De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..
Disproportionate consequences and zero flexibility I am writing this to share my experience with Risk Verzekeringen. I was a reliable customer for 2 years with a perfect payment record. Due to an... Näytä lisää
Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.
Papendorpseweg 99, 3528 BJ, Utrecht, Hollanti
- 030 634 4055
- info@risk.nl
- risk.nl
On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Tergend traag en geen communicatie mogelijk
Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van september 25 tot februari 26. En dan moet er nog hersteld worden ;-)
Disproportionate consequences and zero…
Disproportionate consequences and zero flexibility
I am writing this to share my experience with Risk Verzekeringen. I was a reliable customer for 2 years with a perfect payment record. Due to an unforeseen family crisis abroad, I unfortunately fell behind by 2 months.
Despite my proactive communication, sincere apologies, and immediate offer to pay the outstanding balance, the company chose the harshest path possible. They cancelled my policy and registered me in the CIS database.
The result of their refusal to cooperate with a long-term client is that I am now facing premiums 500% higher than before, as most insurers now view me as a high risk. It is deeply disappointing that 24 months of loyalty were outweighed by a single, explained delay. Please be aware of their strict policies before choosing them as your insurer.
De snelheid waar de vraag die je stelt…prima
Wat een schijt verzekering
Wat een schijt verzekering. Als vanaf 13 December bezig om mij schade te verhalen. Alles gaat via een tussenpersoon VDZ die ook allemaal niks weten. Ze komen zelf niet aan de telefoon of je krijgt een bijdehante mond op de koop toe. All Risk verzekerd maar kost je alsnog je eigen premie en eigen schadevrije jaren. Stellen de tegenpartij niet aansprakelijk want dat kost het bedrijf te veel geld. Wij gaan terug naar Allianz verzeker hier nooit wat.

Onbereikbaar
Onbereikbaar! Na een week mijn schade nog niet kunnen indienen!!!!
Ik raad dit niemand aan! Direct overgestapt

Vastaus yritykseltä RISK
Ik zou risk niemand aanraden
Volledige verzekeringsportefeuille overgegaan van tussenpersoon naar risk. Bij de eerste communicatie daarna met Risk, wat tegen het onbeschofte af was, direct besloten om weg te gaan en alles over te zetten naar andere tussenpersoon. Alleen de Fietsverzekering bleef bij Risk. Nu schade opgelopen aan fiets en claim ingediend. Traagheid (oa nog per post waarbij datering en bezorging 8 dagen uit elkaar liggen!) en gebrek aan goede communicatie is schrijnend en van uitermate bedenkelijk niveau.

Vastaus yritykseltä RISK
Mijn dochter heb alleen maar problemen…
Mijn dochter heb alleen maar problemen bij risk iedere keer brieven van de RDW ze kan ook niet opzeggen en alles netjes betaald maar krijg elke keer te horen van RDW dat ze niet verzekerd is en ze moet betalen met een tikkie vind ik ook heel raar dus zeker geen aanrader.

Vastaus yritykseltä RISK
Waardeloze verzekering oktober was er…
Waardeloze verzekering oktober was er stormschade tak op me auto achteruit gescheurd bij autotaalglas geweest die hebben ook nog nooit zo een raar bedrijf meegemaakt ze zouden gebeld worden eind van de middag niet gebeurd na 2 weken waren ze nog niet gebeld ik ben allrisk verzekerd maar december was ik het zat en heb uit eigenzak een nieuwe ruit laten dus plaatsen dat ging sneller dus ik ben klaar met risk en ga weer lekker terug naar mijn aude verzekering een waardeloos bedrijf ik zing mijn contrakt uit en dan ben ik weg
Zeer ontevrede klant

Vastaus yritykseltä RISK
Volkomen correct, vriendelijk en geduldig behandeld
Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij:
1 de koop en verzekering van een andere auto
2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde.
Geduldig en vriendelijk en niet te lange wachttijden.
Slechte gang van zaken
Ik ben aangereden door een verzekeringsnemer van Risk. De auto was totalloss. Vanaf het begin was alles zeer onduidelijk. Risk gaf telefonisch antwoorden, maar op mijn verzoek zouden deze ook schriftelijk bevestigd worden. Hoewel dit beloofd werd, heb ik nooit schriftelijke bevestigingen ontvangen.
Ik heb steeds aangegeven dat ik graag wilde weten hoe het proces precies werkt. Na in totaal twaalf keer telefonisch contact te hebben gehad, ben ik, afgezien van de uiterst vriendelijke dames aan de lijn, niet van antwoorden voorzien. Zelfs eenvoudige vragen, zoals hoe lang ik recht had op een leenauto, werden niet bevestigd. Ook bevestiging of de kosten voor de verplichte schade-expertise voor hun rekening kwamen, konden ze niet geven.
Zelfs het schadeherstelbedrijf gaf aan een dergelijke gang van zaken nog nooit meegemaakt te hebben. Ik hoop in de toekomst nooit meer met deze partij te maken te hoeven hebben.

Jaren lang teveel betaalt
Jaren lang een verzekering gehad voor mijn scooter bij risk via geencentteveel.nl .
Kom er laatst achter via independer dat unive vele vele malen goedkoper is met een uitgebreide pakket wa plus.
Ik had bij risk enkel wa verzekering.
Netjes de verzekering tijdig opgezegd en bevestigingen gehad . Vervolgens aangesloten bij unive.
Krijg ik van risk nog effe een rekening van 107 voor een jaar wa verzekering .
Die 107 willen ze hebben om mij daarna weer op de 107 euro te laten wachten want het zou gestorneerd willen?
Maar waarom de verzekering is al opgezegd dus jullie hebben er geen recht meer op.
Doe je werk goed!
aan de telefoon altijd aardige en…
aan de telefoon altijd aardige en behulpzame personen.
de verzekeringen worden altijd keurig en snel verzorgd en dezelfde dag al op de mail.
wij willen u hier voor bedanken.
vriendelijke groet
kees en marina schraauwers

⭐ 1 ster – Pure nalatigheid en oplichtingservaring
Ik ben sinds april 2023 verzekerd bij Risk Verzekeringen via bemiddelaar Finimax B.V., met een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering.
Op 5 juni 2025 heb ik een schadeclaim ingediend wegens ernstige waterschade in mijn woning. Rioolwater is via de afvoer naar binnen gekomen na hevige regenval. Mijn woning raakte zwaar beschadigd, meubels zijn aangetast, vloeren krom, en het hele huis stinkt. Mijn kinderen en ik zijn zelfs ziek geworden: ontstekingen, koorts, gezondheidsklachten.
En wat kreeg ik van Risk Verzekeringen?
❌ Geen reactie.
❌ Geen bevestiging.
❌ Geen schade-expert.
❌ Geen communicatie – ook niet na herhaald bellen en mailen.
Tot overmaat van ramp kreeg ik mijn premie teruggestort zonder uitleg. Geen opzegging, geen waarschuwing, gewoon zwijgen en terugbetalen. En dit terwijl ik nooit een betaalachterstand had.
Wat mij betreft is dit een schoolvoorbeeld van contractbreuk, zorgplichtschending en misleiding. Een verzekeraar hoort er te zijn juist als er schade is, niet alleen als er premie moet worden geïnd.
Ik heb inmiddels:
• Juridische stappen in gang gezet via rechtsbijstand;
• Een officiële klacht ingediend bij Kifid;
• Documentatie verzameld om volledige schadevergoeding te eisen, incl. medische kosten.
Ik raad iedereen met klem af om hier ook maar één verzekering af te sluiten. Zodra je hulp nodig hebt, word je genegeerd en kapotgelaten. Vertrouwen? Weg.

Vastaus yritykseltä RISK
Hebben maanden gedaan om met een…
Hebben maanden gedaan om met een asociale houding de zaak af te handelen. Heeft me veel geld gekost.

trage en frustrerende afhandeling
Zelden zo’n trage en frustrerende schadeafhandeling meegemaakt. Mijn auto is gestolen en uiteindelijk total loss verklaard, maar ondanks dat ik all risk verzekerd ben en mijn premie netjes betaal, blijft de afhandeling eindeloos op zich wachten. Geen duidelijke communicatie, en totaal geen gevoel van urgentie vanuit de verzekeraar.
Alsof het nog niet genoeg is om slachtoffer te zijn van autodiefstal, word je daarna ook nog eens aan je lot overgelaten door je eigen verzekering. Erg teleurstellend.

Vastaus yritykseltä RISK
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.