Professionelt håndværk og service i topklasse – Skala Byg kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har netop afsluttet et projekt med Skala Byg, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Fra start til slut har oplevelsen været præget af professionalisme, tryghed og tårnhøj kvalitet.
Håndværk i særklasse
Det er tydeligt, at Skala Byg kun samarbejder med de bedste. Deres tømrere og malere (samt de øvrige underentreprenører) er utroligt dygtige og detaljeorienterede. Man kan virkelig se, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten i udførelsen – alt sidder lige i skabet.
Vi har følt os i ekstremt gode hænder gennem hele processen. Dialogen har været tæt og ærlig, og vi har fået nogle fantastiske anbefalinger og rådgivning, som har gjort det endelige resultat endnu bedre, end vi selv havde forestillet os. Deres projektstyring og kundekontakt er i en liga for sig selv; man bliver aldrig ladt i stikken med ubesvarede spørgsmål.
En ting, der virkelig har imponeret os, er deres respekt for vores hjem. Der blev ryddet pænt op hver eneste dag, hvilket gjorde, at vi sagtens kunne holde ud at bo midt i et byggeprojekt. Det er de små detaljer, der gør den store forskel!
Kort sagt: Søger du et byggefirma, hvor der er styr på aftalerne, finishen er i top, og serviceniveauet er tårnhøjt, så er Skala Byg det helt rette valg.
Vi vil uden tøven bruge dem igen næste gang! 👌

Vastaus yritykseltä Skalabyg