RISK Arvostelua 96

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Saanut 4/5 tähteä

De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..

Saanut 1/5 tähteä

Disproportionate consequences and zero flexibility ​I am writing this to share my experience with Risk Verzekeringen. I was a reliable customer for 2 years with a perfect payment record. Due to an... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Näytä lisää

1. Vakuutusmyyjä

Yrityksen kirjoittama

Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.

2,6

1 tähti

On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Tergend traag en geen communicatie mogelijk

Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van september 25 tot februari 26. En dan moet er nog hersteld worden ;-)

28. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Disproportionate consequences and zero…

Disproportionate consequences and zero flexibility
​I am writing this to share my experience with Risk Verzekeringen. I was a reliable customer for 2 years with a perfect payment record. Due to an unforeseen family crisis abroad, I unfortunately fell behind by 2 months.
​Despite my proactive communication, sincere apologies, and immediate offer to pay the outstanding balance, the company chose the harshest path possible. They cancelled my policy and registered me in the CIS database.
​The result of their refusal to cooperate with a long-term client is that I am now facing premiums 500% higher than before, as most insurers now view me as a high risk. It is deeply disappointing that 24 months of loyalty were outweighed by a single, explained delay. Please be aware of their strict policies before choosing them as your insurer.

30. maaliskuuta 2026

Wat een schijt verzekering

Wat een schijt verzekering. Als vanaf 13 December bezig om mij schade te verhalen. Alles gaat via een tussenpersoon VDZ die ook allemaal niks weten. Ze komen zelf niet aan de telefoon of je krijgt een bijdehante mond op de koop toe. All Risk verzekerd maar kost je alsnog je eigen premie en eigen schadevrije jaren. Stellen de tegenpartij niet aansprakelijk want dat kost het bedrijf te veel geld. Wij gaan terug naar Allianz verzeker hier nooit wat.

13. joulukuuta 2025

Goedendag,

Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de afwikkeling van uw schade en de communicatie die daarover heeft plaatsgevonden. Het is nooit onze bedoeling om klanten het gevoel te geven dat zij niet correct worden behandeld.

Graag verduidelijken we dat het wel of niet aansprakelijk stellen van een tegenpartij altijd gebeurt op basis van de wettelijke regels en de beschikbare bewijslast, niet op basis van interne kosten. Wanneer een schade op de eigen All Risk-polis wordt geclaimd zonder dat de kosten op een derde kunnen worden verhaald, heeft dit volgens de landelijke regels helaas invloed op de schadevrije jaren en de premie. We begrijpen dat dit een teleurstellende uitkomst is.

Wat betreft de communicatie: wij hechten veel waarde aan een professionele omgangsvorm. Wij zullen uw feedback intern bespreken om onze dienstverlening, en die van de samenwerking met onze partners, te verbeteren.

Mocht u de details van uw dossier nogmaals willen doornemen, dan kunt u contact met ons opnemen via klacht@risk.nl

Onbereikbaar

Onbereikbaar! Na een week mijn schade nog niet kunnen indienen!!!!
Ik raad dit niemand aan! Direct overgestapt

23. maaliskuuta 2026

Goedendag,

Vervelend om te horen dat het indienen van de schade niet is verlopen zoals u had verwacht. Onze welgemeende excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt; een schadegeval is immers al vervelend genoeg.

Hoewel wij via ons keuzemenu proberen de stappen voor schademelding zo helder mogelijk toe te lichten, spijt het ons dat dit in uw geval niet tot een vlotte afhandeling heeft geleid. Iedere schade kan 24/7 online dan wel via de e-mail worden gemeld. We streven er altijd naar om samen met de tussenpersoon de beste ondersteuning te bieden, we vinden het dan ook heel vervelend dat het niet gelukt is om uw schade te melden.

Wij vinden het jammer dat u heeft besloten over te stappen, maar wensen u desondanks veel succes bij uw nieuwe verzekeraar. Mocht u nog zaken hebben die afgewikkeld moeten worden, staan wij uiteraard klaar om u daarbij te helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik zou risk niemand aanraden

Volledige verzekeringsportefeuille overgegaan van tussenpersoon naar risk. Bij de eerste communicatie daarna met Risk, wat tegen het onbeschofte af was, direct besloten om weg te gaan en alles over te zetten naar andere tussenpersoon. Alleen de Fietsverzekering bleef bij Risk. Nu schade opgelopen aan fiets en claim ingediend. Traagheid (oa nog per post waarbij datering en bezorging 8 dagen uit elkaar liggen!) en gebrek aan goede communicatie is schrijnend en van uitermate bedenkelijk niveau.

27. helmikuuta 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te lezen dat onze dienstverlening en communicatie niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We begrijpen uw frustratie over de huidige schadeclaim. Hoewel we voor veel processen al digitalisering inzetten, laten sommige situaties zien waar we onze processen nog verder moeten aanscherpen om sneller te kunnen schakelen.

Wij willen de afhandeling van uw fietsschade graag zo goed mogelijk afronden. Als u dat wenst, kunt u direct contact met ons opnemen via klacht@risk onder vermelding van uw dossiernummer, zodat we kunnen uitzoeken hoe we dit proces voor u kunnen versnellen.

Saanut 2/5 tähteä

Mijn dochter heb alleen maar problemen…

Mijn dochter heb alleen maar problemen bij risk iedere keer brieven van de RDW ze kan ook niet opzeggen en alles netjes betaald maar krijg elke keer te horen van RDW dat ze niet verzekerd is en ze moet betalen met een tikkie vind ik ook heel raar dus zeker geen aanrader.

17. maaliskuuta 2026

Goedendag,

Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de verzekering van uw dochter. Wij begrijpen dat brieven van de RDW voor de nodige onrust kunnen zorgen; dit willen we dan ook graag zo snel mogelijk uitzoeken en oplossen.

Omdat wij vanwege privacywetgeving alleen inhoudelijk met de polishouder zelf mogen spreken, willen wij uw dochter vragen om direct contact met ons op te nemen via klacht@risk.nl dan kijken we direct met haar mee om de registratie bij de RDW te controleren en dit definitief op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze verzekering oktober was er…

Waardeloze verzekering oktober was er stormschade tak op me auto achteruit gescheurd bij autotaalglas geweest die hebben ook nog nooit zo een raar bedrijf meegemaakt ze zouden gebeld worden eind van de middag niet gebeurd na 2 weken waren ze nog niet gebeld ik ben allrisk verzekerd maar december was ik het zat en heb uit eigenzak een nieuwe ruit laten dus plaatsen dat ging sneller dus ik ben klaar met risk en ga weer lekker terug naar mijn aude verzekering een waardeloos bedrijf ik zing mijn contrakt uit en dan ben ik weg
Zeer ontevrede klant

10. lokakuuta 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat de afhandeling van uw stormschade zo moeizaam is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven, zeker niet omdat een ruitreparatie of -vervanging bij een Allrisk dekking normaal gesproken juist heel soepel en kosteloos verloopt. Zodra een schademelding bij ons binnenkomt, bevestigen wij dit ook altijd direct aan onze klanten.

Omdat u deze reactie anoniem heeft geplaatst, kunnen wij uw gegevens niet terugvinden in ons systeem om precies te achterhalen waar het proces is gestokt. Wij willen dit echter heel graag voor u uitzoeken en kijken of we alsnog iets voor u kunnen betekenen.

Zou u contact met ons willen opnemen via klachten@risk.nl onder vermelding van uw polisnummer?
We hopen van u te horen.

Team Risk Verzekeringen

Saanut 2/5 tähteä

Slechte gang van zaken

Ik ben aangereden door een verzekeringsnemer van Risk. De auto was totalloss. Vanaf het begin was alles zeer onduidelijk. Risk gaf telefonisch antwoorden, maar op mijn verzoek zouden deze ook schriftelijk bevestigd worden. Hoewel dit beloofd werd, heb ik nooit schriftelijke bevestigingen ontvangen.
Ik heb steeds aangegeven dat ik graag wilde weten hoe het proces precies werkt. Na in totaal twaalf keer telefonisch contact te hebben gehad, ben ik, afgezien van de uiterst vriendelijke dames aan de lijn, niet van antwoorden voorzien. Zelfs eenvoudige vragen, zoals hoe lang ik recht had op een leenauto, werden niet bevestigd. Ook bevestiging of de kosten voor de verplichte schade-expertise voor hun rekening kwamen, konden ze niet geven.
Zelfs het schadeherstelbedrijf gaf aan een dergelijke gang van zaken nog nooit meegemaakt te hebben. Ik hoop in de toekomst nooit meer met deze partij te maken te hoeven hebben.

1. joulukuuta 2025

Goedendag,

Heel erg bedankt voor uw duidelijke review over uw schade, nadat u bent aangereden door onze verzekerde.

Het spijt ons om te horen dat na zo'n vervelend ongeluk met een total loss auto, de afhandeling bij ons onduidelijk was. We snappen heel goed dat u na zo'n heftige gebeurtenis gewoon snel en helder antwoord wilde hebben, en dat alles netjes op papier zou staan.

De onzekerheid over hoe lang u de leenauto mocht houden en wie de expertisekosten zou betalen, is natuurlijk heel vervelend.

U zegt terecht: onze mensen waren vriendelijk, maar de opvolging en het vastleggen van de afspraken is niet goed gegaan. Dit is niet de manier waarop wij willen werken.

Onze excuses voor alle moeite en de frustratie die dit proces u heeft gegeven.

We willen dit graag netjes en definitief afronden. Zou u alstublieft uw schadedossiernummer en uw telefoonnummer naar ons willen mailen via klachten@risk.nl?

Dan bellen wij u meteen op om alles persoonlijk met u te bespreken en ervoor te zorgen dat uw dossier perfect is afgesloten.

Het Team van Risk

Jaren lang teveel betaalt

Jaren lang een verzekering gehad voor mijn scooter bij risk via geencentteveel.nl .
Kom er laatst achter via independer dat unive vele vele malen goedkoper is met een uitgebreide pakket wa plus.
Ik had bij risk enkel wa verzekering.
Netjes de verzekering tijdig opgezegd en bevestigingen gehad . Vervolgens aangesloten bij unive.
Krijg ik van risk nog effe een rekening van 107 voor een jaar wa verzekering .
Die 107 willen ze hebben om mij daarna weer op de 107 euro te laten wachten want het zou gestorneerd willen?
Maar waarom de verzekering is al opgezegd dus jullie hebben er geen recht meer op.
Doe je werk goed!

1. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

aan de telefoon altijd aardige en…

aan de telefoon altijd aardige en behulpzame personen.
de verzekeringen worden altijd keurig en snel verzorgd en dezelfde dag al op de mail.
wij willen u hier voor bedanken.
vriendelijke groet
kees en marina schraauwers

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä RISK

Bedankt voor jullie positieve terugkoppeling!

⭐ 1 ster – Pure nalatigheid en oplichtingservaring

Ik ben sinds april 2023 verzekerd bij Risk Verzekeringen via bemiddelaar Finimax B.V., met een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering.

Op 5 juni 2025 heb ik een schadeclaim ingediend wegens ernstige waterschade in mijn woning. Rioolwater is via de afvoer naar binnen gekomen na hevige regenval. Mijn woning raakte zwaar beschadigd, meubels zijn aangetast, vloeren krom, en het hele huis stinkt. Mijn kinderen en ik zijn zelfs ziek geworden: ontstekingen, koorts, gezondheidsklachten.

En wat kreeg ik van Risk Verzekeringen?

❌ Geen reactie.
❌ Geen bevestiging.
❌ Geen schade-expert.
❌ Geen communicatie – ook niet na herhaald bellen en mailen.

Tot overmaat van ramp kreeg ik mijn premie teruggestort zonder uitleg. Geen opzegging, geen waarschuwing, gewoon zwijgen en terugbetalen. En dit terwijl ik nooit een betaalachterstand had.

Wat mij betreft is dit een schoolvoorbeeld van contractbreuk, zorgplichtschending en misleiding. Een verzekeraar hoort er te zijn juist als er schade is, niet alleen als er premie moet worden geïnd.

Ik heb inmiddels:
• Juridische stappen in gang gezet via rechtsbijstand;
• Een officiële klacht ingediend bij Kifid;
• Documentatie verzameld om volledige schadevergoeding te eisen, incl. medische kosten.

Ik raad iedereen met klem af om hier ook maar één verzekering af te sluiten. Zodra je hulp nodig hebt, word je genegeerd en kapotgelaten. Vertrouwen? Weg.

18. heinäkuuta 2025

Beste relatie,
Vervelend om te lezen! Zou ik u mogen vragen om contact op te nemen met klacht@risk.nl? Wij hopen u zo verder te kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Hebben maanden gedaan om met een…

Hebben maanden gedaan om met een asociale houding de zaak af te handelen. Heeft me veel geld gekost.

31. tammikuuta 2025

Beste Brandon,

trage en frustrerende afhandeling

Zelden zo’n trage en frustrerende schadeafhandeling meegemaakt. Mijn auto is gestolen en uiteindelijk total loss verklaard, maar ondanks dat ik all risk verzekerd ben en mijn premie netjes betaal, blijft de afhandeling eindeloos op zich wachten. Geen duidelijke communicatie, en totaal geen gevoel van urgentie vanuit de verzekeraar.

Alsof het nog niet genoeg is om slachtoffer te zijn van autodiefstal, word je daarna ook nog eens aan je lot overgelaten door je eigen verzekering. Erg teleurstellend.

15. huhtikuuta 2025

Beste Chayenne,

Hartelijk dank voor het achterlaten van je review.

Onze excuses voor het ervaren ongemak! Wij hebben je melding per direct uitgezet naar Risk, afdeling klachten. Men zal op korte termijn contact met je opnemen hierover.

Hopende tot zover voldoende geinformeerd te hebben.

team Risk.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin