service!