Qurtinz Arvostelua

1 171
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ok je betaalt wat meer omdat je producten op maat besteld maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit, het onderhoudsgemak, duurzaamheid en vooral ook dienst na verkoop die uitstekend is! We hebben al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na telefonisch contact enkele dagen later de maat genomen afspraak was ongeveer vier weken productie tijd En na vier weken geleverd en geplaatst en alles exact in orde Dat is service

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over Qurtinz! Nele biedt een fantastische service – supervriendelijk, professioneel en eerlijk in haar advies. Ze nam uitgebreid de tijd, bracht veel stalen mee aan huis en dacht echt me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg bij de prijsofferte super vriendelijke dame aan de telefoon Afspraak om het plaatsen van de jaloezieën was perfect op tijd Gewoon een aanrader voor de volgende klanten en moesten we... Näytä lisää

1. Verhokauppa

Yrityksen kirjoittama

Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.

Erinomainen

Mvg

ph

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Qurtinz

Onze excuses dat voor uw order u zolang heeft moeten wachten, alvorens het afgewerkt was. Er was inderdaad een fout gebeurd in de maatopname. Doordat de feestdagen ertussen zaten, kende dit nog een extra wachttijd. We hopen dat u uiteindelijk wel tevreden bent van het resultaat.
Vriendelijke groeten
Team Qurtinz

Saanut 5/5 tähteä

Qurtinz, keer op keer een top ervaring

Zoals altijd is alles tip top in orde als je samenwerkt met Qurtinz. Ze regelen alles van A tot Z, geven goed en eerlijk advies en voeren perfect uit.

Een bedrijf met de service zoals Qurtinz is de dag van vandaag zeldzaam, wil je zorgeloos raamdecoratie bestellen? Maak het je gemakkelijk, ga naar Qurtinz.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Qurtinz

Bedankt voor je review! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Groeten, team Qurtinz!

Alles pôsitief

Alles pôsitief. Dank.

11. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie en efficient…

Goede communicatie en efficient huisbezoek voor de opmetingen/staalkeuze.
Plaatsing is goed gedaan.

27. tammikuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Snel klaar

Snel klaar. Maar na enkele weken kwam er al een rolgordijn los. Wel snelle herstelling.

28. tammikuuta 2026

Superprofessioneel

Superprofessioneel, kwalitatief hoogstaande gordijnen, heel vriendelijk zowel bij onthaal, opmeting, bestelling als plaatsing.
Heel erg tevreden!

3. helmikuuta 2026

Topbedrijf

Degelijk geïnformeerd,
Prijs / kwaliteit
Komen hun afspraken na
Ook bij een probleem perfecte service
Hanne van de planning is top !
Vakbekwame installateur
Aanrader 👍

27. tammikuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Correcte service.

Correcte service.
Jammer dat het vermaken van bestaande gordijnen. bijna evenveel kost als nieuwe bestellen

30. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte verkoopster met kennis van …

Vlotte verkoopster met kennis van zaken . Niet opdringerig . Zeer nauwkeurige plaatser . Wij zijn zeer tevreden . Al verschillende keren met jullie samen gewerkt . Alles super .

19. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Alles zoals het moet zijn.

Uitgebreide keuze. Goed advies. Snelle respons. Professionele plaatsing. Vriendelijke mensen.

26. tammikuuta 2026

Goede ervaring

Goede persoonlijke begeleiding bij keuze van oplossingen voor rolgordijnen.

21. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel tevreden voor het werk…

Wij zijn heel tevreden voor het werk dat jullie leveren. Wij zijn al jaren klant bij jullie en zou het aan iedereen aanraden.

7. tammikuuta 2026

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en professioneel. Ik heb zowel jaloezieën als gordijnen besteld en alles hangt perfect. Ook de gevraagde levering ( door verhuis) is gerespecteerd.

8. tammikuuta 2026

Perfect resultaat, vriendelijk, eerlijk

Perfect resultaat! Eerlijk advies (niets willen verkopen dat niet nodig is), vriendelijk bij zowel opmeting als installatie, snelle opvolging en heel heel blij met resultaat!

7. tammikuuta 2026

Zeer tevreden!

Fijn, degelijk advies.
Vlotte, snelle opvolging.
Prachtig en met inzicht in ons oude, niet loodrechte :) huis geplaatst.

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qurtinz

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin