Joey heeft supergoed advies gegeven over de mogelijkheden voor raambekleding in onze woning! Hij dacht goed mee en wist voor elk raam te adviseren over een passend product.
Yritys on vastannut
Super fijn geholpen door Joey! Hij had antwoord op elke vraag, en door de vele stalen die hij mee had konden we fijn in onze eigen omgeving kijken welke kleuren/stoffen goed in ons huis passen. Hij he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag in Rijswijk geweest. Paar jaar geleden hier ook raambekleding besteld. Vriendelijk ontvangen en zeer prettig geholpen door Jacqueline. Goed en duidelijk alles uitgelegd onder het genot van ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hadden een probleem met een plissé, het heeft wel wat voeten in aarde gehad om tot overeenstemming te komen, maar dat is uiteindelijk toch goed gelukt. Het enige punt is de communicatie met he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.
Patrijsweg 54, 2289 EX, Rijswijk, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede prijs/kwaliteit, UITSTEKENDE service na verkoop.
Zonder meer aan te raden

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We hebben nu voor de 2e keer in 10 jaar tijd onze raambekleding hier uitgezocht en gekocht.
Onze eerste serie was helaas door onze pup gesloopt.
Dus na een lange zoektocht voor nieuwe raambekleding in huis toch uiteindelijk weer bij Raambekleding NL uitgekomen na bij meerdere andere aanbieders en winkels te zijn geweest en helaas niet gevonden waar we naar op zoek waren.
Hier wederom goed en deskundig geholpen in de showroom en de diverse opties en mogelijkheden besproken. Toen een aantal kleurstaaltjes meegenomen naar huis voor de kleur schakering met de overige meubels te checken en dezelfde avond nog de bestelling geplaatst. Binnen 1,5 week was alles op maat binnen en bezorgd!
Kortom wederom zeer tevreden en hopen er weer lang plezier van te hebben zoals onze 1e serie van Label65.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Vriendelijk ontvangen door het personeel van de vestiging in Rijswijk.
Samen met een medewerker gekeken naar de verschillende opties en mogelijkheden

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Je wordt alleen geholpen als je klant bent.
Bij een algemene vraag over een onderdeel van een rolgordijn geven ze niet thuis.
Als dit de service is van het bedrijf hoef ik daar ook nooit iets te kopen.
Ik kreeg een mail met antwoord van "aftersales." Er wordt nog niet eens moeite gedaan om een naam te noemen. Hoe onpersoonlijk en niet servicegericht kan je zijn?!
Twee dagen later een keurige reactie mogen ontvangen met een uitleg van hun werkwijze.
Deze persoonlijke reactie stel ik zeer op prijs.
(Hoewel deze reactie ook zonder naam wordt ondertekend. Misschien iets wat hoort bij deze tijd?)

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Pas op voor ondeugdelijke montage, matige service en het niet nakomen van de koopovereenkomst!
Raambekleding Nederland weigert hun eigen ondeugdelijke montage te herstellen. Daardoor zijn we gedwongen dit bij een derde partij voor meer dan €1.000,00 te laten doen of juridische stappen te nemen.
We hadden elektrische jaloezieën en plisségordijnen gekocht van Luxaflex met PowerView. Het systeem werkte echter op onvoorspelbare tijden niet. Het probleem werd in beginsel wel onderzocht en opgepakt door Raambekleding Nederland. Na veel heen en weer tussen Raambekleding Nederland en Monteurs van Luxaflex/Hunter Douglas, ging er steeds meer tijd overheen werden de diverse problemen echter maar ten dele opgelost. Er werden wifi-metingen gedaan en motoren die niet goed waren werden vervangen. Ten slotte stelde Luxaflex/Hunter Douglas monteurs vast dat de montage door de monteurs van Raambekleding Nederland ondeugdelijk was geweest: de antenne's zaten niet goed, de elektriciteitskabels waren aan elkaar geplakt/verlengd met plakbandjes (wat erg gevaarlijk was) en de jaloezieën waren niet goed bevestigd in het raamkozijn (met enkele schroeven) waardoor deze los kwamen. Raambekleding Nederland weigerde de gebrekkige montage herstellen, ook na in gebreke stelling. Nu zitten we met reparatiekosten van meer dan €1.000,00 en moeten we dit laten repareren door een andere partij omdat Raambekleding Nederland dit zelf niet wil doen en er geen offerte voor wil geven. Ze wachten kennelijk op dat we juridische stappen nemen.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Kostenloos kregen wij een door ons zoekgeraakt onderdeel opgestuurd. Super service!!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We hebben een bestelling gedaan voor 11 ramen bij raambekleding nederland. Ze zijn netjes alles komen inmeten en grotendeels was het makkelijk te installeren en ziet het er goed uit. We hebben in 2 kamers gekozen voor het merk label 65. Op de overloop hadden we een schuin raam en dat kon alleen luxaflex leveren. Daarom daar op de 2 standaard ramen ook luxaflex gedaan omdat we wilden dat het goed zou matchen bij elkaar. Helaas bleek bij aflevering dat de kleur van de onder/bovenbak van de producten verschillend waren. Dit teruggekoppeld aan raambekleding en de reactie was simpelweg dat het onze eigen fout was omdat wij niet specifiek hebben aangegeven dat we de onder/bovenbak in dezelfde kleur wilden. Bij de standaard ramen die ik online kon invoeren was het niet eens een optie. Ze kunnen en willen het niet aanpassen en er is niet eens "een sorry wat vervelend dat we daar niet aan gedacht hebben". Omdat het een schuin raam was kon ik het niet zelf invoeren en ik kon ook geen kleuren e.d. checken want het stond met codes op de bestelling. Verder vind ik ook dat diegene die kwam meten even mij had kunnen adviseren dat ik wel stangen bij de plisse's moet doen, omdat je ze anders niet open en dicht kon doen door de hoge ramen. Dit moest ik achteraf bijbestellen. Alleen voor het plaatsen van de order al 75 euro en dan nog de prijs van de stangen erbij. Gevraagd of ik het niet kon ophalen ofzo, maar ook daar niks mogelijk. En ook geen begrip getoond. Volgende keer weer naar Veneta want daar betere ervaring met de nazorg!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
De rolgordijnen waren geleverd volgens afspraak en na 2 jaar waren er steunen voor het draaikiepraam kapot gegaan en hierdoor werd er heel coulant meegewerkt aan een oplossing. Super en zoals het hoort, maar mag ook benoemd worden. Top!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Snel en deskundig contact. Vriendelijke medewerker die thuis kwam inmeten.
Ik bestelde raambekleding van Luxaflex voor bijna €1000, waarbij ik bewust koos voor een wit frame, een witte bovenbak en onderlat. Tot mijn verbazing werd het geleverd met rood/roze koorden – iets wat totaal niet past bij de rest van het witte geheel.
Tijdens het bestelproces is nergens vermeld dat de koorden standaard de kleur van de stof krijgen. Er wordt uitgebreid gevraagd naar de kleur van andere zichtbare onderdelen, maar niet naar de koorden – en ook op de website is hierover geen informatie te vinden.
Toen ik dit aankaartte, kreeg ik te horen dat het “standaard” zo is, en dat ik €140 moet betalen als ik het wil laten aanpassen. Ik vind dat onbegrijpelijk. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de onduidelijke informatie, en de service is ronduit teleurstellend.
Ik had verwacht dat bij een A-merk als dit niet alleen het product goed zou zijn, maar ook de klantgerichtheid. Helaas is dat niet het geval geweest. Geen aanrader!
Ruime keuze aan op de website. Levering was goed verpakt zodat kans op beschadiging klein was. Afmeting was conform opgave zodat alles perfect past. Ook voldeed alles vwb kwaliteit aan de gestelde verwachting.
We hadden enkele gordijnenhaakjes nodig van gordijnen die we in in 2015 hadden gekocht (ze waren per ongeluk geknapt).
Het fijne is dat we deze, ongeveer 10 jaar na aanschaf, gratis hebben ontvangen.
Super fijn, thanks!
Na een bezoek en goede uitleg, hebben we raambekleding besteld. Alles werd ter plekke opgemeten en volgens schema afgeleverd. Bij installatie,door externe instalateur, bleek bij een raam de bekleding niet te passen. Dit is keurig opgelost!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We hebben voor 12 ramen raambekleding gekocht, voor de duidelijkheid voor meer dan € 5000,00. Toen we gingen bestellen was de klant nog koning. Bij levering bleek 1 raam de verkeerde maat te hebben. Gelukkig hadden we de meting niet zelf gedaan en na overleg kregen we te horen dat er een nieuw klik jaloezie zou worden geleverd. Jammer maar een fout is menselijk, toch. Na 4 weken wachten een bericht gekregen het nieuwe frame met ingebouwde jaloezie zou geleverd worden en het verkeerde zou weer meegenomen worden door hun. Bij aflevering wilde de chauffeur de verkeerde niet meenemen en moesten we zelf maar afvoeren naar de milieustraat. Hoe dan? afmeting 78x 246 cm. Niet hun probleem. Belachelijk. Nu komt het ergste, het tweede frame paste ook niet. Nu was het te groot en dit terwijl ze zelf weer waren komen meten. Weer gemeld en er zou een nieuwe gemaakt worden (de derde dus). Deze week bericht gehad dat het geleverd zou worden en weer weigeren ze het verkeerde frame met jaloezieën mee terug te nemen. Zelf afvoeren is hun antwoord. PRUTSERS ZIJN HET. Er wordt elke keer beloofd dat we terug worden gebeld maar ze doen het niet. Het geld is binnen dus dan is het voor hun niet meer interessant om een klant fadsoenlijk te behandelen. Denk goed na voordat je hier besteld. De fouten waren niet door ons gemaakt. Ze hebben zelf 2 x de maten opgemeten.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Na 5 jaar brak een plastic bevestigingshoekje van onze houten jalouzie af. Na één berichtje kregen we het gratis toegestuurd. Prima service!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
In eerste instatie vond ik het een goed bedrijf tot het bij mijn 2e bestelling mis ging. Ik kreeg een kapot product en van enige service was geen spraken. Sterker nog ik moest het met een mailtje met 1 zin van je moet gewoon even dit doen zelf mijn magnetic frame maken.Wij hebben de frame uit eljaar gedaan en de touwtjes goed gezet. Dat hielp heel even en nu slaap ik voor een open raam, want de touwtjes zitten weer vast in het frame. En dan bestel je nog wel voor veel geld magnetic frames met plissee erin. Na het inmeten meerdere keren bellen waarom ik nog niet besteld heb. Als het dan stuk is amper op de mail reageren. En inmiddels reageren ze helemaal niet meer. Waardeloos bedrijf. Zeker geen aanrader! Geen garantie, geen service!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Raambekleding Nederland is een TOP bedrijf. Met de bestelling van onze jaloezieen is er iets verkeerd gegaan. Met 1 telefoontje naar de servicedesk (Nadya) is alles opgelost.
Hartelijk dank (Nadya, Naomi) voor jullie snelle service!!!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We hebben een aantal gebroken latten maar dit willen ze niet op locatie oplossen. De after service is dus vreselijk. Als we het willen oplossen moeten we elke jaloezie volgens hen demonteren en opsturen. Maar er scheelt letterlijk aan elke jaloezie wel iets en dat zijn er behoorlijk wat. Overigens vind ik dit ook raar, want in het verleden kwam er wel een reparateur langs. Maar na twee keer navragen konden ze echt niets anders doen..

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We hebben een jaar geleden luxaflex in een frame aangeschaft. Onlangs was de geleidingsdraad stukgegaan. Contact opgenomen met Raambekleding Nederland die in overleg met de leverancier direct zorgde voor een nieuw exemplaar. Prima afhandeling.
Ad Roosen