Randomshop.dk Arvostelua 2 108

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en drone, som jeg ikke kunne give i gave fordi oplysningerne på hjemmesiden var mangelfulde, det indrømmer de, alligevel kommer jeg til selv at betale for retur forsendelsen, det kalder jeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg måtte returnere mit køb og kontaktede virksomheden hurtigst muligt og forklarer oversagen. De oplyste at varen desværre allerede var sendt men at jeg kunne gå til pakkeshop og få det sendt retur t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte julegave Den blev forsinket i julegaveræset. Men Randomshop svarede hurtigt både på telefon og mail og sendte en ny pakke, der nåede frem inden jul og den første pakke kunne ryge retur da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver. Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä Randomshop.dk

Yrityksen kirjoittama

Vi vil være din foretrukne gadget- og gavebutik. Stedet du kigger for at finde de nyeste og fedeste legetøj, gadgets og fede gaver. Vi har en unik og inspirerende webshop, hvor vores mål er at give dig en god og anderledes brugeroplevelse. Hos Randomshop tilbyder vil følgende: - Dag til dag levering - 365 dages fuld retur - Gratis fragt - Skarpe priser
Se mere på vores hjemmeside:
www.Randomshop.dk

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Dårlig kvalitet samt service

Randomshop har solgt en lader som, forårsagede at der gik ild i min søns segboard under første opladning.
Så spørger de om vi vil have en anden lader, men hvad skal jeg bruge den til. Nå vi ikke længere har et segboard.

30. syyskuuta 2024

Kære Erik

Først og fremmest er vi kede af at høre at der er sket en kortslutning i din søns segboard.

Vi har modtaget opladeren, tak for det, og den er nu blevet testet af vores teknikere og der er ikke fundet nogen fejl

Vi ved, da vi tidligere har solgt Segway, at der er en termosikring i denne, som skal slå fra, hvis den får for meget strøm. Så fejlen er formodentlig en fejl i batteriet og vi vil opfordre dig til at tage kontakt til de som har solgt dig din Segway.

Jeg beklager at der er blevet tilbudt dig en ny oplader, dette var naturligvis en fejl.

Jeg håber du vil ændre denne anmeldelse, da fejlen ikke skyldes opladeren.

Saanut 2/5 tähteä

Ventede det meste af september måned på…

Ventede det meste af september måned på min vare.

30. syyskuuta 2024

Kære Martin
Jeg kan se op din ordre, at der var 2-3 ugers levering på din vare. Jeg er bange for at du måske ikke havde set dette?

Desværre fik vi leveringen her et par dage for sent, hvilket betød at du måtte vente 2 ekstra dage på din ordre

Dette beklager vi naturligvis mange gange

Beskadigelse af emballagen

Fik to kasser med kinetic sand som så ud som om de havde været med i en fodboldkamp 🙈 skriver til kundeservice at det er flovt at give dem videre i gave, og efter et par mails og en misforståelse fra min side har de givet mig en rigtig god service 😊
Så kan helt sikkert anbefale Randomshop👌

25. syyskuuta 2024

Hej Vicki

Jeg har sendt dig en mail, vil du tjekke den?.

Lene kundeservice, Randomshop

Hurtig levering og ekspedition

Hurtig levering og ekspedition . Jeg handler sikkert igen

18. syyskuuta 2024

Kære kunde

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har givet dig tid til at give en tilbagemelding og er glade for at høre at du er tilfreds.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering som lovet og produktet…

Hurtig levering som lovet og produktet lever op til mine forventninger

17. syyskuuta 2024

Super

Gaven til min datter kom som lovet og var perfekt. Glæder mig til at give hende den til hendes 40 års fødselsdag.

2. syyskuuta 2024

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Håber hun bliver glad for gaven

Kundeservice

Meget hurtigt levering det er god kundeservice, og opfølgning på varen man køber

26. elokuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Mega god service GLS havde været hård…

Mega god service GLS havde været hård ved kassen og randomshop sendte straks de ødelagte ting til mig 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

26. elokuuta 2024

Kære kunde

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har givet dig tid til at give en tilbagemelding og er glade for at høre at du er tilfreds med vores service, trods den hårde rejse din pakke havde haft ved GLS

God kundeservice hurtig levering

Modtog en oplader der ikke virkede, skrev til kundeservice og efter kort tid sendte de en ny som jeg modtog dagen efter.

15. elokuuta 2024

Kære kunde

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har givet dig tid til at give en tilbagemelding og er glade for at høre at du er tilfreds med vores kundeservice

Vi er glade for at høre at din reklamationssag gik hurtigt

Saanut 5/5 tähteä

Kvalitet var ikke så godt i forhold til priserne

12. elokuuta 2024

Kære kunde

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har givet dig tid til at give en tilbagemelding og er glade for at høre at du er tilfreds med leveringen
Vi er kede af at høre at du ikke synes kvaliteten er så god, i forhold til priserne. Vil du ikke være sød at kontakte os på info@randomshop.dk, så vi kan hjælpe dig?

Vi ser frem til at høre fra dig

Hurtig ekspedering, god oplevelse

Jeg bestilte varer fredag eftermiddag og min ordre blev sendt samme dag, og var til afhentning fra pakkeshoppen søndag morgen. Lyn hurtig ekspedering. Varerne var som det skulle være.

16. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Dejligt med hurtig levering .

Dejligt med hurtig levering .
Ærgerligt at papkassen var lidt mast og at der var pakketape på varen hvor bobbelplasten var omkring . Det er til en gave , så forventer varen ser pæn ud i kassen

12. elokuuta 2024

Kære Helle

Jeg er ked af at høre at der fejlagtigt er kommet pakketape på æsken, jeg håber du kan klippe det til, så det ikke er så synligt, ellers må du lige kontakte os i kundeservice

Nem og hurtig levering 😊👌

Nem og hurtig levering - bestilte en ny lader til vores Mac Book Air, da hundehvalpen har bidt den gamle originale i stykker, billige penge og den virker perfekt 😊👌

8. elokuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Det bestilte kom hurtigt og problemfrit.

Det bestilte kom hurtigt og problemfrit.

8. elokuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Og alt levede op til forventning

5. elokuuta 2024

30. heinäkuuta 2024

Snyd og bedrag

Billedet er et Luckies of London scratch map - det, som man får tilsendt, er en virkelig dårlig billig kopi. Absolut IKKE pengene værd. Vil ikke anbefale folk at handle her.

29. heinäkuuta 2024

Kære Anne-Sofie

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med dit køb, men købet er ikke en kopi af London scratch map.

Jeg har sendt dig en mail, hvor du kan se et billede af denne (som jeg har fundet et andet sted) + et billede af den du kan købe hos os, som også er afbilledet på hjemmesiden.

Det er to forskellige og ligner slet ikke hinanden, så vi er kede af at du har skrevet at det er en billig kopi. Det er korrekt at det er en billigere vare end den anden, men vi har ingen steder angivet at det skulle være den samme som den du sammenligner med

Jeg håber at du vil ændre din anmeldelse igen 🙏

29. heinäkuuta 2024

Fin oplevelse

Fin oplevelse.
Kom allerede dagen efter.

22. heinäkuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin