Randomshop.dk Arvostelua 2 108

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg måtte returnere mit køb og kontaktede virksomheden hurtigst muligt og forklarer oversagen. De oplyste at varen desværre allerede var sendt men at jeg kunne gå til pakkeshop og få det sendt retur t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte julegave Den blev forsinket i julegaveræset. Men Randomshop svarede hurtigt både på telefon og mail og sendte en ny pakke, der nåede frem inden jul og den første pakke kunne ryge retur da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver. Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä Randomshop.dk

Yrityksen kirjoittama

Vi vil være din foretrukne gadget- og gavebutik. Stedet du kigger for at finde de nyeste og fedeste legetøj, gadgets og fede gaver. Vi har en unik og inspirerende webshop, hvor vores mål er at give dig en god og anderledes brugeroplevelse. Hos Randomshop tilbyder vil følgende: - Dag til dag levering - 365 dages fuld retur - Gratis fragt - Skarpe priser
Se mere på vores hjemmeside:
www.Randomshop.dk

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE

Jeg købte en drone, som jeg ikke kunne give i gave fordi oplysningerne på hjemmesiden var mangelfulde, det indrømmer de, alligevel kommer jeg til selv at betale for retur forsendelsen, det kalder jeg VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE : “Aldersanbefalingen fremgår af produktets emballage, men du har ret i, at den desværre ikke fremgår af produktsiden. Det vil vi naturligvis få rettet.
Da der ikke er tale om en fejl eller mangel ved varen, men et køb der ønskes fortrudt, gælder vores almindelige returvilkår, hvor kunden selv afholder omkostningerne til returnering,”

10. kesäkuuta 2026

Kære Britta

Jeg er ked af at høre at du har en negativ oplevelse af vores service

Du har helt ret i, at aldersanbefalingen desværre ikke fremgik af produktsiden på købstidspunktet. Det beklager vi, og oplysningerne er efterfølgende blevet rettet.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om et lovkrav, at en aldersanbefaling skal fremgå af selve produktsiden på en webshop. Aldersanbefalingen fremgik af produktets emballage, og jeg har nu rettet det på siden.

Der var dog ikke tale om en fejl ved selve produktet, men om at varen ikke passede til den tiltænkte modtager. Derfor blev returneringen behandlet som en almindelig fortrydelse i henhold til vores handelsbetingelser, hvor kunden selv afholder returfragten.

Vi gør os umage for at beskrive vores produkter så fyldestgørende som muligt, men skulle man være i tvivl om et produkts egnethed til en bestemt alder eller have spørgsmål til funktioner og anvendelse, er man altid meget velkommen til at kontakte os inden køb. Vi hjælper gerne med rådgivning, så man får valgt det rigtige produkt.

Vi er naturligvis kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Randomshop

Saanut 1/5 tähteä

On m'a vendu une carte mère HS.

On m'a vendu une carte mère HS.

Ce magasin est une escroquerie

6. toukokuuta 2026

Dear Jacques

We believe this review may have been posted by mistake.

We are a Danish webshop and we do not sell motherboards or computer components. We also do not sell to France, and we cannot find any order under your name in our system.

Because of this, we kindly ask you to review the situation and remove the 1-star review from our Trustpilot profile, as it appears to concern another company.

Thank you in advance for your understanding.

Best regards,Lonni
Randomshop.dk
------
Bonjour Jacques,

Nous pensons que cet avis a peut-être été publié par erreur.

Nous sommes une boutique en ligne danoise et nous ne vendons pas de cartes mères ni de composants informatiques. Nous ne vendons pas non plus en France et nous ne trouvons aucune commande à votre nom dans notre système.

Nous vous demandons donc gentiment de vérifier la situation et de supprimer cet avis 1 étoile de notre profil Trustpilot, car il semble concerner une autre entreprise.

Merci d’avance pour votre compréhension.

Cordialement,Lonni
Randomshop.dk

Saanut 5/5 tähteä

Super godt på alle måder

15. huhtikuuta 2026

Kære Jens
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har været godt tilfreds med din handel. 😊

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, afhjælpning af problem, hurtig eftersendelse af nye produkter. Kæmpe anbefaling herfra 🤩

25. maaliskuuta 2026

Hej Michael
Tak for din anmeldelse tilbage i marts måned. 🤩
Hvor er det skønt at høre at du har haft en god oplevelse, trods et problem. Det er virkelig dejligt at høre.
Tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse.

Intet at klage over

30. kesäkuuta 2025

Hej Fritz
Tusind tak for dine 5 stjerner og dejligt at der ikke er noget at klage over 😊

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig gode oplevelser med Randomshop…

Virkelig gode oplevelser med Randomshop uanset om det er om levering eller en faktura, der mangler. Altid hurtigt svar derfra. Stor ros til alle medarbejdere!!
Hilsner Susan

18. helmikuuta 2026

Hej Susan.
Tusind tak for din skønne anmeldelse, så dejligt at du har givet dig tid til at skrive den. Vi er glade for at høre at du har gode oplevelser med at handle hos os. 🤩Og du skriver eller ringer bare hvis vi forsat kan hjælpe dig med noget
Bedste hilsner Lonni, Randomshop

Fik super betjening af Lonni

Fik super betjening af Lonni. Kommer klart tilbage og handler igen.

31. tammikuuta 2026

Hej Jonas.
Tusind tak for din tilbagemelding - dejligt at høre at du oplevede en god betjening. Vi glæder os til at betjene dig igen :)

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig hurtig og sikker levering

Virkelig hurtig og sikker levering. Venlig kundeservice.

10. helmikuuta 2026

Hej Nina
Tusind tak fordi du har givet dig tid til at sende en anmeldelse - dejligt at høre at du har haft en god oplevelse.

ombytning af julegave.

Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver.
Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem en god oplevelse og jeg vil bestemt anbefale stedet til andre.

7. tammikuuta 2026

Hej Anne.
Tusind tak for din fine anbefaling, dejligt at du oplevede god hjælp under bytning af julegave.

HUrtig og effektivt

31. joulukuuta 2025

Kære Annelise
Tak for din anmeldelse og din tid på at melde tilbage :)
Vi er glade for at du har oplevet eb hurtig og effektiv behandling

God dag til dig, bedste hilsner Lonni, Randomshop

Meget useriøst indtryk

Randomshop fremstår ikke som et firma, man kan have tillid til. Helhedsindtrykket er præget af manglende professionalisme, uklar kommunikation og en generel følelse af, at kunden ikke bliver taget seriøst.

Deres måde at drive forretning på virker rodet, og informationen man møder som potentiel kunde, er langt fra betryggende. Det giver ikke indtryk af kvalitet, gennemsigtighed eller ansvarlighed.

Når et firma ikke udviser ordentlig service og troværdighed, er det svært at have tillid til noget, de sælger. Jeg vil klart anbefale at være meget forsigtig og undersøge alternativer, før man overhovedet overvejer at handle her.

17. tammikuuta 2026

Kære Johanne

Det er vi naturligvis kede af at læse. Vi tager alle former for feedback alvorligt.

Samtidig må vi være ærlige og sige, at vi ikke kan genkende denne oplevelse. Vi kan ikke finde en sag, henvendelse eller dialog, der matcher beskrivelsen, og vi har heller ikke modtaget klager fra kunder med dette navn.

For at kunne forbedre os og tage ansvar, har vi brug for konkrete oplysninger om, hvad oplevelsen drejer sig om. Vi vil derfor meget gerne opfordre dig til at kontakte os direkte med ordrenummer eller yderligere detaljer, så vi kan undersøge sagen grundigt.

Vores mål er altid at drive en ordentlig, gennemsigtig og ansvarlig forretning – og vi står gerne på mål for konkrete fejl, hvis de opstår.

Venlig hilsen Lonni
Randomshop

Elendig Webshop

16. tammikuuta 2026

Hej Barzy
Jeg beklager, at du oplever frustration i forbindelse med din sag.

For god ordens skyld vil vi gerne præcisere, at den handel og den korrespondance, du henviser til, er foretaget med det tidligere selskab, som drev Randomshop. Det nuværende Randomshop drives i dag som en ny og selvstændig virksomhed med nyt CVR-nummer, og vi har ikke overtaget forpligtelser, reklamationer eller garantisager fra det tidligere selskab.

Der tale om to juridisk adskilte virksomheder, og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe i sagen.

Vi bestræber os altid på at være transparente og ordentlige i vores kommunikation og håber på forståelse for ovenstående.

PinArt - Alt OK

Vores barnebarn fik en PinArt i julegave, og alt forløb fint - og den virker, som den skal. Hun er meget glad for den. Vi handler gerne hos jer en anden gang :-)

24. joulukuuta 2025

Kære Lisa.
Tusind tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre at alt er gået godt.
Vi glæder os til at se jer i shoppen igen en anden gang 🙏😉

En god pris og hurtig forsendelse

En god pris og hurtig forsendelse

24. marraskuuta 2025

Hej Kamilla
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse, og dejligt at høre at du oplevede en god pris og en hurtig forsendelse.
Vi glæder os til at se dig igen, bedste hilsner Lonni

7. tammikuuta 2026

Hej Jacob
Tusind tak for din anmeldelse og dejligt du oplevede en god service ;)

Alt OK

Nem bestilling, godt udvalg, gode priser og hurtig levering

2. tammikuuta 2026

Hej Susanne
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse - og tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse ;)

god og hurtig levering

god og hurtig levering. varen lever op til forventningen, kan anbefales til andre handlende.

:-)

14. joulukuuta 2025

Hej Madsen
Dejligt at høre at leveringen var hurtig og varer der lever op til forventningerne.
God dag til dig, bedst hilsner Lonni

5. tammikuuta 2026

Hej Bettina.
Tusind tak for din feedback, det betyder meget for os :)
Og dejligt at du oplevede god service

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin