Randomshop.dk Arvostelua 2 108

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en drone, som jeg ikke kunne give i gave fordi oplysningerne på hjemmesiden var mangelfulde, det indrømmer de, alligevel kommer jeg til selv at betale for retur forsendelsen, det kalder jeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg måtte returnere mit køb og kontaktede virksomheden hurtigst muligt og forklarer oversagen. De oplyste at varen desværre allerede var sendt men at jeg kunne gå til pakkeshop og få det sendt retur t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte julegave Den blev forsinket i julegaveræset. Men Randomshop svarede hurtigt både på telefon og mail og sendte en ny pakke, der nåede frem inden jul og den første pakke kunne ryge retur da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver. Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä Randomshop.dk

Yrityksen kirjoittama

Vi vil være din foretrukne gadget- og gavebutik. Stedet du kigger for at finde de nyeste og fedeste legetøj, gadgets og fede gaver. Vi har en unik og inspirerende webshop, hvor vores mål er at give dig en god og anderledes brugeroplevelse. Hos Randomshop tilbyder vil følgende: - Dag til dag levering - 365 dages fuld retur - Gratis fragt - Skarpe priser
Se mere på vores hjemmeside:
www.Randomshop.dk

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 3/5 tähteä

Rigtig fine legesager

Rigtig fine legesager, men varerne var kun pakket ind i en forsendelsespose, så de ting vi modtog var rusket noget rundt i pakkerne og æskerne beskadigede.

8. marraskuuta 2024

Kære Lene

Mange tak for din feedback. Jeg beklager meget, at varerne ikke var pakket godt nok ind, og at æskerne blev beskadiget under transporten. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil tage din feedback til efterretning og sikre, at vores fremtidige forsendelser bliver pakket bedre, så varerne når frem i perfekt stand.

Hvis du ønsker det, vil vi meget gerne finde en løsning for dig

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.

Bedste hilsner,
Lonni - Kundeservice

Saanut 4/5 tähteä

God service, men lidt lang leveringstid

7. marraskuuta 2024

Hej Pia
Jeg beklager de ekstra dage, vi havde lige en vare som blev oversolgt, hen over weekenden, så der gik 4 dage ekstra.
Rigtig god dag
Venlig hilsen Lene, Kundeservice Randomshop.dk

Saanut 4/5 tähteä

Bestilte søndag middag fik besked om at…

Bestilte søndag middag fik besked om at varen kunne hentes hos DAO onsdag 👌
Varen er som beskrevet og OK. Måske en enkelt mail fra firmaet om at varen var bestilt eller afsendt ville give en stjerne mere.

4. marraskuuta 2024

Kære Peter
Tusind tak for din anmeldelse

Der bliver hel automatisk sendt en mail afsted når ordre afsendes herfra, denne kan muligvis være havnet i dit spamfilter

Vi håber at vi næste gang lever op til de 5 stjerner - men takker også for de 4 fine stjerner du har givet os ;)

Venlig hilsen Lonni, Randomshop

Led fyrfadslys lyste ikke

Købte led fyrfadslys, som ikke kunne lyse. Sendte nye batterier efter en snak.

1. marraskuuta 2024

Hej Birgitte

Tak for din feedback. Vi beklager, at der var problemer med LED fyrfadslysene, og vi håber, at de nye batterier løste problemet. Kontakt os endelig, hvis der stadig er udfordringer – vi vil gerne sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb.

Lonni Randsomshop

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Men noget gik galt med tilbage melding fra jer. Men et opkald til jer og det blev fikset med det samme. 😃

25. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening, og vi beklager, hvis der opstod forvirring i kommunikationen. Det er godt at vide, at et opkald hurtigt kunne løse problemet. Vi sætter pris på din tålmodighed og glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Lonni Randomshop

Saanut 1/5 tähteä

Holder ikke hvad de lover

Bestilte 4 pakker juletræslys i januar. Fik kort efter en mail at der kun var 1 pakke på lager, og at de først vil få dem på lager igen til september. Aftaler at vi lader ordren stå til september, da de jo først skal bruges i december. Slut august opdager jeg at randomshop har hævet pengene, men varen er ikke sendt. Efter at have skrevet utallige mails frem og tilbage, hvor jeg hver gang får svaret, at de bliver sendt næste dag eller næste uge lykkedes det endelig 29. oktober at få afsendt mine varer. Det der irriterer mig mest er, at de hæver pengene over 2 måneder inden de sender varen, og at de bliver ved med at finde på undskyldninger for ikke at få sendt varerne, samt at jeg hele tiden skal kontakte dem for at få en status.

Ang. Jeres besvarelse.
I informerede mig ikke om, at i hævede pengene uden at afsende varen. Jeg så tilfældigt at pengene var hævet i min netbank. Derefter kontaktede jeg jer for at høre, hvorfor i hævede penge uden at sende varen. Det er korrekt at i senere tilbyder at jeg kan annullere orden og bestille på ny.

29. lokakuuta 2024

Hej Jan

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft med din ordre, og vi forstår fuldt ud din frustration.
På grund af ordrens alder var vi nødt til at hæve betalingen for at sikre gennemførelsen, men vi informerede dig om dette og tilbød forinden muligheden for at annullere og oprette ordren på ny.

Desværre var der yderligere forsinkelser fra vores leverandør, og da vi endelig modtog varerne, viste det sig, at de var i en forkert farve. Vi sendte straks din ordre, men da pakken ikke kunne spores, blev en ny forsendelse sendt af sted.

Vi er kede af de mange uheldige omstændigheder og takker for din tålmodighed gennem hele processen.

Lonni Randomshop kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

I køb aldrig hos dem!virkeligheden skulle Randomshop shop…

I virkeligheden skulle Randomshop shop have ingen stjerner. De sender mig noget helt andet end jeg bestiller og jeg kan efterfølgende ikke få fat på dem

21. lokakuuta 2024

Kære Lisbeth

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager, at der opstod en fejl med din ordre.
Vi har modtaget din mail og sendt dig den korrekte vare, så vi håber, at dette kan rette op på situationen.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi står klar til at hjælpe dig, hvis der er yderligere spørgsmål.
Hvis du er tilfreds med den løsning, vi har fundet, håber vi, at du har lyst til at overveje at ændre din anmeldelse.

Lonni, Team Randomshop

Ødelagt pakke

Ødelagt pakke
Der var hul i pakken da jeg modtog den, fordi der ikke var brugt plastik til at beskytte den. Super ærgerligt når det var til en gave

7. lokakuuta 2024

Kære Claudia

Jeg beklager først og fremmest at du har modtaget en vare med hul

Vi har desværre ikke hørt fra dig i kundeservice, så vi har ikke haft muligheden for at hjælpe dig med din reklamation

Jeg har lige sendt dig en mail og håber vi kan finde en god løsning 😉

Jeg håber at du har lyst til at ændre din anmeldelse igen, da vi endnu ikke havde haft mulig for at handle på din sag 🙏😉

Rigtig god dag til dig / Have a nice day ☀️☀️

Bedste hilsner / Kindly regards

Lonni – Kundeservice

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin