Rejseforsinkelse.dk Arvostelua

1 305
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

God information om forløbet og opfølgning på sagen. Rejseforsinkelse bliver ved at sende krav, når de mener, det er rimeligt at forvente kompensation. Og vandt også sagen for os til sidst.

Det gik hurtigere end forventet med at inddrive vores refusion. Kommunikationen var lidt besværlig i begyndelsen af processen - det var svært at forklare præcis hvad vores oplevelse med flyselskabet... Näytä lisää

Det er supernemt at oprette en sag, og jeg er blevet godt orienteret om processen undervejs. Det tog i mit tilfælde ret lang tid, men det var flyselskabet der trak den i langdrag.

Efter at have henvendt os og indsendt turens rejsedokumenter, tog Rejseforsinkelse over og klarede hele det videre forløb. Og blev ved med at arbejde for vores situation. Hvilket de gjorde rigtig godt... Näytä lisää

1. Perintätoimisto

Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sørger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har højere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 305)

266 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De gav op så snart det krævede en reel indsats

Jeg har efterhånden oplevet min del af forsinkede og aflyste fly, men har aldrig haft problemer med selv at søge og få udbetalt kompensation. Denne sommer opstod der dog en tvist med et flyselskab, som var stoppet med at svare mig. Jeg kontaktede derfor Rejseforsinkelse.dk, som vurderede, at vi havde ret til 4.500 kr. pr. passager, og de ville derfor gerne overtage sagen.

Efter at have sendt tre rykkere til flyselskabet uden at få svar, har Rejseforsinkelse dog meddelt mig, at de stopper sagen, fordi omkostningerne ved at føre en retssag ikke kan svare sig i forhold til den gevinst, de får, hvis sagen vindes.

Det undrer mig, for hvis en sag på det maksimale kompensationsniveau pr. passager ikke er værd at tage, hvilke er så? Er det kun, hvis man er en større gruppe, der søger samlet? I så fald burde det fremgå tydeligt, men det gør det ikke. Tværtimod fremhæver de på deres hjemmeside, at de vinder 95% af deres sager, hvilket måske kan forklares med, at de fleste flyselskaber faktisk udbetaler kompensation helt automatisk, hvis man blot udfylder en formular på deres hjemmeside. Mange sager kræver derfor en minimal indsats at “vinde”, men det er der desværre mange, der ikke ved, og Rejseforsinkelse sørger da også for at få det til at lyde besværligt at søge kompensation selv.

Jeg troede den høje provision dækkede en reel indsats, fordi de giver indtryk af, at de er klar til at tage sagen hele vejen, men det virker desværre mere som om, at deres forretningsmodel handler om at tjene på folks uvidenhed frem for at kæmpe for retten til kompensation.

11. marraskuuta 2025

kompetent vejledning

God og kompetent vejledning gennem hele forløbet.
Det var nødvendig at kører en retssag for at jeg kunne få min erstatning.
Kan kun anbefale at bruge firmaet Rejseforsinkelse.

7. marraskuuta 2025

Har haft en sag kørende

Har haft en sag kørende, mod KLM , siden 2023 ,og den er lige faldet ud til vores fordel.
Rejseforsinkelse har gennem hele forløbet,holdt os løbende informeret ,om status og tidshorisont.Efter afgørelsen,gik der kun få dage inden pengene stod på kontoen.
Stor tak til Rejseforsinkelse for hjælpen.

7. marraskuuta 2025