Reaal Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

slecht digitaal platform. opvragen data en vervolgens downloaden duurt 20 minuten, waarna het ophalen niet lukt. de volgende dag kun je gewoon het hele circus opnieuw invoeren. niet over nagedacht. W... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

4x verzoek moeten doen, stukken via mail opgestuurd en dan wordt aangegeven dat ze niet bij mijn dossier zijn gevoegd. Geprobeerd klacht in te dienen via klachtenformulier maar deze krijg je niet ver... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een vraag over polis van mijn vader van 92 jaar oud, die niet meer aanspreekbaar is. Kan alleen een antwoord krijgen als hij aanwezig is en aan de telefoon kan komen, helaas is hij niet aans... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Een zaak voor de AFM ?

“Eerlijk, behulpzaam en constructief” ??? Bieden het beste tarief ! waar dat vandaan komt is ook heel duidelijk! Reaal biedt geen enkele service! Medewerkers (heeft men die ?) zijn niet bereikbaar; polissen blijven onaangeroerd liggen; betalingen blijven uit!
Is dit een zaak voor de AFM ??

26. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Witte boorden criminelen …

Na beëindiging van mijn lijfrente polis neemt reaal 6 weken de tijd voor ze het overboeken naar een andere ( uitkerende partij ) . Eindeloos voor moeten bellen en veel beloften van reaal die ze niet waarmaken . De rente over die 6 weken steken ze in eigen zak . Ga niet in zee met deze witte boorden criminelen is mijn advies .

26. tammikuuta 2024

Telefonisch onbereikbaar

Telefonisch onbereikbaar, geen bijgewerkte status van polis op website, nog steeds geen uitbetaling van afkoop. Zie voorgaande reviews. Is dit bedrijf in financiële moeilijkheden?

24. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

ONBEREIKBAAR Ik probeer ze al meerdere dagen te…

Ik probeer ze al meerdere dagen te bereiken. Wacht al enige weken op een fatsoenlijke afwerking polis Helaas onbereikbaar en geen reactie op mails. Eveneens niet van de zogenaamde consulent/agent Indfia in Dordrecht. Als je belt (ik woon in buitenland) krijg je eerst een ellenlang reclame babbeltje en dan eindelijk een keuze mogelijkheid. na weer n wachttijd de melding dat het erg druk is en een wachttijd van EEN UUR!!!!!!!!!

23. tammikuuta 2024

uitbetaling polis.

uitbetaling polis.
Mijn vader overleed 24 okt en had een overlijdenspolis op mijn naam afgesloten. Ik kreeg van Reaal een brief op mijn ouders adres om de polis op mijn naam door te zetten. Alles ingevuld en doorgestuurd. Ik belde nog om te melden dat ik in het buitenland woon en de polis uitgekeerd wil hebben. Was geen probleem alles terug sturen en het is geregeld.
Naar weken ontvang ik tot mijn schrik een mail geadresseerd aan mijn vader, die al maanden dood was
weer gebeld, en gevraagd of alles nu rond was en ik de polis met bedrag van 235 euro uitgekeerd kon krijgen?
Kreeg voorstel, waarin ook mijn zus en moeder allerlei gegevens moeten indienen. Zij hebben na het overlijden al zo veel moeten doen dit wil ik hun sparen, en waarom polis staat op mijn naam?
Weer in de wacht, wordt geregeld. Inmiddels dec klacht ingediend, reactie binnen 14 dagen. Inmiddels een maand naar het schrijven van de klacht weer gebeld klachtenafdeling is druk, ja verbaasd me niet. Advies stuur formulier maar terug alleen met u gegevens, kijken wat de afdeling gaat doen.
Eigenlijk kunnen we niet uitbetalen omdat u in buitenland woont, ik heb een Nederlandsbank nummer wat een flauwekul. Bij het afsluiten hoor je niets, maar dit is nu een principe kwestie, mijn vader heeft voor deze polis betaald, en staat op mijn naam. Daarom wil ik dat hij uitbetaald gaat worden.!!

15. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact en dus geen terugbetaling

Bizar slechte service!

Probeer ze al weken aan de lijn te krijgen en na 30 min. in de wacht opgehangen.
Chat op website werkt nooit (verschillende dagen en tijden gedaan).

Verzekering opgezegd en staat al 10 weken als ´in behandeling´ en gebeurt niks. Betekent dat ik mijn geld niet krijg! Schandalig!

8. tammikuuta 2024

25 minuten in de wacht gestaan

25 minuten in de wacht gestaa bij REAAL, toen heb ik het maar opgegeven. Hopelijk is het een gratis telnmr. Ik wilde informatie over een lopende begrafenis/crematie polis. Hopelijk als je een overlijden wil aangeven dat reaal dan wel opneemt. Wat een slechte klantenservice

4. tammikuuta 2024

Nooit bereikbaar

Nooit bereikbaar, alle medewerkers in gesprek, er is gewoon nooit iemand. In maart loopt risico overlijdingsverzekering af, zou offerte krijgen voor verlenging, duurt 8 weken, krijg je een mail dat deze verzekering niet meer in hun pakket zit zit . Wat een onzin, daar adverteren ze toch mee? Nog geen contact kunnen leggen wat een k..bedrijf, geel ster waardig

19. joulukuuta 2023

Geen reactie, geen antwoord

Hi,

Ik heb een spaarhypotheek bij Floris en spaarpolis is bij Reaal ondergebracht.
Nu is de rente bij Florius gedaald met 1,5%.
Het spaargedeelte wordt dan duurder, maar bij Reaal ga ik van 151 EU pm naar 1177 EU pm.
En ik vraag al sind 1 oktober waarom dit is maar krijg geen antwoord.

18. joulukuuta 2023

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Mijn levensverzekering beeindigde de einddatum en ze moesten me per 1 dec betalen. Nog steeds mijn geld niet. Willen documenten hebben en daar nemen ze weken de tijd voor om die te beoordelen. Hun eigen termijnen die al lang zijn overschrijden ze. Telefonisch nauwelijks te bereiken en op email geen antwoord.
Advies? Sluit hier noooit een verzekering af

14. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mijn partner is overleden en ik ben al…

Mijn partner is overleden en ik ben al meer dan vier weken bezig om de uitkering van de uitvaartkosten verzekering uitgekeerd te krijgen.
Een van de werknemers had het effe twee weken laten liggen en ondanks dat feit en dat ik vaak heb moeten bellen wanneer het nu eens uitgekeerd wordt, interesseert het ze niets dat je het geld hard nodig hebt om de rekening van de uitvaartverzorger betaald moet worden.
Schandalig dat het op deze manier moet en ze verdienen een dikke min tien. En … ik zit nog steeds op het geld te wachten. Reaal is dus zeker niet ideaal…

13. joulukuuta 2023

Zeer slecht!!

Zeer slecht!!! Als er uitbetaald moet worden...In Sept 2023 had er uitgekeerd moeten worden en nu in December 2023 nog geen cent gezien....

8. joulukuuta 2023

Niet te bereiken

Niet te bereiken, in mijnreaal kun je dingen aanvragen maar dan duurt het weer 8 weken voordat je antwoord op iets krijgt. Geen e-mail waar je naartoe kunt mailen, uren in de wacht om telefonisch iemand te pakken te krijgen.
Slechtste bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad, ga er niet mee in zee!

1. joulukuuta 2023

Pas op voor Reaal

Nieuwe hypotheek afgesloten voor onze nieuwe woning, hiervoor onze spaar-levensverzekering bij Reaal laten stopzetten, helaas geen contact mee te krijgen en via de mail, steeds na enkele dagen een reactie om een actie te ondernemen. Ipv meteen alles te vragen, steeds een nieuwe vraag voor een actie van onze kant? Inmiddels weken verder en eindelijk geregeld, helaas weken te laat en hierdoor voor honderden euro’s een extra hoge hypotheekbedrag! Klacht deed ze niets, totaal geen service en coulance. Bedankt mensen van Reaal!

1. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Hypotheekverstrekker onbereikbaar. Geen idee wat er met mijn geld gebeurt.

Ik probeer al weken contact te krijgen met Reaal, omdat mijn hypotheek vóór 1 december afgelost moet worden.
De chat is niet beschikbaar, ondanks dat ze dit aanbieden op hun 'contact' website.
Messenger gebruiken ze niet meer, ondanks dat ze dit aanbieden op hun 'contact' website.
Ik heb een mail gestuurd, maar daar is na weken nog steeds niet op geantwoord.
Als ik bel kom ik in een keuze menu terecht, van de een naar de andere keuze, en dan word ik uiteindelijk doorverbonden met een ander bedrijf die ik helemaal niet wil spreken of ik hang uren in de wacht. Terwijl ik tijdens werktijden moet doen, omdat ze maar tot 16.00 telefonisch bereikbaar zijn.

Dit is nogal belangrijk, mijn hypotheek!!!!
Hoe kan het dat een bedrijf dan geheel niet bereikbaar is?!?!?!?!
En dat ik mijn zaken niet kan regelen?!?!?!?
Schandalig dat ze zo met je omgaan als klant.

30. marraskuuta 2023

Het is net dikke stroop

Maart 2022 een switch aangevraagd naar een ander fonds, dit ging erg traag en naar een verkeerd fonds!
Om dit hersteld te krijgen ook weer weken bezig geweest en ondertussen zie ik m'n belegging alleen maar verdampen, snel weg hier.
Nu een aanvraag liggen voor overboeking naar NN, duurt ook weer weken, wat een balletent.

15. marraskuuta 2023

De bureaucratie van Reaal

Bericht aan Reaal gestuurd ivm overlijden broer. Reactie gecondoleerd , er komt veel op uw af in deze tijd.
Dat mag ik wel zeggen, vooral door Reaal komt er veel op ons af.
Broer 92 jaar overleden. Alle papieren meegestuurd voor verzekering zoals gevraagd (akte, polis, ID kaart en bankpas). Vervolgens weer bericht van Reaal: Echtgenote 92 jaar moet zich digitaal legitimeren, vanwege de strijd tegen het witwassen en terrorisme!
Het gaat om een paar honderd euro. Verzekering jarenlang via de gezamenlijke rekening van mijn broer en zijn vrouw betaald en dit bedrag moet nu op dezelfde rekening uitgekeerd worden. Hoe ongepast is het om een vrouw van 91 te onderwerpen aan een digitale identificatie, de familie op te zadelen met het veelvuldig sturen van allerlei formulieren ter uitbetaling van de uitvaartverzekering. Complete idioterie. De uitkering moet gewoon op dezelfde rekening als waarvan betaald is. De langstlevende is de begunstigde. Hoe moeilijk kan je het maken.
Men moet bij Reaal een voorbeeld nemen aan andere verzekeraars die wel meedenken met de klanten. Schijnbaar is er bij de concurrent geen extra digitale identificatie nodig, om geld uit te betalen naar een rekening waar al 50 jaar premie van ontvangen wordt.

1. marraskuuta 2023

Uitkering polis1106076307..

Uitkering polis1106076307... die partij doet er alles aan om zolang mogelijk de uitkering van het te goed vast te houden.... Zou in mei een polis uit gekeerd krijgen, was in november nog niet geregeld, ze gaan ervan uit dat iedereen zomaar met een mobiel of laptop om kan gaan en zich prijs geeft .... het kan niet eens via mijn tussen persoon die ook de identiteit kan waarborgen.... daarbij moet het bedrag bij geschreven worden op het bankrekening nummer waar het 45 jaar vanaf is geschreven..... Je kunt niet in contact komen, telefonisch of mail wordt niet of slecht op gereageerd, zelfs niet via je account is het niet om te doen... wat eenbwasrdelois groep is Reaal Verzekeringen, in een woord CUT

31. heinäkuuta 2023

Identificatieplicht

Identificatieplicht, maar na 3x identificeren staan we nog steeds in het systeem als niet-geïdentificeerd. Diverse keren contact gehad via het speciale nummer voor identificatie, heel aardige mensen daar niet van, maar beloftes nakomen (mail sturen waarmee je moet inloggen om te identificeren) lukt ze daar niet. Dit loopt al van maart 2023, het is nu oktober..........

24. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin