1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut
  2. Perintätoimisto
  3. Talouskonsultti

The EOS Group is a holding company that operates financial services companies with locations in Europe and in the United States.

2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

De har ikke styr på en pind

De har ikke styr på en pind, får mail fra dem underskrevet Ida Sonneby at jeg ikke har overholdt min gældsannering og truer med at aflyse gældsannering. Til trods for jeg har betalt før tid, det viser sig at rykker er for det beløb jeg skal indbetale i marts 2027. Ikke et særligt proffesionelt firma.

20. maaliskuuta 2026

Fup og fiduser.

Fup og fiduser.
Ringer op og kender ikke til hovedstol, rentetilskrivningen, påstår godtaget i fogedretten, har aldrig været i fogedretten. de har ikke styr på en skid. De opkøbet en gæld der er væk men som firmaet så lige vil have lidt penge for og så opkøber EOS den. Tag ikke telefonen hvis de ringer. fakta resistente.

25. syyskuuta 2025

Kunne man give 0 stjerner

Jeg føler mig godt og grundigt bedraget. Jeg har gennem årene haft en afdragsordning på en gæld på under 15.000 kr.

Man har ikke det der ligner indsigt men man regner med at der kommer en fornuftig afvikling når bare man overholder sin del af aftalen.

Men da der kommer et brev hvor de oplyser at de har indberettet 8000 kr forkert i rente til Skat i 2023, får man en bekymring.

Jeg bad derfor om indsigt i dag og da jeg fik den gik jeg nærmest i chok.

Jeg har gennem årene indbetalt over 35.000 kr og saldoen er dags dato knapt 38.000 kr! På en gæld der startede på under 15.000kr.

Det er tankevækkende at der ikke tages kontakt når de ser at gælden vokser.

Jeg har skrevet direkte til kreditor da jeg ikke vil finde mig i det.

Jeg har ondt af de stakler der også måtte ende i kløerne på Eos.

13. tammikuuta 2025

Største banditter i habitter

Største banditter i habitter
EOS Danmark A/S ( Største Banditter i Habitter ) mener jeg er en af de Største banditter i habitter, jeg mener at de lyver i fogedretten og overbeviser intet anede dommere om deres løgne vedr. domme som ALDRIG har fundet sted, jeg mener også at de er en af Retten på Frederiksberg's største kunder, jeg mener at Retten på Frederiksberg har en usmagelig kundepleje som fremmer disse Banditter i Habitter, jeg mener at retspræsidenten skal vågne op og bede hans dommere at læse ALLE sagens agter inden der fælles dom i en sag - det er noget føj mener og siger jeg bare !!!

2. tammikuuta 2025

Det er så grotesk at et incasso firma…

Det er så grotesk at et incasso firma inden om skyldner beder skyldnerens bank om at trække et udlægsgebyr så konto står i minus uden skyldners sammentykke. Hvor har de skyldners konto nr fra. Det er jo grotesk og direkte ulovligt.

11. lokakuuta 2024

Dette firma har en politik om ikke at…

Dette firma har en politik om ikke at informer eller sende konto oplysning på din sag. Hvis man ikke er enig bliver man talt til som et urimeligt barn. De oplyser ikke rente udgifter til skat et meget ugennemsigtigt firma. Kan kun sige at jeg forhåbentlig snart kan lukke min sag hos dem. Dette firma kan jeg kun frabede andre at bruge.

28. helmikuuta 2024

Jeg har snakket med tugba og hun er…

Jeg har snakket med tugba og hun er meget behjælpelig med min sag.
Pga et andet firma vil kræve penge for den samme sag og de ikke vil trække det tilbage fordi de vil hører det fra et firma der er gået konkurs at sagen er gjort op

27. joulukuuta 2023