God information om forløbet og opfølgning på sagen. Rejseforsinkelse bliver ved at sende krav, når de mener, det er rimeligt at forvente kompensation. Og vandt også sagen for os til sidst.
Det gik hurtigere end forventet med at inddrive vores refusion. Kommunikationen var lidt besværlig i begyndelsen af processen - det var svært at forklare præcis hvad vores oplevelse med flyselskabet... Näytä lisää
Det er supernemt at oprette en sag, og jeg er blevet godt orienteret om processen undervejs. Det tog i mit tilfælde ret lang tid, men det var flyselskabet der trak den i langdrag.
Efter at have henvendt os og indsendt turens rejsedokumenter, tog Rejseforsinkelse over og klarede hele det videre forløb. Og blev ved med at arbejde for vores situation. Hvilket de gjorde rigtig godt... Näytä lisää
Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sørger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har højere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Tanska
- +45 70 66 66 00
- kontakt@rejseforsinkelse.dk
- rejseforsinkelse.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Uanstændigt omkostningsniveau
Jeg modtog besked fra flyselskabet KLM, at de ville afregne ca. dkk 3.000,00 pga forsinkelse af fly. Dette beløb modtog min rejsepartner også, men jeg fik "fejlagtigt" sendt mail til Rejseforsinkelse.dk, som overtog sagen, og der blev tilbageholdt hele 51,1% af godtgørelsen og jeg blev afregnet 48,9%.
Rart at Rejseforsinkelse ikke gav op
Rart at Rejseforsinkelse ikke gav op - overfor et kæmpende flyssleskab. Godt gået.
Det fungerede nemt og der var god…
Det fungerede nemt og der var god kommunikation med forløbet.
Super service alt køre på skinner Tak.
Rejseforsinkelse i Helsinki.
Da vi var på vej til UAS med mellemlanding i Helsinki blev vores afgang forsinket, med flere timer, skulle være lettet 12.35 men kom først afsted ca 16,00.
havde aldrig selv kunne klare at søge erstatning for forsinkelsen, men det blev klaret af Rejseforsinkelse .dk
Så derfor en tilfreds kunde.
Mvh. Henning Larsen
At I har stået for hele processen og at…
At I har stået for hele processen og at vi fik erstatning for aflyst fly. Så vores rejse blev 2 døgn forsinket.
Man skal dog være opmærksom på at det er en ret stor procentdel af erstatningen I skal have for at behandle sagen.
Det har taget 10 måneder at nå til mål.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, meget effektivt og vi skulle ikke gøre noget andet end at se i vores mails om der var sket noget. Kan varmt anbefale Rejseforsinkelse.dk
Super nemt og professionelt!
Fantastisk indsats
Fantastisk indsats, der gav resultat til trods for KLM i flere omgange nægtede at imødekomme kravet. Vil til enhver tid anbefale at bruge firmaet i stedet for at bruge tid på det selv.
Personligt ville jeg have opgivet.
Hurtig og reel behandling
Rejseforsinkelse.dk ordnede vores krav til flyselskaber på en hurtig og god måde.
Jeg tror ikke vi selv havde fået selskabet til at betale.
Stort engagement fra Rejseforsinkelses…
Stort engagement fra Rejseforsinkelses side med løbende orientering over 10 måneder om sagens forløb og status på sag mod Britsh Airways om krav om erstatning for flyaflysning og utilfredsstillende ombooking og besværligheder til følge på USA tur. Positivt udfald med en tilfredsstillende erstatning. Stort tak for det.
Flyforsinkelse ca 8 timer
Vores fly måtte returnere til Alicante lufthavn efter ca 8 minutter i luften pga tekniske problemer. 8 timer gik der, før andet fly afhentede os. Flyforsinkelse.dk sørgede for kompensation.
Nent og hurtigt
Nem og overskuelig hjemmeside. Fik løbende opdatering på min sag og kompensation udbetalt efter kun en måned
Professionelle og aktive
Rejseforsinkelse dukkede - heldigt nok - op i mit feed, sidste år, da jeg havde mest brug for det, efter en meget forsinket tur med Norwegian. De har hele tiden sørget for at holde mig opdateret om sagen, hvilket har været rigtig rart. Vi fik svar på i sidste måned at sagen faldt ud til vores fordel, og vi modtager kompensation. Vi har været glade for deres hjælp.
Jeg fik min kompensation
Jeg fik min kompensation selvom lufthansa har prøvet at nægte sagen.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Meget professionelle og tog sig af hele forløbet. STOR anbefaling herfra :-)
Super godt tilfreds
Got my case resolved in my favor
Got my case resolved in my favor, even after Wizz Air initially denied the claim. I’m very happy with the service and would definitely recommend it.
Super nemt og ret hurtige svartider
Jeg er vild imponeret over den…
Jeg er vild imponeret over den vedholdende indsats der er gjort, for at honorere den tid jeg mistede på min korte tur til Amsterdam.
Tak for jeres kamp mod flyselskabet for mig🥳😊👍