Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Näytä lisää
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Näytä lisää
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Näytä lisää
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Näytä lisää
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Tanska
- puppyboheme.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fint køb 👍 er glad
Virkelig flot navne skilt til min…
Virkelig flot navne skilt til min hvalp. Jeg er virkelig tilfreds
Vi är supernöjda och Diesel blev så fin…
Vi är supernöjda och Diesel blev så fin i sin nya sele och kopplet är så snyggt. Regnstället blev bra tycker husse och matte men, Diesel är lite tveksam.
Så nöjd med namnbrickan jag beställde…
Så nöjd med namnbrickan jag beställde till min hund. Superfin, bra kvalitet och ett litet hänge som passar fint på halsbandet. Jättesnabb leverans, fick namnbrickan på bara fyra dagar. Rekommenderas varmt!
God kundeservice, og lækkert produkt
Bestilte et hundetegn, men den adresse jeg havde bestilt til at stå på tegnet ændrede sig 2 dage senere. Skrev til kundeservice, som ændrede adressen til den rigtige, og hundetegnet kom få dage senere. Virkelig fint tegn, god kvalitet og det pæneste jeg har set nogensteder.
Jeg er mere end tilfreds
Jeg er mere end tilfreds! Den er så smuk og jeg er især glad for alle kontakt informationerne (lovkravene) kan hver på den ene side, mens kan den anden side være sød og vise navnet!
Hurtig levering og virkelig fin sele
Hurtig levering og virkelig fin sele! Glæder mig til at min hvalp skal bruge den 🥰
Kan anbefales :)
Kan anbefales :) Jeg har ikke en finger at sætte på noget.
God og pæn sele
God og pæn sele. Størrelsen svarer til det I beskriver
Godt lukkesystem
De fortjener en god anmeldelse herfra
De fortjener en god anmeldelse herfra. Min hunds fine jakkes lynlås gik pludseligt i stykker, og de var meget søde at sende en ny, som vi har modtaget i dag. Virkelig god kundeservice og bedste jakke som er dejlig varm i vintermånederne.
Vinter jakke med glat for til bomuldshund 🔆
Købte en lækker vinter jakke til vores hund 🔆
Den er virkelig lækker. Holder Bertram varm og tør. Let at få på ham. Eneste minus er, at det ville have været rart med elastikker til bagbenene.
Jeg bestilte det skønneste navneskilt…
Jeg bestilte det skønneste navneskilt og det er virkelig også fint. Levering var hurtig og det var pakket forsvarligt ind. Dog ligner det at teksten er printet på og ikke graveret - så er lidt spændt på om det kan holde til vind og vejr. Men det må tiden visez

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème
Svært at returnere
Har returneret en regn frakke for over en måned siden og har endnu ikke fået mine penge retur.

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème
Super dejlig vinterjakke med god…
Super dejlig vinterjakke med god pasform som passer perfekt til vores mini malteser! Hans bedste ud af mange ! Puppy boheme bliver vores yndlingsbutik fremover :)
Underbart söt bricka
Underbart söt bricka till min halsbandet! Snabb leverans!
Hurtig betjening og fantastiske varer
Hurtig betjening og fantastiske varer. Kan klart anbefales.
Snabb leverans och fantastiskt fin…
Snabb leverans och fantastiskt fin jacka till min lilla taxtjej. Bara ➕➕➕➕➕