Risika er den bedste platform på markedet og er en kæmpe hjælp når vi skal kreditvurdere kunder i vores bogholderi. Risika er både nemt, hurtigt og indeholder alle relevante informationer.

De respekterer ikke at man beder om at blive afmeldt (unsubscribe). Jeg modtager en lind række mails selvom jeg har frabedt mig flere henvendelser. Communication Preferences If this is not you... Näytä lisää

Vi er super glade for Risika. Vi har på baggrund af Risika bedre kunne sortere de tvivlsomme betalere fra - Udgiften til Risika har allerede tjent sig selv hjem igen..

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Risika er den bedste platform på markedet!

Risika er både nemt, hurtigt og indeholder alle relevante informationer.

14. joulukuuta 2023

Hej Frederik

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at du er tilfredse med vores services, og at du får værdi af denne.

God dag.

Mvh

Godt værktøj

Nemt at bruge og super service.

8. huhtikuuta 2022

Hej Per

Tusind tak for de pæne ord! :-)

Risika

Modtager spam i mine selskabers e-boks…

Modtager spam i mine selskabers e-boks selvom der er reklamebeskyttelse på hvert af dem.

Utrolig dårlig stil.

Tak for svaret. Nu har jeg jo på ingen måde bedt Risika om at registrere noget som helt vedrørende mine virksomheder. Måske Risika skulle ulejlige sig med at spørge virksomheden om den egentlig har lyst til at "være kunde" hos Risika. Risika må meget gerne slette mine virksomheder som "kunde" - på forhånd tak. Så havde Risika jo heller ikke behøvet at sende "spam" ud til mig.

10. maaliskuuta 2022

Hej Michael

Først og fremmest så er vi kede af at den email som du har modtaget har virket som spam. Det er bestemt ikke hensigten.

Da den skal sendes til virksomhedsejere, så kan det forekomme at du eller andre, hvis man ejer flere virksomheder, modtager denne besked flere gange, på baggrund af førnævnte - altså hvis man ejer flere virksomheder.

Vi er meget ærgerlige over at du har valgt at give os en negativ anmeldelse her på Trustpilot, baseret på en informationsskrivelse som vi er forpligtet til at udsende ved lov.

Du skal være mere end velkommen til at tage direkte kontakt til os, hvor vi med glæde forklarer situationen dybere eller hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Risika A/S

Helt OK

Nemt, hurtigt og nyttigt.

31. tammikuuta 2022

Hej Vivi-Ann

Tusind tak for de pæne ord!
Vi er glade for at du syntes godt om platformen.

Skriv eller ring endelig hvis du har spørgsmål :-)

Nemt, brugervenligt og værdifuldt

Aldrig har vi haft så god risikostyring, som efter vi har fået Risika. Det bruges både til at screene, forventningsafstemme og komme eventuelle udfordringer i forkøbet. Anbefaling herfra.

25. tammikuuta 2022

Hej Nicolai

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med platformen :-)

Skriv eller ring endelig hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Risika

Fantastisk oplevelse med deres platform…

Fantastisk oplevelse med deres platform som vi bruger i hele virksomheden (både finance og salg). Kan anbefale platformen til alle.

21. tammikuuta 2022

Hej Christoffer

Tusind tak for din anmeldelse.

Det sætter vi pris på! :-)

Brugervenlig og nem

Brugervenlig og nem, at få de informationer man søger.
Helt igennem tilfreds med deres system som jeg bruger meget ofte.

19. tammikuuta 2022

Hej Arli

Tak for de pæne ord - Det sætter vi pris på! :-)

Jeg foretrækker at bruge Risika

Jeg foretrækker at bruge Risika fremfor andre portaler.
Denne har alt jeg skal bruge og det er nemt at kopiere navn, cvr-nummer eller adresse fra den, hvilket jeg ofte har brug for.

19. tammikuuta 2022

Hej Lotte

Tak for de pæne ord!

Virker fint

Virker fint - tilfreds

Hej Martin

Tak for de flotte ord.

Vi er glade for at du er tilfreds med din oplevelse af Risika.

Risika

Klart den bedste løsning på markedet

Klart den bedste løsning på markedet. Hurtig til opslag, intuitiv og ikke mindst med et brugerinterface hvor alle informationer er synlige med meget få klik.

Hej Claus

Tusind tak for de flotte ord. Det sætter vi pris på! :-)

Risika

Vi er super glade for Risika.

Vi er super glade for Risika.

Hej Lyngholm

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! :-)

Utrolig god brugerflade

Utrolig god brugerflade, nemt og overskueligt at bruge.
Bedste kreditoplysnings portal jeg har brugt igennem tiderne, kombineret med hurtig og kompetent kundeservice, giver jeg dem top karakter.

Hej Jan

Tusind tak for de pæne ord.

Vi er glade for at du har en god oplevelse med Risika platformen :-)

Vurdering af Risika

Systemet er nem at bruge, der er hurtige svar.

Hej Benny

Tak for din anmeldelse.

Det sætter vi pris på! :-)

Risika

Jeg bruger Risika platformen dagligt i…

Jeg bruger Risika platformen dagligt i mit arbejde som salgschef, udover det er et genialt redskab for mig at bruge for at se hvilke virksomheder som jeg skal "sigte" efter, så er folkene jeg ringer til i supporten altid dygtige til at hjælpe.
Så TMS Ringsted er helt igennem tilfreds bruger af Risika.
Thomas Frisbjerg

Hej Thomas

Tusind tak for de pæne ord - Der er vi glade for! :-)

Skriv eller ring endelig, hvis der er noget vi kan hjælpe med!

Risika

Jeg bruger Riskia mange gange om dagen

Jeg bruger Riskia mange gange om dagen, og det er det bedste, hurtigste og mest overskuelige værktøj jeg nogensinde har brugt til at få et overblik over en kundes økonomiske situation.

Hej Michael

Tusind tak for de pæne ord, det sætter vi pris på! :-)

Risika

Enkelt og simpelt at bruge

Enkelt og simpelt at bruge. Selvom Risika indeholder mange informationer er det enkelt og simpelt at bruge.

Hej Erik

Tak for de pæne ord. Det er vi glade for! :-)

med venlig hilsen

Sender uopfordret spam

Sender uopfordret spam til selskabers e-boks.

15. joulukuuta 2021

Hej Kristoffer

Den besked du har modtaget er en lovpligtig informationsskrivelse, som vi skal sende ud til alle danske virksomheder. Dette skal vi gøre, da vi er et kreditoplysningsbureau som er godkendt af Datatilsynet. Vi er derfor forpligtet til at udsende denne type beskeder til alle virksomhedsejere i Danmark. Den skal dog kun udsendes en gang pr. virksomhed.

Risika A/S