Saanut 1/5 tähteä

Dom skickar ut faktura med snigelpost Den kommer en vecka efter förfallodag så frågan är om dom satt det i system då det några dagar senare dyker upp en påminnelseavgift. Går inte att komma fram på te... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedrägeri. Skickar samma faktura i 3 månader. 180,66kr Betalde in den och fick samma faktura månaden därefter 180,66kr Hela fakturan från hela början gällde 66öre men dom la på 180kr betalade de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sopsämst företag, skickar inga påminnelser på skeva avgifter dom lägger till på fakturan, du får ingen påminnelse, för att sedan 7-8 månader senare skickar ut inkasso krav på den lilla prutt summa dom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

har läst mkt negativt om Qvickly här men jag har bara gott att säga om dem. fakturorna har kommit i god tid till min mail och jag har betalat i tid. allt har funkat bra. har man stökig ekonomi med dål... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Maksupalvelu

Yrityksen kirjoittama

Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt.

1,7

1 tähti

On vastannut 10 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket proffsiga och flexibla!

Mycket proffsiga, service minded, trevliga, kompetenta, hjälpsamma. Samarbetar med Qvickly om betaltjänst för 1000-tals idrottsföreningar från olika idrotter och de skräddarsyr hela lösningen efter behoven. Vi är supernöjda och stolta över tjänsten!

6. syyskuuta 2023

Hej Camilla,

Tack så mycket för din fantastiska recension och ditt positiva omdöme om vår service! Det glädjer oss att höra att du upplever oss som mycket proffsiga, serviceinriktade, trevliga, kompetenta och hjälpsamma. Det är verkligen uppmuntrande för oss att veta att våra ansträngningar uppskattas på det sättet.

Tack för vårt fina samarbete och för att ni är nöjda med vår tjänst. Vi ser fram emot att fortsätta att vara till hjälp och support för er. Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra er upplevelse, tveka inte att höra av er.

Ha en fantastisk dag!
Önskar vi på Qvickly

Äntligen ett förstående kreditföretag

Äntligen ett förstående kreditföretag. Lyhörda för kundens behov och inte sina egna. Kort handläggningstid och generösa villkor. Rekommenderar Qvickly till mina kunder för att jag vet att de får ett seriöst bemötande och fördelaktiga affärsförslag.

5. syyskuuta 2023

Hej Jessica,

Tack för din recension och att du valde Qvickly som din betaltjänst. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en bekväm och enkel betalningsupplevelse för dina kunder.

Om du har några önskemål är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Ha en bra dag!
Önskar vi på Qvickly

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt och enkelt att använda

Betalade enkelt mina barns Träningsavgift med Qvickly faktura. Tog inte många sekunder att genomföra köpet. Man kan även på ett enkelt sätt logga in och betala fakturan med swish i deras kundportal. Smidigt!

4. syyskuuta 2023

Hej Aston,

Tack så mycket för din positiva recension och för att du valde Qvickly för att betala dina barns träningsavgift! Vi är glada över att höra din upplevelse med våran tjänst.

Det är också bra att höra att du uppskattar möjligheten att logga in och betala fakturan med Swish via vår kundportal. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och göra det så smidigt som möjligt för våra användare.

Tack igen för din feedback och för att du valde Qvickly. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en bekväm och enkel betalningsupplevelse i framtiden. Om du har några ytterligare frågor eller önskemål är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Ha en fantastisk dag!

Varning för Qvickly/Billmate

Helt oseriöst företag. Gäller även Billmate som ingår i samma gruppering. Försöker driva in fordringar som inte finns. Deras samarbetspartner Fritid och Prylar och BestBuySweden är av samma ull. Fritid och Prylar sände en felaktig vara som jag omedelbart reklamerade och återsände. Trots att de mycket väl känner till att det inte finns något levererat och att jag har mailat dem gång på gång om detta kommer det nu ett inkassokrav idag 11 aug som skall vara betalt i morgon lördag 12 aug! Fritid och prylar bemödar sig inte om att svara och Bestbuysweden tror att det går att driva in pengar utan att leverera bara det finns en första beställning gjord. Detta kommer de inte att lyckas med. Aldrig mera ett köp från dem och jag hoppas att andra läser omdömen innan de beställer något.

11. elokuuta 2023

Hej GL,
Vad tråkigt att du fått denna upplevelsen Du får gärna kontakta oss på info@qvickly.io eller 010-898 99 29 så att vi kan kika på ditt ärende!

Orimliga villkor.

Betalade en femsiffrig faktura till en hantverkare, men gjorde ett misstag och vände på två siffror vilket resulterade i 200 kr för lågt belopp. Insåg mitt misstag när jag fick en påminnelse och betalade omedelbart. Sedan har det kommit tre hot om indrivning, med inkassoavgifter etc.

Betalar alltid räkningar när de kommer, men är ibland borta en vecka på jobb. En gång låg det två indrivningshot i brevlådan när jag kom hem från en sådan vecka.
Orimligt. Jag har använt samma snickare till allt i över ett decennium, men kommer kolla runt efter andra hantverkare för nästa jobb.

18. heinäkuuta 2023

Hej Henrik,
Önskar dig en fin dag. Hälsar Hampus & teamet på Qvickly

Bedrägeri

Sämsta företaget jag någonsin vart med om, påstår att jag inte betalat parkeringanmärkningen trots att jag fått godkänande om betalning från Transportstyrelsen, Sigtuna kommun och även felparkeringsbolaget. Tog ärendet vidare till domstolen! VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!!

17. heinäkuuta 2023

Hej Mahdi,

Saanut 1/5 tähteä

Föråldrade fakturor utan QR kod och…

Föråldrade fakturor utan QR kod och ingen möjlighet till att scanna fakturor, usel kundservice och dåligt kundservice.

3. heinäkuuta 2023

Hej GL,
Vad tråkigt att du har denna upplevelse. Vi tar till oss dina förslag på QR-kod och scanning, och tar vidare det till teamet bakom.

Saanut 1/5 tähteä

Jag fick en påminnelse avgift från…

Jag fick en påminnelse avgift från Billmate som ändrat namn till Qvickly om betalning av faktura som jag inte fick i första hand, skickade email till dem men de svara aldrig, kortfattat ett bedrägligt bolag med maffia fasoner, man blir spyfärdig.

14. kesäkuuta 2023

Hej Ali,
Vad tråkigt att du fått denna upplevelsen. Du får gärna kontakta oss på info@qvickly.io eller 010-898 99 29 så att vi kan kika på ditt ärende!
Önskar dig en fin dag. Hälsar Ulrika & teamet på Qvickly

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin