Ik verwachtte van een Nederlandse webshop Europees gekeurde producten te ontvangen en was daarom ook bereid om er (veel) voor te betalen. Pas later had ik door dat het om dropshipping uit China ging... Näytä lisää
Waardeloos. Onbereikbaar en geen bezorging van mijn pakket. Je kunt alleen maar mailen en krijgt standaard antwoord terug. Het zou aan de bezorging GOFO liggen. Daar krijg je een telefoniste die niets... Näytä lisää
Geen ingewikkeld gedoe, gewoon erop leggen en klaar. De hoes blijft goed liggen en voelt stevig aan. Gebruik hem nu dagelijks en tot nu toe blijft alles netjes. Dat was voor mij het belangrijkste.
Is gewoon dropshipping. Lamp besteld voor genoeg geld. In klein doosje verpakt zonder bescherming voor de glaasjes dus glaasje kapot. Duurd ook nog eens lang voor je het binnen krijgt. Op mail... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Alles voor Comfort en Gemak.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Blij mee…
Ik ben superblij met mijn bestelling van PuurComfort! De levering was snel en de producten zijn van . Ik werd ook ontzettend goed geholpen om de juiste afmetingen te bepalen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Dankjewel!
Zwaar teleurgesteld in bankhoes
Heb drie weken geleden twee bankhoezen besteld , komt vandaag binnen , verpakking kapot , in plastic verpakt! Heb er een binnen andere moet nog komen !Had verwacht dat het mooi verstuurd word het is net TEMU wat er binnen komt !Het stinkt weet niet waar het gelegen heeft maar dikke onvoldoende ! Raad dit niemand aan !
Dit is consumentenbedrog
Oplichting & fake reviews! Dit is gewoon een random dude dat boven op een zolderkamer een website heeft gemaakt en zo gemakkelijk geld wil verdienen. Hij besteld zelf zijn zetelhoezen aan €24,29 bij AliExpress. Wat dus de kwaliteit/wachtijd en heel het retourbeleid wel verantwoord. Ik had hier een bestelling geplaatst maar na het lezen van wat reviews hier, besloot ik te annuleren omdat het pakket ook nog niet verzonden was, ik annulereer en 20 min nadien krijg ik een mail dat mijn pakket inneens verzonden zou zijn, op een zaterdag om 8u in de morgen. Wright! Deze man regeld alles netjes via mail. Daar is geen fysieke winkel terwijl er in mailwissel gesproken word over 'een magazijn' en 'ons team', noch een telefoonnummer. Bestel hier niet! 😉
Superslechte kwaliteit bankhoezen
Superslechte kwaliteit bankhoezen ontvangen voor een veel te hoge prijs. De hoezen zouden niet van de bank afglijden, maar dat is niet juist. De nopjes zijn zo minimaal, dat na vijf tellen de hoes wegglijdt. De bankhoezen komen rechtstreeks uit China. Op mijn verstuurde mail wordt niet eens gereageerd. Heb een klacht ingediend bij Klarna, maar deze wordt niet verder in behandeling genomen omdat er geen duidelijke foto gemaakt kan worden van een bankhoes die niet goed blijft liggen. Onbegrijpelijk dat Klarna zaken blijft doen met dit bedrijf, na het lezen van de reviews.

Ik ben ontzettende tevreden
Ik ben ontzettende tevreden! De levering was razendsnel, en de hoezen zijn geweldig. De pasvorm is perfekt, ze zijn zacht en van zeer goede kwalitiet. De klantenservice is ook uitstekend. Ik had de verkeerde kleur besteld, maar kon deze snel omruilen. De juiste kleur werd al na 2 dagen bij mij afgeleverd. Hartelijk dank! En ik kan het alleen maar aanbevelen!

bestelling verloren?
ik heb op 4 juli een bestelling geplaatst . levering zou na 9 dagen zijn . tot nu is mijn bestelling nog steeds niet geleverd maar staat wel als geleverd op 26juli .
Ik heb al gemaild maar krijg gewoon geen reactie .
Ik vind dit ondermaats en zeer frustrerend .
Chinese brol…
Let op hier 😡 zogezegd Nederlands bedrijf … maar je retour moet op eigen kost naar China 😱 consument wordt hier gewoon bedonderd !!
Slechte kwaliteit
De kwaliteit van de bankhoes is ondermaats. Na 2 x wassen zitten er pluisjes en haaltjes aan, ik heb het product 3 weken in gebruik. Ik heb Puur Comfort benaderd met foto's. Ondanks de vermelding op hun website met 30 dagen garantie kreeg ik 15% terug. ik heb spijt van mijn aankoop en ben ontevreden met de geboden oplossing.
Annulering
Ik wou annuleren en ze zeiden is al onderweg, wat nu gebleken is van niet ivm black friday!!
UPDATE:
Inmiddels toch ontvangen na n maand en de retouraanvraag is wel vlot verlopen.

Goede reactie.
Een berichtje en daar hebben super snel op
Gereageerd. De belofte die ze aangaven daar is ook aangehouden. Heel fijn.
uiteindelijk na wat vertraging van de…
uiteindelijk na wat vertraging van de levering van mijn bestelling is deze eind verleden week aangekomen .
Wel tevreden over de aankoop en de late
levering ligt natuurlijk niet altijd in de handen van de winkel/shop
Blijven nietmooi liggen op bank dacht…
Blijven nietmooi liggen op bank dacht dat het anders was voor die prijs
Grrrt.
gewoon goed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.