We kochten twee gebruikte vergaderstoelen met stoffen bekledig en Gispen stijl chromen onderdslede. Prima kwaliteit, ik schat éen tiende van de nieuwwaarde. Een groot voordeel is de bezorging met hun... Näytä lisää
Twee identieke roldeurkasten besteld, die al na vier werkdagen bezorgd werden. Topkwaliteit: zien er uit als nieuw (deuren rollen ook soepel). Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bes... Näytä lisää
R&M had een ruime keuze gebruikte bureau's. Hergebruik (duurzaamheid) was voor mij een reden om hiervoor te kiezen. Het bureau was vlot online te bestellen en is conform voorafgeplande afspraak gele... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
R&M Kantoormeubilair is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte kantoorinrichting. Wij helpen u graag aan bureaus, bureaustoelen en vergadermeubilair die wij professioneel bij u thuis komen afleveren.
Ondernemersweg 13D, 7451 PK, Holten, Hollanti
- +31 (0)572 - 74 52 09
- info@rmkantoor.nl
- rmkantoor.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Goede stoel gekocht en keurig netjes…
Goede stoel gekocht en keurig netjes afgeleverd, vriendelijke bezorger, aanrader !
Snel en netjes
Snelle levering. Vriendelijke bezorger die ook heeft meegewerkt om het op de goede plek te krijgen. De kasten waren in prima staat. Voor een prima prijs keurige kasten gekregen.
Goede service en tevreden
Aardige bezorger, de eigenaar, en product voldoet naar verwachting.
Wat een super fijne chauffeur die het…
Wat een super fijne chauffeur die het afleverde zo fijn geholpen en super mooie kast we zijn super tevreden dikke pluim voor het transport bedrijf
Hele prettige ervaring gehad met R&M
Hele prettige ervaring gehad met R&M. We hebben 4 bureaus besteld. Van te voren wat informatie telefonisch opgevraagd en daarin goed en snel geholpen. De bureaus werden binnen 1 week geleverd, na het maken van een bezorgafspraak.
De eigenaar kwam de bureaus zelf bezorgen en zorgde dat deze netjes op zijn plek kwamen te staan. We zijn erg tevreden over de bureaus, goede kwaliteit en makkelijk te monteren.
Goede service en goede informatie bij navraag na producten
Goede service, vooraf heel goed geïnformeerd! Top!
Archiefkasten geleverd zoals…
Archiefkasten geleverd zoals afgesproken. Kasten zagen er goed uit, nauwelijks gebruikerssporen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden klant.
Goed contact en de chauffeur belt…
Goed contact en de chauffeur belt netjes 20 minuten voor aankomst, top!
Prima service en komt afspraken na
Netjes op tijd geleverd met goede…
Netjes op tijd geleverd met goede communicatie. Persoon die het afleverde zeer vriendelijk en leverde kantoor meubel tot in huis af. Niet aan de voordeur. Prettige ervaring.
Mooie stoel en de bezorging was perfect
Na het bestellen werd er een afspraak…
Na het bestellen werd er een afspraak gemaakt voor levering. Het werd afgeleverd door R&M zelf, dit is een fijne manier van levering. Verder ben ik erg blij met mijn bureaustoel!
Goede baliestoel voor eerlijke prijs…
Goede baliestoel voor eerlijke prijs gekocht welke vervolgens op vriendelijke manier afgeleverd is.
Snel en keurig geleverd
Contact met Klantenservice ervaren als…
Contact met Klantenservice ervaren als prettig & efficient, bestelling bureaustoel online geplaatst en bezorging 10 dagen later verliep probleemloos.