Qurtinz Arvostelua

1 173
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ok je betaalt wat meer omdat je producten op maat besteld maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit, het onderhoudsgemak, duurzaamheid en vooral ook dienst na verkoop die uitstekend is! We hebben al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na telefonisch contact enkele dagen later de maat genomen afspraak was ongeveer vier weken productie tijd En na vier weken geleverd en geplaatst en alles exact in orde Dat is service

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over Qurtinz! Nele biedt een fantastische service – supervriendelijk, professioneel en eerlijk in haar advies. Ze nam uitgebreid de tijd, bracht veel stalen mee aan huis en dacht echt me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg bij de prijsofferte super vriendelijke dame aan de telefoon Afspraak om het plaatsen van de jaloezieën was perfect op tijd Gewoon een aanrader voor de volgende klanten en moesten we... Näytä lisää

1. Verhokauppa

Yrityksen kirjoittama

Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.

Erinomainen

Zeer goede service

Zeer goede service, Prijs & kwaliteit TOP

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qurtinz

Bedankt voor je review! We zijn zeer blij dat we je konden helpen met raamdecoratie op maat. Groeten, team Qurtinz!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken, alles van opmeting tot uitvoering is goed verlopen.
Goede verhouding prijs kwaliteit.

17. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Alles verloopt vlot,correct en mooie…

Alles verloopt vlot,correct en mooie gordijnen van goede kwaliteit.

5. kesäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Zeer professioneel bedrijf en zeer efficiënte resultaten

We zijn al een tijdje bezig met het renoveren van huizen en het reageren op verschillende aannemers, en Qurtinz is veruit een van de beste ervaringen die we hebben gehad.

Vanaf het moment dat ik online contact met hen opnam…
Ik werd meteen teruggebeld, we maakten een afspraak en ze kwamen op zeer professionele wijze bij ons thuis om ons advies te geven op basis van onze wensen.

Diezelfde dag nog kregen we een offerte en kort daarna werden de gordijnen geïnstalleerd.

Elke fase van het proces en elke persoon van het team was uiterst professioneel en efficiënt.

Zeer aan te bevelen.

6. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooie keuze

Mooie keuze, goeie uitleg, snelle levering en installatie. Ik ben zeer tevreden over mijn gordijnen en lamellen. Duidelijke communicatie ook.

25. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Alles was TOP van bij het eerste…

Alles was TOP van bij het eerste contact tot en met de aflevering. Na de bestelling werd deze perfect opgevolgd en ik werd ruimtijds vooraf ingelicht. Ook de plaatsing was uitstekend. Doe zo verder

29. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit die elke euro waard is

Intussen al voor de tweede keer beroep gedaan op Qurtinz, dit keer voor gordijnen in onze okergele bureaukamer. Vanaf de aanvraag kregen we heel snel reactie en werd er meteen een afspraak ingepland. De bestelling gebeurde nog net voor het bouwverlof en de eerste dag erna werden we al opgebeld om de plaatsing vast te leggen. Omdat het erg druk was, zijn ze zelfs op een feestdag (15 augustus) langsgekomen.

De plaatsing zelf verliep super: een heel vriendelijke vakman die proper, snel en correct werkte. Het resultaat mag gezien worden. We zijn opnieuw heel tevreden over de kwaliteit én de service. De kwaliteit heeft zijn prijs, maar die is het absoluut waard.

Een aanrader voor wie zorg en afwerking belangrijk vindt!

19. elokuuta 2025

Tevreden.

Vanaf de eerste telefoon had ik een goed gevoel. De werking werd me heel duidelijk uitgelegd. Er volgde een afspraak bij ons thuis. We kregen een goede begeleiding bij het maken van onze keuze. De levering was tot op het uur op tijd, de plaatsing is correct uitgevoerd. Vandaar onze 5 *****

19. elokuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin