Saanut 3/5 tähteä

Ik heb een week geleden een klacht gemeld . Dat ik schoenen besteld had maar deze niet leverbaar waren of met maat groter akkoord ga. Had wel betaald maar niets gekregen . Na veel mail gestuur... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Luxiv Amsterdam Bedankt voor 15 prachtige jaren Aan al onze klanten: wij willen onze oprechte dank uitspreken voor jullie steun in de afgelopen 15 jaar. Jullie loyaliteit en vertrouwen heb... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Waardeloze service

Het duurde weken voordat ik de bestelling binnen kreeg. Was verpakt alsof het van temu kwam. Helaas was het bestelde te klein dus ik probeer nu al weken om te retourneren. Telkens een andere reden wordt gegeven om mijn pakket niet te mogen retourneren. BESTEL NIKS HIER!!! HET ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!!!

2. huhtikuuta 2026

verkeerde maat

heb 20 dagen gewacht op mijn pakje maat L. eindelijk kwam het pakje en was veel veel te klein, wil het terug sturen en wacht nog steeds opeen retour etiket. elke keer smoesjes en nog steeds niks ontvangen. zeer slecht

30. maaliskuuta 2026

Helaas ingetuind

Helaas ingetuind, zo goed oplettend maar deze keer even snel. Als je dan toch iets uit China wil kopen beter rechtstreeks ipv via deze dropshopper. Zonde maar weer goede leerschool.
WEES GEWAARSCHUWD!

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bestel niks op deze site!!

Bestel niks op deze site!!! Alle producten komen van Temu , alleen stukken duurder! Wil je een jas retour sturen komen ze aan met 40% korting om een andere jas te bestellen! Trap ik niet in, jas gaat mooi retour en wil mijn geld terug!! Bestel wel juiste maat bij Temu stukken goedkoper. Hoezo je word bedonderd!

9. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Klacht ingetrokken

Ik heb een week geleden een klacht gemeld .
Had wel betaald maar niets gekregen .
Na veel mail gestuurd te hebben ….
uit eindelijk ….nu keurig toch geld terug gestort gekregen .
Dus reageren en geduld werd beloond.
Nu netjes afgehandeld !
Thea Rusting

8. huhtikuuta 2026

Waardeloos

verkeerde laarsjes gekregen. Waardeloze communicatie
Nooit meer. Shein leverd beter en sneller. Is goedkoper en gratis retour sturen Producten van luxiv worden vanuit China ofzo verzonden terwijl de site je wijsmaakt dat ze in A'dam zitten

7. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mijn vrouw heeft orthopedische slippers…

Mijn vrouw heeft orthopedische slippers gekocht en die zouden we 3weken geleden gekregen hebben maar er is niemand geweest toen kreeg ik een mailtje dat mijn adres niet goed was heb ik met de vervoerder gebeld en mijn goede adres door gegeven telkens was mijn adres niet goed en heb een mailtje naar luxiv gestuurd ik kreeg antwoord dat ik bij de vervoerder moet zijn toen heb ik een mailtje gestuurd dat ik mijn geld terug wilde maar daar kreeg ik ook geen antwoord op geprobeerd te bellen maar het telefoonnummer is niet meer in gebruik bus het zijn gewoon oplichters

3. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

waterdichte laarzen

ik heb waterdichte laarzen besteld en er lang op moeten wachten.
Ik verwachtte er niet veel van , maar vanmiddag kreeg ik ze en ze zitten heerlijk!
Door de rits aan de achterkant kan ik er mee paardrijden, heel fijn.

3. huhtikuuta 2026

NIET BIJ KOPEN

NIET BIJ KOPEN. Oplichters. Duurt heel lang voordat je iets krijgt en komt niet overeen met wat besteld is. Retourneren kan ook niet.

30. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

My order was delivered but wrong product

My order was delivered, though it did not meet the description at all (red light was ordered but it was a warm white light). Hence I indicated that I want to receive my money back or the right product, and they insisted I have to return on my costs or receive a 10% return. In terms of warranty, as per their own conditions, they should make sure this costs me nothing. Curious to see how long this will take.

24. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb mijn bestelling (nog)niet ontvangen!

Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 tenten, geen kleine investering, in de uitleg stond dat ik het de volgende zou ontvangen. Keurige ontvangstbevestiging en later ook de track en trace mogen ontvangen. Helaas zijn we drie weken verder, staat de track&trace nog steeds op dezelfde datum en heb ik geen producten ontvangen. Ik heb gebeld, maar het nummer werd me verteld was niet meer in gebruik. Ik heb gemaild maar tot dusver geen reactie. Ik ben hier echt verdrietig van…

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Its a Scam.do not use luxiv

Ordered a item December.it never arrived.i sent many emails and every time get the same reply that they are trying to solve the problem.they admit my item was returned to them after 2 weeks as they hadnt put the house num on the address.their phone contact is a Belgium num and always hang up when connected saying they are busy.their NL address comes up on google maps as a empty terrace house.its a scam.i will try and take legal action to stop it happening to others

23. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Koop alsjeblieft niks bij deze site!

Koop alsjeblieft niks bij deze site!
Rommel uit China wordt er opgestuurd, dus je kan ook nog eens 2 weken wachten op je bestelling zonder dat dit ergens vantevoren wordt aangegeven. Toen ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik 6 uur later een bevestiging waarin ik zag dat het vanuit China moest komen. Hierop gelijk een mail gestuurd dat ik het wil annuleren en mijn geld terug wil omdat ik het product snel nodig heb. Krijg ik pas veel later een reactie dat annuleren niet meer gaat omdat de 12 uur verstreken waren. Maar die waren nog niet verstreken toen ik de mail stuurde! Dit bedrijf las de mail pas veel te laat! Telefonisch ook niet te bereiken. Wees dus gewaarschuwd mensen!

26. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wauw

Wauw, wat een luxe zware kwaliteit van mijn nieuwe fietslamp. Echt top!!!! : ))
Goede prijs kwaliteit verhouding. Dit had ik niet verwacht voor dit item. In de winkel ben ik 100, euro kwijt. Nu minder dan de helft.

24. maaliskuuta 2026

oplichters

Had mijn bestelling binnen 3 uur gecanceld en om terugbetaling gevraagd.Geld is niet terug overgemaakt na talrijke mails over en weer.Telkens beweren ze dat het geld is teruggestuurd.Iedere keer weer zelfde antwoord.Het zijn oplichters.Noooooooit bestellen daar

13. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin