We kochten twee gebruikte vergaderstoelen met stoffen bekledig en Gispen stijl chromen onderdslede. Prima kwaliteit, ik schat éen tiende van de nieuwwaarde. Een groot voordeel is de bezorging met hun... Näytä lisää
Hele prettige ervaring gehad met R&M. We hebben 4 bureaus besteld. Van te voren wat informatie telefonisch opgevraagd en daarin goed en snel geholpen. De bureaus werden binnen 1 week geleverd, na het... Näytä lisää
Twee identieke roldeurkasten besteld, die al na vier werkdagen bezorgd werden. Topkwaliteit: zien er uit als nieuw (deuren rollen ook soepel). Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bes... Näytä lisää
R&M had een ruime keuze gebruikte bureau's. Hergebruik (duurzaamheid) was voor mij een reden om hiervoor te kiezen. Het bureau was vlot online te bestellen en is conform voorafgeplande afspraak gele... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
R&M Kantoormeubilair is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte kantoorinrichting. Wij helpen u graag aan bureaus, bureaustoelen en vergadermeubilair die wij professioneel bij u thuis komen afleveren.
Ondernemersweg 13D, 7451 PK, Holten, Hollanti
- +31 (0)572 - 74 52 09
- info@rmkantoor.nl
- rmkantoor.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Alles volgens afspraak.
Tevreden
Alles volgens afspraak geregeld, correct bedrijf. Zijn van tevoren netjes gebeld en bestelling netjes afgeleverd.
Oplossingsgericht / adequaat gehandeld
Kleine vergissing werd heel snel en op ’n zeer klantvriendelijke manier opgelost.
Prima adres om kantoormeubilair te kopen!
Product voldeed volledig aan foto en beschrijving. De bejegening was erg vriendelijk. Levering was snel en er werd geholpen om een zware kast op de plek te brengen. De afhandeling was dus ook top. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Zeer professioneel, aanrader
Het personeel was zeer vriendelijk met snelle bezorging en de bezorger was zeer behulpzaam. Uitstekend.
Uitstekende service en mooie producten
Geweldig behulpzaam team van medewerkers, zowel backoffice als de mensen die aan de deur komen afleveren. Ook al is dat niet altijd de bedoeling, zij zijn nooit te beroerd om een stap extra te zetten. Ik had zelf een keer de verkeerde kleur bureau's besteld, die hebben ze voor mij omgewisseld. Ik bestel altijd mijn kantoorartikelen hier, omdat ik weet dat het goed is en de service uitmuntend.
Duidelijke communicatie overlevertijd
Duidelijke communicatie overlevertijd, kast prima met werkende deuren
Tevreden
Netjes gebeld, daarna app contact gehad. Bureau gemonteerd geleverd. Fijn en prettige personeel.
Er zitten vlekjes op de bovenzijde van…
Er zitten vlekjes op de bovenzijde van de kastjes. Het lijken net druppels.
Mijn klacht bij R&E is goed afgehandeld.
Ik ben ook tevreden over de service.

Vastaus yritykseltä R&M Kantoormeubilair
Aan de telefoon werd ik superfijn…
Aan de telefoon werd ik superfijn geholpen er werd echt moeite gedaan om mij te helpen. Top!
behulpzaam snel en stipt!
Kwalitatieve producten - Beste prijs
Kwalitatieve producten
Beste prijs
op tijd en netjes geleverd
Ze reageren snel op mijn vragen
Ze reageren snel op mijn vragen. En de chauffeur was zo vriendelijk het blad en de poten van her bureau mee te tillen naar de tweede verdieping.
Wat ik alleen kan zeggen is!!!
Wat ik alleen kan zeggen is!!!
Jullie zijn menselijk
Mooie betaalbare kantoormeubels
Mooie betaalbare kantoormeubels. Snelle en uitstekende service.
Zeker aan te bevelen voor wie een goede werkplek thuis zoekt voor een goede prijs.
Onverwoestbaar…
Hele mooie bureaus die onverwoestbaar zijn, zo voor je deur bezorgd. Dit is kwalitatief zoveel beter dan IKEA en co.
Snelle levering, duidelijke afspraken, goed product, prima prijs!
De zending werd door de directeur /eigenaar gebracht. Vriendelijke man die trots is op zijn bedrijf.