Yritys on vastannut
Ik vond het heel fijn vantevoren te weten hoelaat jullie ongeveer de fiets zouden komen brengen, ook het belletje vooraf. Levering verliep soepel, meneer was erg vriendelijk en legde rustig uit hoe de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed geholpen. De buis onder het zadel werd snel ingekort omdat ik het zadel wat lager wilde hebben. Goede uitleg en ondanks dat ik even moest wachten op een reset van de GPS tracker was ik snel weer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Resposta muito rápida as mensagens e emails, driver muito simpático experiência top top!! Eu recomendo a todos a experimentarem o serviço sensacional da E-noord.
Yritys on vastannut
We stand for innovation! Noord makes sustainable mobility available for as many people as possible. With our urban e-bike and flexible subscriptions, we shift the societal focus from ownership to usership. And by using the best techniques and recycling whenever possible, we maximize the lifespan of our Noord. This way, you can continuously rely on your ride. With the Noord, we want to improve life in and around the city. Because in our ideal future, our environment is greener, our cities are more spacious and we are more flexible. But we can not do this on our own. That is why we invite you on this journey with us.
Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

⭐⭐⭐⭐⭐
I had a great experience renting a bicycle here. The team was very friendly, welcoming, and helpful. They made the whole process easy, and I really enjoyed taking the new bike. The bicycle was in excellent condition and made my ride enjoyable. I would definitely recommend this place to anyone looking to rent a bike. Thank you for the great service!

Vastaus yritykseltä Noord
Bardzo miła usługa dostawy.
Wszystko poszło szybko i sprawnie :)

Vastaus yritykseltä Noord
Easy delivery, the delivery guy explained how to bike works and all it's features.
10/10 if it was possible

Vastaus yritykseltä Noord
La bici se rompía a cada rato. Cuando tenía una emergencia no querían atender sin cita. Me cobraban semanas repetidas. La atención por el chico italiano y el argentino o portugués en la ciudad de Rotterdam fue muy mala. Hasta podía oír como hablaban mal de los clientes e incluso trataron de estafarme con el pago.

Vastaus yritykseltä Noord
De fiets zag er slecht uit, ook aangegeven dat hij erg beschadigd was, maar men zij dat hij goed was. Een korte rit en de fiets staat met kapotte ketting. Dus nu minimaal drie dagen zonder fiets!

Vastaus yritykseltä Noord
Goed en snel gecommuniceerd ondanks een verkeerd geplannede afspraak

Vastaus yritykseltä Noord
Personeel..He was very respectful and friendly.

Vastaus yritykseltä Noord
Ik ben een vaste klant en kom altijd terug. Ik ben tevreden over de service; ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en lossen elk probleem direct op. Ze serveren ook heerlijke koffie terwijl je wacht.

Vastaus yritykseltä Noord
Afgelopen vrijdag een fiets besteld en betaald. Meteen de ID check gedaan na de ID check krijg je een foutmelding. Ik heb ook een email gestuurd met alle bewijs, maar helaas tot op heden geen reactie ontvangen van ze. Wel jammer dat de eerste ervaring zo loopt.
P.S. Ter informatie: inmiddels is er contact met mij opgenomen en heb ik een afspraak gekregen voor het ophalen van de fiets. Daarnaast heb ik aangegeven dat ik graag een fiets in goede staat wil ontvangen en geen afgetrapt exemplaar. Zodra ik de fiets heb opgehaald en alles naar tevredenheid is verlopen, zal ik mijn review hierop aanpassen.

Vastaus yritykseltä Noord
Er werd mij een elektrische fiets aangeboden 2,5 jaar geleden ter vervanging van mijn eigen transport fiets zonder versnelling waar ik mijn 2-3 wijken en losse verkoop mee deed
In eerste instantie een hele verlichting alleen is dit al de vierde e bike want de vorigen waren al vrij gauw defect en zijn ook allemaal weer vervangen door deze die ik nu heb
Ik had voorheen 2 wijken waar weinig op en afstappen bij was dus veel rijden
Door reorganisatie zijn het drie wijken waar ik veel moet af en opstappen
Omdat de fiets loeier zwaar is en heel weinig vering heeft is het na een tijd er mee gereden te hebben een fiets die mij ruw gezegd niet bevalt
Een fiets hoord aangeboden te worden aan de maten en eisen van de bezorger
Deze fiets is voor mij net te groot wat ik ook heb aangegeven alle oneffenheden worden heel erg door gegeven aan mijn rug waardoor ik enigzins wat rugklachten begin te krijgen dit wordt versterkt door de onnatuurlijke houding waar mee ik rijd
Ik ben een rechtop fietser
Deze fiets heeft het stuur erg ver naar voren en laag staan en ik hoger zit maar doordat het zadel niet lager kan waardoor ik een race fiets houding moet aan nemen wat op 3-4 uren fietsen niet meevalt zeker niet in de winter waarbij ik soms ook moet lopen en naast de fiets sta samen met de
kranten geeft dat een onstabiele houding.
Ik heb het met de rayon manager er ook mee over gehad en er zouden andere fietsen beschikbaar komen alleen die komen maar niet binnen
Het stuur van mijn transport fiets is bijna 20 cm hoger daardoor heb ik geen druk op mijn handpalmen waar door ik geen blessure heb maar bij deze fiets wel
De rayon manager bood mij een dames fiets aan alleen heb ik bij mijn trapeze uitvoering de mediahuis telefoon daar ook op vast zitten dus ging dit niet door ik heb de telefoon houder ook om mijn arm gehad alleen dat beviel helaas niet ik had er een on natuurlijke houding bij met opgezette hand palm boven die behoorlijk pijn deed door steeds die telefoon te verdraaien om de adressen weg te swipen.
Verder in smalle abonnee paden waar de fiets kort moet draaien en ik mijn benen slecht op de grond kan krijgen en ik dus constant mijn onder rug moet corrigeren om de fiets rechtop te houden met de zware kranten die in de tas zitten.
Deze fiets die ik nu een half jaar heb doet het technisch en elektrisch nog het beste die vorige 4 waren vaak elektronische problemen mee o.a niet aan krijgen en vaak ook niet uit krijgen vaak uitvallen tijdens het rijden ook de verlichting gaf problemen bij het aan zetten van de motor ging de verlichting niet aan maar ging ook niet uit als je de fiets uit zetten.
Er loopt maar 1 e bike op ons depot rond
De andere bezorgers kunnen er niks mee omdat het voor rek veel te klein is en vast op de fiets zit en het stuur er niet overheen gaat bij het nemen van de bochten
Maar dat rek gebruik ik niet alles zit bij mij droog in de tas.
Hoop van harte dat er een rechtop zittende e bike komt die op.maat van mijn lengte wordt aangeboden en niet anders om een fietsen maker gaat de fiets ook leveren op maat zodat de fiets bij de persoon past.
Ik hoop dat er naar dit stukje schrijven goed naar word gekeken dan beoordeel ik deze sterren classificatie zeker met vijf sterren helaas kan ik maar drie geven
Verder de wisseling van de kapotte fietsen door mijn rayon manager verloop verder wel goed.

Vastaus yritykseltä Noord
Het bedrijf heeft goed en netjes uitgelegd hoe de fiets in elkaar zit. En het is echt een top fiets, vooral dat achterop rekje en dat voor rekje vind ik echt top. Hij ziet er super mooi uit en ik ben er echt heel blij mee

Vastaus yritykseltä Noord
My advice is to stay away from this shop. Their service is terrible, and you'll end up paying much more.

Vastaus yritykseltä Noord
Ik zat even omhoog omdat ik onverwacht naar het ziekenhuis moest terwijl de fiets geleverd zou worden. Gelukkig belde de chauffeur zeer tijdig en was hij supersnel bij mij waardoor mijn afspraak gewoon kon doorgaan. Ik was hier zeer blij mee, en bedankte de chauffeur voor jullie snelle, goede service. Hij reageerde erg aardig en wenste mij succes met mijn ziekenhuisbezoek. Kortom, een hartverwarmend goede ervaring. Mijn hartelijke dank daarvoor.