Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Näytä lisää
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Näytä lisää
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Näytä lisää
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Näytä lisää
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Tanska
- puppyboheme.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ingen kundeservice men fine produkter
Fine produkter. Ærgerligt at man ikke kan komme i kontakt med kundeservice. Lægger mine penge et andet sted.
Så fint et hundetegn
Så fint et hundetegn, elsker det.
-Fik mulighed for at sætte 2 adresser på, da vi har et sommerhus. 🐶❤️
-hurtig levering👍
Hurtigt Handel og passer perfekt 🐕
Sele
Selen er så lækker og meget hurtig levering. Størrelsen passede også😊
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Nu glæder vi os endnu mere til vores lille nye familiemedlem flytter ind, så vi kan foretage det næste køb. 🤩
Hurtig levering og flot hundetegn🐕🦺💙
Super dårlig kundeservice!!
Super dårlig kundeservice!!
Jeg havde bestilt et navneskilt som skulle speciallaves, jeg fik at vide at den var blevet sendt afsted, men til min overraskelse fandt jeg ud af at den adresse den var sendt afsted til ikke var en jeg kendte noget som helst til. Kan tydeligt huske at jeg skrev mig rigtige adresse. Kontaktede da kundeservice, som viste sig at være super arrogant og det virkede som om at de nærmest grinte af at jeg skrev.
Handl ikke hos Puppe Boheme!!!!
Super god og hurtig service i chat
Super god og hurtig service i chat, ved spørgsmål om størelse på sele.
Selen passede perfekt og kvalitet er i top. 1000 tak
Hurtig levering og god service
Jeg bestilte en jakke til min hund. Hurtig levering og lækker kvalitet. Efter et par måneder gik sygningen op, og de håndterede reklamation meget profesionelt. Ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside
Synes halssmykket er super flot
Synes halssmykket er super flot! Og man var godt orienteret om hvor lang tid det kunne tage og få det leveret👍🏼
Flot produkt i god kvalitet
Modtog i dag det fineste navneskilt i fin lille stofpose. Så smukt 😍
Fantastiske produkter
Jeg er stor fan af jeres produkter både mht udsende, kvalitet og design.
Vi har både en vinterjakke til hanhund som er helt perfekt samt en regnjakke som er fantastisk i materialet.
Tusind tak for en helt igennem…
Tusind tak for en helt igennem fantastisk service. Jeg havde købt en hundefrakke som desværre gik i stykker i lynlåsen.
20 minutter efter jeg skrev til jer, sendte i en ny afsted til mig. Kan kun varmt anbefale at handle hos jer🙏🏼
Markedets pæneste hundetegn
Du kan vælge mellem flere skrifttyper end andre steder, og der er plads til al lovpligtig information på bagsiden (så forsiden kan blive holdt pæn kun med navn og motiv)

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème
Bestilte et halsbånd til min hund med…
Bestilte et halsbånd til min hund med indgravering. hvor de oplyser de vil sende det indenfor 5 arbejdsdage.
Jeg skriver over frokost på den 5. arbejdsdag og får et lidt provokerende autosvar tilbage om at de sender indenfor 5 arbejdsdage.
De er gået og har fortsat intet hørt........
Synes det er lidt dårlig kundeservice - hvis man har sådan en behandling af sine kunder, så skal man også overholde sine egne tidsfrister.
Ellers ærgerligt, for jeg glæder mig til virkelig til at modtage, hvad jeg tror, er et rigtig smukt halsbånd.

Vastaus yritykseltä Puppy Bohème
Har købt et smukt hundetegn til min…
Har købt et smukt hundetegn til min kommende hvalp. Tak for god og hurtig service!

Så fin vinterjakke🫶🏻
Så fin vinterjakke! Elsker farven og varmeeffekt. Gilbert finder sig også i den :-)
Mange - rigtig mange - har spurgt til hvor den er fra ♥️
Vi har en 7.5 kg bamseklippet havaneser og den passer i str 3 hanhund. Lige præcis. Så bliver han mere langhåret er den for lille. Længden er rigtig god.
God kvalitet
Hurtig betjening og fantastisk produkt