Jeg købte en drone, som jeg ikke kunne give i gave fordi oplysningerne på hjemmesiden var mangelfulde, det indrømmer de, alligevel kommer jeg til selv at betale for retur forsendelsen, det kalder jeg... Näytä lisää
Jeg måtte returnere mit køb og kontaktede virksomheden hurtigst muligt og forklarer oversagen. De oplyste at varen desværre allerede var sendt men at jeg kunne gå til pakkeshop og få det sendt retur t... Näytä lisää
Bestilte julegave Den blev forsinket i julegaveræset. Men Randomshop svarede hurtigt både på telefon og mail og sendte en ny pakke, der nåede frem inden jul og den første pakke kunne ryge retur da... Näytä lisää
Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver. Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem... Näytä lisää
Siriusvej 17, 7430, Ikast, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Rigtige fine ting til en god pris hurtig forsendelse - kan varmt anbefales
Rigtig fine legesager, men varerne var kun pakket ind i en forsendelsespose, så de ting vi modtog var rusket noget rundt i pakkerne og æskerne beskadigede.

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Bestilte søndag middag fik besked om at varen kunne hentes hos DAO onsdag 👌
Varen er som beskrevet og OK. Måske en enkelt mail fra firmaet om at varen var bestilt eller afsendt ville give en stjerne mere.

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Købte led fyrfadslys, som ikke kunne lyse. Sendte nye batterier efter en snak.

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Hurtig betjening. Men noget gik galt med tilbage melding fra jer. Men et opkald til jer og det blev fikset med det samme. 😃

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Bestilte 4 pakker juletræslys i januar. Fik kort efter en mail at der kun var 1 pakke på lager, og at de først vil få dem på lager igen til september. Aftaler at vi lader ordren stå til september, da de jo først skal bruges i december. Slut august opdager jeg at randomshop har hævet pengene, men varen er ikke sendt. Efter at have skrevet utallige mails frem og tilbage, hvor jeg hver gang får svaret, at de bliver sendt næste dag eller næste uge lykkedes det endelig 29. oktober at få afsendt mine varer. Det der irriterer mig mest er, at de hæver pengene over 2 måneder inden de sender varen, og at de bliver ved med at finde på undskyldninger for ikke at få sendt varerne, samt at jeg hele tiden skal kontakte dem for at få en status.
Ang. Jeres besvarelse.
I informerede mig ikke om, at i hævede pengene uden at afsende varen. Jeg så tilfældigt at pengene var hævet i min netbank. Derefter kontaktede jeg jer for at høre, hvorfor i hævede penge uden at sende varen. Det er korrekt at i senere tilbyder at jeg kan annullere orden og bestille på ny.

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Let at handle der og finde varerne. Hurtig levering
I virkeligheden skulle Randomshop shop have ingen stjerner. De sender mig noget helt andet end jeg bestiller og jeg kan efterfølgende ikke få fat på dem

Vastaus yritykseltä Randomshop.dk
Jeg fik noget legetøj hjem med mangler i den ene kasse. SUPER hurtig svar og jeg fik lyn hurtigt en ny kasse hvor de rigtige ting var i 😊
5 stjerner herfra
Ødelagt pakke
Der var hul i pakken da jeg modtog den, fordi der ikke var brugt plastik til at beskytte den. Super ærgerligt når det var til en gave