Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Näytä lisää
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Näytä lisää
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Näytä lisää
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Näytä lisää
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Tanska
- puppyboheme.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Skarpt hundetegn, av.
Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design.
Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift..
MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kanterne og også skarpt og ru, der hvor bogstaverne er indgraveret.
Det ønsker jeg ikke røre ved og ikke at min lille hvalp har nær sin hals.. så ærgerligt 🙁 især når det er beregnet til et dyr. Da det er så skarpt at man kan skære sig på det.
(Hvilket jeg er så ked af, for elsker ellers designet.)
Havde håbet på glatte og afrundede kanter.
De har et andet tegn som jeg også gad at have, i blå med en måne på, men det tør jeg ikke købe nu, med frygten for det er på samme måde. Øv. Så må på andre hjemmesider og kigger. Desværre.
Hurtig levering
Pakken kom hurtig, og jakken jeg bestilte passede perfekt til min 🐶 Virkelig god og lækker kvalitet.
Gode vare ,kvalitet
Gode vare ,kvalitet . Hurtig levering og info for hvergang der bliver nyt om din ordre
Ikke sidste gang jeg handler hundeting der 👍
Dejlig overskuelig webshop
Dejlig overskuelig webshop. Regnfrakken, jeg bestilte, er super lækker og sidder perfekt - og det var nemt at finde ud af, hvilken størrelse, jeg skulle bestille.
Super lækker regnjakke til min hund
Super lækker regnjakke til min hund, til en ok pris og hurtig levering 👍
Fantastiskt välsydd och fin vinterjacka…
Fantastiskt välsydd och fin vinterjacka med inbyggd sele. Känns exklusiv och andas bra. Vår hund gillar den!
Hundetegn af skuffende kvalitet
De 3 hundetegn jeg købte var af meget skuffende kvalitet. Jeg har aldrig oplevet hundetegn med indgravering som er ru og ubehagelig at røre ved. Jeg har fra et andet firma tidligere købt med samme indgraverede pynt (blomster) og havde forventet samme kvalitet, så jeg blev pænt skuffet. Jeg kunne ikke finde på at købe dem igen.
God og hurtig betjening
Lækker vinterfrakke i smuk choko farve🤎
Desværre kunne min chihuahua på 2,4 kg ikke passe den mindste str i vinterfrakke, men det laver ikke om på, at det var en virkelig lækker frakke, som jeg ville have elsket, hvis han havde kunne passe. Den virkede rigtig varm og lækker i kvaliteten, og den indbyggede sele er perfekt til en hund der godt kan blive halvsur, hvis man fumler for længe ;) Priserne er lidt i den dyre ende, men det virker også til, at man får kvalitet for pengene.
Gode produkter og super god service.
Klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.
Super hurtig levering, og virkelig fin indpakning.
Og ikke mindst en virkelig dejlig jakke, som sidder, som var den syet til min lille hund.
Elegant hundeudstyr med kærlighed til både design og funktion
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vores stil ✨
Vi har været faste kunder siden vi fik vores første hvalp Chérie, og siden da også vores anden hvalp Hugo. Siden dengang har vi købt flere produkter fra Puppy Boheme, og vi er lige begejstrede hver gang.
Chérie og Hugo er vilde med deres produkter, og vi får altid mange søde komplimenter fra folk, når vi er ude at gå tur 🤎🤍
Kan varmt anbefales til alle, der elsker flot design og høj kvalitet til deres hunde 🐶✨
Super smukke og bløde produkter
Hurtig levering
Hurtig levering !
Købte en ny vinterjakke til Hubert :) den er super fed og lader til at være dejligt varm. Den glæder vi os til at bruge
Super dejligt sted at handle
Super dejligt sted at handle til Sine dyr , for mit vedkommende : min nye hund !
Mange lækre og anderledes ting.
Tak . 🙏🏻
Svarer ikke på henvendelser
Svarer ikke på henvendelser. Virker meget uprofessionelt.

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème
Ikke muligt at få kontakt med kundeservice
Jeg købte i foråret et rigtig flot navneskilt til min hvalp, som jeg har været rigtig glad for. Desværre er navneskiltet ikke særlig holdbar i kvaliteten, og skal derfor allerede skiftes efter 4 måneder. Har forsøgt 4 gange at skrive til kundeservice herom for at reklamere, men det er ikke muligt at komme i kontakt med dem, trods gentagne forsøg.
Nu har jeg to gange købt dyre seler og…
Nu har jeg to gange købt dyre seler og snore og begge gange er de gået op og kan ikke holde . Velcro lukningen ødelægger stoffet og syningen holder ikke

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème