Saanut 1/5 tähteä

ReloadNow maakt gebruik van phishingpraktijken Op 17.02.2026 is er zonder mijn toestemming €320,97 afgeschreven van mijn bankrekening door Reloadnow.com / RLN.com B.V. (KvK 64640345, Rotterdam). I... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Achat d'une carte transcash , débité aussitôt sur mon paypal, par contre pour recevoir la recharge ou la facture c'est le néant ! pas du tout instantané , rien reçu. Mail au support envoyer ...... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorsicht ist ein Betrüger und ne Seite es wird Geld abgezogen und die Ware kommt nie an muss jetzt damit zur Polizei um die An zu zeigen gegen Betrug habe jetzt schon 5 Betrüger innerhalb eines Monat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lief problemlos. Bei mir gabs ein Problem, denn ich hatte versehentlich die falsche Telefonnummer genommen. Damit ging nix. Es passierte nichts. Auch keine Fehlermeldung. Das ist doof. Dann bekam ich... Näytä lisää

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Pelikauppa
  3. Lahjatavaraliike
  4. Maksupalvelu
  5. Televiestintä

Yrityksen kirjoittama

All your favourite products are at your fingertip on ReloadNow! Buy call credit, enjoy your favourite TV shows and music, or play video games, the way you love it. That means from anywhere, at any time, using whatever payment method you prefer.

2,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

ReloadNow phishingpraktijken

ReloadNow maakt gebruik van phishingpraktijken
Ik heb nooit een bestelling geplaatst of betaling goedgekeurd.
Mijn betaalgegevens zijn duidelijk misbruikt via phishing of een frauduleus betalingsproces.
Het bedrijf houdt zich niet aan de regels voor betaaltransacties en consumentenbescherming en lijkt betrokken bij fraude en andere illegale praktijken.

17. helmikuuta 2026

Beste Alice,

Wij vinden het erg vervelend dat je de dupe bent geworden van internetfraude, en bovenal dat onze bedrijfsnaam daarmee in verbinding is gebracht.

Wij verkopen digitale producten en leveren direct nadat wij van de bank een bevestiging hebben gekregen, met daarin het desbetreffende ordernummer, dat de klant betaald heeft. Dat is meestal binnen enkele seconden nadat de bestelling op onze website opgegeven is. Als de producten eenmaal geleverd zijn, is dit niet meer terug te draaien. Digitale producten zijn namelijk uitgesloten van het herroepingsrecht.

Wij adviseren je direct je bank te contacteren. Verander je wachtwoorden en gebruikersnamen. Doe tevens aangifte bij de politie, vaak kan dat ook online.

Websites waar je meer informatie kunt vinden zijn:

Ramo

Arnaque il n’envoie pas les codes

Arnaque il n’envoie pas les codes

3. helmikuuta 2026

Bonjour Prest,

pourriez-vous nous envoyer le numéro de commande par e-mail afin que nous puissions traiter votre demande?

Cordialement
RLN Team

Saanut 2/5 tähteä

Tickets gekocht via ene Patricia…

Tickets gekocht via ene Patricia Janssen
Nooit tickets gehad oplichting praktijken
Echt onbetrouwbaar.

27. tammikuuta 2026

Beste Ivanka,

Wij adviseren je direct je bank te contacteren. Doe tevens aangifte bij de politie.

Diebstahl kleinen Summen.…

Obwohl ich nie mit der Firma reload now zu tun hatte,ist mir 6 Euro abgebucht worden.Zu wenig fùr eine Anklage,aber bei 321 betrogenen bereits die Jlage wird vei der Staatsanwaltschaft laufen

15. tammikuuta 2026

Sehr geehrter Kunde,

wir von Reloadnow sind ein unabhängiger Betrieb, der Guthaben und Gutscheine von verschiedenen Anbietern und Diensten über das Internet verkauft.
Wir können keinen Betrag abbuchen. Die Zahlung erfolgt immer seitens der bestellenden Person. Wenn Sie keine Bestellung aufgegeben haben, empfehlen wir Ihnen, Ihr Kreditinstitut über den Vorfall zu informieren und Anzeige wegen Onlinebetrugs bei Ihrer örtlichen Polizeidienststelle aufzugeben.

Saanut 1/5 tähteä

Tickets gekocht via ene Patricia…

Tickets gekocht via ene Patricia Janssen
Nooit tickets gehad oplichting praktijken
Echt onbetrouwbaar
Afzender Daniel ligtvoet

6. joulukuuta 2025

Beste klant,

Allereerst willen wij u laten weten dat het ons spijt als er misbruik is gemaakt van uw bankrekening in verband met onze bedrijfsnaam.

Als u geen bestelling heeft geplaatst, raden we u aan uw bank op de hoogte te stellen van het incident en aangifte te doen van online fraude bij uw lokale politiebureau. Een opsporingsambtenaar zal vervolgens contact met ons opnemen om schriftelijk informatie op te vragen.

Saanut 1/5 tähteä

Er werd 112,99 € van mijn rekening…

Er werd 112,99 € van mijn rekening gehaald zonder dat ik iets gekocht heb, via een verkoop op 2de hands.be werd gevraagd een 0 operatie ter bevestiging van een bestelling door een koper. Door mij te bevestigen, in werkelijkheid werd 112,99 € van mijn bankrekening gehaald. Is dus eigenlijk gewoon oplichting

10. marraskuuta 2025

Beste klant,

We kunnen geen enkel bedrag afschrijven. De betaling wordt altijd gedaan door de persoon die de bestelling plaatst.

Saanut 4/5 tähteä

Achat d'une carte transcash fantôme ?

Mail au support envoyer ...

Il y a eu une erreur , j'ai été remboursé quelques heures après .
Merci au support Reloadnow.

3. marraskuuta 2025

Cher client,

Merci pour votre commentaire.

Cordialement,

Kreeg bericht,onder Odido,Rekening…

Kreeg bericht,onder Odido,Rekening betalen.Heb betaald,maar bedrag is niet naar Odido gestort.Is op gun rekening gestort,ben opgelicht

21. lokakuuta 2025

Beste klant,

Geef ons uw betalingsgegevens zodat we uw verzoek kunnen beoordelen.

Saanut 1/5 tähteä

Deze avond super veel geld af gaan…

Deze avond super veel geld af gaan zonder dat ik iets heb gekocht dit is de ergste oplichters dat ik ooit heb gezien die hebben 200 euro van me rekening gehaald zomaar zonder dat ik ooit van die domme dingen zou kopen zou graag me geld terug hebben zit al zo krap !!!!!

11. lokakuuta 2025

Beste,

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben 111,99€ kwijt omdat ik iets…

Ik ben 111,99€ kwijt omdat ik iets verkocht heb op 2de hands. Ik eis men geld terug.

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ReloadNow

Beste Amber, dank voor je bericht. Ik zie dat je al in contact was met een collega van ons. Zou je ons een klantcontactformulier willen invullen op www.reloadnow.com? Dan kijken we heel graag voor je na wat er gebeurd is en komen we bij je terug. Of even mijn collega beantwoorden. Hoe dan ook krijg je dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Dank alvast! Maarten, Reloadnow.com

Saanut 1/5 tähteä

Ce site est utilisé par des fraudeurs…

Ce site est utilisé par des fraudeurs soit disant acheteurs via FaceBook Marketplace

22. elokuuta 2025

Bonjour,

Si vous n'avez pas passé de commande, nous vous recommandons d'informer votre banque de l'incident et de déposer une plainte pour fraude en ligne auprès de votre commissariat de police local. Un enquêteur nous contactera ensuite pour une demande écrite d'informations.

Reloadnow Team

Saanut 1/5 tähteä

Geld van mijn rekening niets gekocht

Zonder dat ik iets gekocht heb is er bijna 170 euros van mijn rekening afgeschreven.
Hoe en wanneer krijg ik dit terug?
Vr gr Alouis van Zon

14. elokuuta 2025

Beste klant,

Om dit probleem op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via support@reloadnow.com.

Saanut 1/5 tähteä

Reloadnow.com heeft zonder toestemming…

Reloadnow.com heeft zonder toestemming twee keer 111,99 euro van mijn rekening gehaald, zonder dat ik iets besteld heb. Ik eis mijn centen terug.

6. elokuuta 2025

Beste Eric,

Wij kunnen uw rekening niet debiteren; de overschrijving moet door u als rekeninghouder worden geautoriseerd. Als u de betaling niet zelf heeft geïnitieerd, raden wij u aan aangifte te doen bij de lokale politie.

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben gisteravond via een SMS geld…

Ik ben gisteravond via een SMS geld afhandig gemaakt, namens Odido .
Op een link gedrukt en aan blijkt reloadnow overgemaakt .

5. elokuuta 2025

Beste Milly,

Wij vinden het erg vervelend dat je de dupe bent van internetfraude, en bovenal dat onze bedrijfsnaam daarmee in verband wordt gebracht.
Wij adviseren je direct je bank te contacteren. Doe tevens aangifte bij de politie, vaak kan dat ook online.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een sms ontvangen dat ik achter…

Ik heb een sms ontvangen dat ik achter liep met mijn Odido abonnement. Moest een link aanklikken en wachten op een betaal verzoek. Die heb ik ook gekregen en betaald. Achteraf heeft Odido niks ontvangen. Pure oplichting

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ReloadNow

Beste klant, heel vervelend dat u dit is overkomen. Stuurt u ons even een klantcontactformulier via www.reload.com? Dan ga ik op zoek naar de betaling en kijk ik heel graag voor u na wat er gebeurd is. Dank alvast, Maarten, Reloadnow.com

Finger weg

Finger weg, Betrug!!! 15€ abgebucht, aber kein guthaben erhalten

17. kesäkuuta 2025

Sehr geehrter Kunde,

Sie haben eine falsche Rufnummer angegeben, deshalb konnte das Guthaben nicht sofort geliefert werden. Nachdem Sie uns die korrekte Rufnummer mitgeteilt haben, haben wir Ihre Bestellung erfolgreich geliefert.

Bitte prüfen Sie Ihre Angaben, bevor Sie solchen Bewertungen veröffentlichen.

Saanut 5/5 tähteä

Parfait !

Parfait je recommande, j’ai acheté plusieurs paysafecard. J’ai reçu le code deux secondes. Après l’achat, je recommande.

5. kesäkuuta 2025

Bonjour,

Merci pour votre feedback.

Cordialement,

Saanut 1/5 tähteä

Wou iets verkopen op 2dehands moest…

Wou iets verkopen op 2dehands moest mijn identiteit verifiëren om 100 euro betaald te krijgen. Opeens had ik toch door dat er iets niet klopte en ja hoor 335.97 euro van de rekening. Dus ik kijk waar naar toe:reloadnow Rotterdam.

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ReloadNow

Beste klant. dat is heel ongelukkig wat u is overkomen. Neemt u even contact met ons op? www.herladen.be en dan graag het contactformulier invullen, wij kijken dan graag voor u na wat er gebeurd is, ook om herhaling in de toekomst voor te zijn. Ik zie uw bericht heel graag tegemoet. Maarten, herladen.be

Oplichting hun…

Had via messenger kaarten bij hun gekocht bij ene Miller Meredith .
Ik had netjes betaald 10 euro , ook van mijn rekening gegaan.
Maar heb de kaarten nooit gekregen.
Smerige oplichters zijn het
Heb jullie een berichtje gestuurd via mail
Politie is inmiddels ingeschakeld.
Dus stort het geld maar terug.

10. toukokuuta 2025

Beste klant,

Stuur ons een bewijs van betaling via e-mail naar onze klantenservice, zodat we deze kwestie kunnen onderzoeken.

Hartelijke groeten,

Echter Betrug!

Echter Betrug!

Betrag wird abgebucht, nichts erhalten. Bin da ja wohl nicht der Einzige. Und jetzt kann ich der Rückzahlung hinterherlaufen!
Nur dumm, dass ich nicht zuvor die Firma im Internet gecheckt habe

5. toukokuuta 2025

Hallo Natalia,

wir warten immer noch auf Ihre Rückmeldung bzw. auf die Zusendung der Zahlungsbeweis.

Daniel

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin