Saanut 5/5 tähteä

Ik werd goed geholpen er werd goed geluisterd naar wat ik vertelden en er werd gekeken welke hulp ik nodig had en wat passend was voor mijn problematiek. Ik ben er erg blij mee ik heb echt het gevoel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Näytä lisää

1. Mielenterveyshuolto

Yrityksen kirjoittama

Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!

4,4

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Enorm positieve ervaring

Enorm positieve ervaring. Belafspraak maken via website. Zelfde dag gebeld en direct een afspraak in dezelfde week met een psycholoog.

17. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Het was een goede ervaring vanwege het fijne gesprek, het luisterende oor en de gerichte vragen.

Het was een goede ervaring vanwege het prettige gesprek. Een compliment voor Robin die - maar dat moet de praktijk natuurlijk nog uitwijzen - op basis van mijn complexe verhaal een therapeut wist te selecteren waar ik begin volgende week al terecht kan. Er werd goed geluisterd en ik werd met respect behandeld. Robin heeft beslist een drempel verlaagd. Waarvoor dank!

14. syyskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Ben benieuwd

Ik heb een telefoongesprek gehad met mijn hulpvraag. Dat is de start. We gaan het zien !

14. syyskuuta 2023
Psyned-logo

Vastaus yritykseltä Psyned

Beste Paulien,

Dankjewel voor je feedback! De vraag van trustpilot betreft inderdaad enkel de beoordeling van ons telefonisch verwijsteam. De feedback met betrekking tot de psycholoog, die komt bij het beëindigen van het traject.

Ik hoop dat je een fijne telefonische intake hebt gehad en wil je veel succes wensen bij de behandelaar!

Hartelijke groet,
Rinske Feddeman
Manager psychologisch verwijsteam

Aanrader

Nemen de tijd, luisteren goed naar je probleem en word naar een langdurige oplossing gezorgd

13. syyskuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin