Reaal Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

slecht digitaal platform. opvragen data en vervolgens downloaden duurt 20 minuten, waarna het ophalen niet lukt. de volgende dag kun je gewoon het hele circus opnieuw invoeren. niet over nagedacht. W... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

4x verzoek moeten doen, stukken via mail opgestuurd en dan wordt aangegeven dat ze niet bij mijn dossier zijn gevoegd. Geprobeerd klacht in te dienen via klachtenformulier maar deze krijg je niet ver... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een vraag over polis van mijn vader van 92 jaar oud, die niet meer aanspreekbaar is. Kan alleen een antwoord krijgen als hij aanwezig is en aan de telefoon kan komen, helaas is hij niet aans... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Blijven bellen over zogenaamde…

Blijven bellen over zogenaamde interessante vastgoed objecten. Ondanks het bel me niet register en het meer malig netjes vragen om niet meer te worden gebeld.

23. tammikuuta 2023

Uitkering van levensverzekering 5 weken over tijd

De uitbetaling van mijn levensverzekering is al meer dan 5 weken over tijd. De wachttijd voor antwoorden is onaanvaardbaar. Gemiddeld meer dan 5 weken. Wat zijn de echte redenen voor dit gedrag? Misschien een onevenwichtigheid in de bedrijfseconomie? Voorzichtigheid is hier geboden.

22. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zelfde als anderen, puinhoop daar

Zelfde als anderen. Identificatiegedoe is een puinhoop. Geen reactie op klacht tot nu toe. Alles opgestuurd, was niet binnengekomen. Moet iemand langskomen, over zes weken!
Werken nog met de commodore64 denk ik.

22. tammikuuta 2023

Verplicht identificeren

Verplicht identificeren. Dreigbrief ontvangen, waarin stond dat ik niet gereageerd had op de e-mails, nooit iets ontvangen, ook niet in spambox. Al tweemaal gebeld, e-mail zou komen, loopt nu al bijna 3 maanden. Nu maar een brief geschreven. Belachelijke werkwijze!

18. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mutatie op je lijfrente wordt niet doorgevoerd.

Ik wil een mutatie laten uitvoeren op mijn lijfrente. Na diverse toezeggingen telefonische al maanden geleden en toesturen van formulieren en de hele admin zie ik dat vandaag de mutatie nog steeds niet is doorgevoerd. Echt stuitend slecht hoe dit bedrijf met klanten omgaat. Je kunt niet opzeggen, je kunt niks laten aanpassen. Koop geen financiële producten van dit 'bedrijf'.

22. marraskuuta 2022

Overlijdensverzekering mehoela

Dag meneer van Reaal, mijn moeder is op 22 november 2022, overleden. Wij hebben hier direct melding van gemaakt, door het toegezonden melding van overlijden formulier van Reaal in te vullen. Op 7 Januari krijgen wij opnieuw post dat er geen gegevens bekend zijn van overlijden. Terwij wij de ontvangstbevestiging hebben ontvangen op 26 november 2022.

Ik vind het schandalig! Niet respectvol! Vandaag op 12 januari hebben wij telefonisch contact gehad met een medewerker van Reaal. Met het verzoek om alles opnieuw in te sturen.. dit hebben wij gedaan. Eind volgende week gaan ze dit pas behandelen.

Ondertussen heeft mijn vader zelf de uitvaart moeten bekostigen.. meer dan 7000 euro. Ik zou iedereen afraden om een uitvaartverzekering bij Reaal af te sluiten.

11. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Reaal moet zijn hand in eigen boezem steken en zich in een hele grote hoek gaan zitten schamen!

Vandaag voor de vierde keer gebeld met Reaal, nadat ook wij wederom een dreigende brief hadden ontvangen van hen, met de mededeling dat er niets werd uitgekeerd als we ons niet identificeerden.
Na onze eerste brief op 18 november '22 met: "Herinnering: Belangrijk! Identificeer u nu eenmalig", waarin ons verteld werd dat we meerdere mails hadden ontvangen (???), ben ik begonnen met schrijven en bellen. Iedere keer werd ons na 15 werkdagen een mail met link toegezegd. Het klapstuk kwam vandaag 4 januari '23, een brief waarin ons ook werd medegedeeld dat er geen dienstverlening en uitkering meer plaats zou vinden, voordat we ons identificeerden. We lijken wel criminelen! Het ergste vind ik nog dat ze zonder blikken of blozen schrijven dat we op alle berichten (waarvan we er een hoop niet ontvangen hebben) geen antwoord hebben gegeven. Gelukkig heb ik de nare eigenschap alles op te schrijven met datum, eventueel naam en zelfs het tijdstip. Het mailverkeer sla ik op en rangschik ik, dus ik heb bewijs te over.
4 Januari '23: Drie mails en vier telefoontjes verder hebben we nog steeds niets. Ik heb inmiddels de hele zaak weggelegd bij onze bank, welke de verzekering hebben afgesloten voor ons, zodat zij ook weten wat Reaal voor een waardeloos bedrijf is.
Verder kunnen we er ook weinig aan doen en hopen we nog een keer op excuses, want ze zijn echt fout bezig.

3. tammikuuta 2023

Verplicht identificeren

Verplicht identificeren. Zo niet, dan volgt opschorting van de dienstverlening. Al 2x identificatie gedaan. Gegevens weg en volgens Reaal geen idee waar die zijn! Tot op heden niet gelukt en opschorten dreigt. Ik wordt ook niet geholpen en moet volgende week maar weer terugbellen. Wat is Reaal een slecht bedrijf.

29. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu ook wel klaar met Reaal

Ik ben nu ook wel klaar met Reaal. Zelfs mijn klacht over het niet in behandeling nemen van een mutatie, wordt niet in behandeling genomen. Hoe dan?? Vorige ervaring was al even dramatisch, zo ontzettend frustrerend. Echt mensen, blijf hier weg. Een ramp!

26. joulukuuta 2022

Ellende

Ben momenteel met Reaal bezich om een overlijdens verzekering uitgekeerd te krijgen. Ben al een week bezig, hebben ondertussen al 3 keer de overlijdensakte met bijbehoorende polissen gekregen, wat denk je, weer niet goed. Al was ik nog niet verdrietig, word ik dat hier wel van. Om te huilen, walgelijk gewoon.
Mensen, 1 tip, verzeker niks bij Reaal. Alleen maar ellende.

20. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Zelfs de medewerkers bevestigen, dat er heel veel fout gaat bij Reaal.

Alles, slecht te bereiken, beloven van alles, krijg automatische reacties.Gaat om het uitkeren van een begraven polis. Geappt , gemaakt gebeld en krijg nu weer als antwoord, we missen enkele stukken. Nee mevrouw is aangetekend verstuurd, heb er achteraan gebeld en toen was het ontvangen. Weer zoeken, oh ja ,het zit in verschillende dossiers. Gaan u en uw zus ter identificatie, moet van de Nederlandsche Bank een mail sturen voor een foto enz... Maar dat hebben jullie al. Extra controle. Ardanta heeft ons twee weken na het overlijden van onze moeder uitbetaald, zonder extra identificatie. Maarrrrr Reaal verzint iedere keer wat nieuws. Verzeker je hier niet!!!!!

18. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte afhandeling!

Wat een slechte afhandeling van mijn verzoek tot afkoop van een beleggers verzekering. De reactie termijn wordt telkens overschreden door Reaal. Tevens het niet goed lezen van mijn ondergetekende brieven heb ik geen melding gekregen van de opgemaakte afkoopofferte. Na afwachten van de reactie ontdekte ik dat de afkoopofferte alleen naar mijn ex-partner is gestuurd. Na insturen van gevraagde documenten weer de reactie termijn overschreden. Inmiddels ontvang ik een andere afkoopofferte met lager beleggers resultaat. De reactie termijn van de door mij ingediende klacht weer overschreden. Ik wordt niet erkend. En mijn ex partner is nu weer gevraagd documenten te sturen die zij al eerder ontvangen hebben. Ook respecteren ze niet onze verklaring van uiteindelijke begunstigde.

6. joulukuuta 2022

onbereikbaar

onbereikbaar, wacht al 5maanden op uitbetaling van hypotheek polis. verhuisregeling allemaal zelf geregeld. zij doen niks!!!!!! wat een slecht bedrijf. echt sluit hier geen polis af.
Al meer dan 15 jaar klant. Maar als je iets van hen nodig hebt geven ze geen gehoor

6. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ronduit schandalig hoe er vanuit Reaal…

Ronduit schandalig hoe er vanuit Reaal wordt omgegaan met hun klanten en intermediars!!!!!!! Onvoorstelbaar dat in deze tijd de waarin alle mogelijke oplossingen te bedenken zijn wat betreft klantcontact en de meeste bedrijven nog klantvriendelijker worden, REAAL er voor kiest dat er op geen enkele mogelijke manier zijn klanten en intermediars te bedienen! Echt ongelooflijk. En je hoort mij niet klagen als een maatschappij er voor kiest om niet meer telefonisch bereikbaar te zijn. Echter, zijn zij ook niet via de mail of chat te bereiken!!!!! Hoe kan dit???? dit kan gewoon echt niet!!!! Klanten wachten weken op antwoord op notabene een simpele vraag. Wachttijd via de chat varieert van 75 tot 120 minuten waar hebben wij het over???? Als je eindelijk na een uur wachten een medewerker via de chat spreekt, en het wordt wat ingewikkelder, wordt de chat toevallig beeindigd?! vanwege een storing??? REAAL is volledig de weg kwijt! Ik hoop dat er iemand een vanuit REAAL opstaat en hier wat aan doet. IK ROEP ALLE MENSEN DIE NIETS BIJ REAAL HEBBEN LOPEN DIT ZO TE LATEN. OVERLSUITEN ALS DIT WEL HET GEVAL IS!!

28. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Reageert totaal niet, mail /telefonisch onbereikbaar

Hier ook de brief dat ik online moet identificeren en dat ik niet reageer op eerdere mails....
Ja dat kan kloppen, ik heb namelijk nog geen énkele mail van Reaal gehad ( ook niet in de spam)
Telefonisch onbereikbaar , optie 1 om teruggebeld te worden werkt ook niet, want ze bellen niet.
het directe doorkiesnummer wordt ook niet opgenomen..
Als je online een klacht indiend krijg je zo'n standaard antwoord, maar geen inhoudelijke reactie
Nu staan er hier best wel veel reacties van gelijke strekking dus misschien moeten we maar gezamenlijk in actie komen ,een advocaat inhuren of de publiciteit opzoeken ( Belbus van Kassa, bestaat die nog?)

3. marraskuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Had brief gestuurd dat ik me moet…

Had brief gestuurd dat ik me moet identificeren en dat ik blijkbaar een mail had moeten hebben gekregen en als ik het me niet identificeer wordt de dienstverlening opgeschort na 27 november en dat het financiële gevolgen kan hebben bij overlijden, maar geen mail ontvangen, stuur in godsnaam eerst een brief dat je een mail gaat sturen tegenwoordig heb je veel fraude en mensen zijn voorzichtig en gooien een mail weg , me vrouw had hem wel gehad die mail maar verwijderd en ik helemaal niks gekregen, ik vind dit echt slecht van reaal en hadden dit professioneler aan moeten pakken en vooraf een brief moeten sturen dat je mail krijg daarvoor, ik heb net gebeld met een droogkloot van reaal die gaat de mails binnen 3 weken opsturen maar dat is na 27 november natuurlijk

21. marraskuuta 2022

Reaal identificatie

Hoi, een brief gekregen van Reaal met toch wel enigszins directe dwang om mij eenmalig te identificeren, waarop zij aangeven mij meerdere mails te hebben verzonden, heb ze uiteindelijk gevonden in de spam, ben bezig geweest om mij te identificeren Smart Phone telefoon schiet nog net niet op rood scherm i.v.m. beveiliging telefoon, dit is toch raar!!
wat te doen?

17. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

momenteel verreweg het SLECHTSTE…

momenteel verreweg het SLECHTSTE dienstverlenende bedrijf wat er bestaat. de tranen schieten werkelijk in je ogen als je met dit bedrijf in contact moet treden. Telefonisch is niet meer mogelijk. Mail doen ze ook niet meer aan. Via de Chat is ronduit dramatisch. het komt gewoon arrogant over hoe ze met HUN klanten / intermediair omgaan.

14. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin