Toppenjobb! Använt ProHandy vid flera tillfällen. Alltid mycket nöjd. God kommunikation med såväl företag som hantverkare på plats, rättvist pris, snabba och noggranna. Mycket kompetenta. Rekommendera... Näytä lisää
Har använt Prohandy flera gånger till olika jobb och är alltid lika nöjd! Allt från att skruva ihop en massiv våningssäng till att skruva upp takkrona till mindre saker som småhyllor. Jobbet blir allt... Näytä lisää
Fick snabbt svar och bra pris då jag ville ha takskenor till fyra fönster uppborrat. Fick tider redan nästa dag. Mycket trevligt bemötande från snickaren som kom och gav bra idéer om vad som skulle s... Näytä lisää
Jag är så "SUPERNÖJD" med ProHandy och med arbetet som utförts hos mig! Uppsättning av duschdraperistång. Jätteduktig och proffsig hantverkare och så trevlig och fint bemötande och som kom dag... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Kontakta@prohandy.se
- prohandy.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Uppsättning av gardinskenor
Snabbt och smidigt och trevlig hantverkare.
Fantastik service
Fantastik service! Gick snabbt boka tid och hantverkaren var mycket noggrann.
Topp
1. Snabba svar
2. Lediga tider i närtid
3. Trevlig och proffsig hantverkare
4. Kom med tips på sånt jag inte tänkt på. Och glad trots tight utrymme att montera på.
5. Inget att klaga på :)
Rakt igenom positiv upplevelse!
Smidigt att boka, snabb återkoppling, betydligt bättre pris än konkurrenterna, punktlig och supertrevlig montör. Faktura på mailen efter avklarat jobb. Rakt igenom en positiv upplevelse.
Rekommenderar!
Jättesnabbt svar på förfrågan om nedmontering av garderob. De var också snabba, effektiva och försiktiga i deras arbete och utförande. Bra resultat och supernöjd kund.
Jätteduktiga
Toppen! 🌟Så trevliga och duktiga. Kom på kort varsel och jobbade effektivt. Jättebra utfört jobb. Jag kan verkligen rekommendera. Tack 🙏
Snabbt, professionellt, prisvärt
Montering av hallförvaring. Mycket nöjd med utförandet. Professionell, trevlig service - rekommenderas varmt.
Väldigt bra, kommer användas igen
Gick snabbt att boka och allt blev klart tid. Väldigt trevligt och kompetent bemötande. Kommer absolut höra av mig igen.
Pålitlig och mycket bra pris
Pålitlig och mycket bra pris. Hantverkaren kom inom en halvtimme (på en lördag) när jag behövde hjälp med hyllor. Kan varmt rekommendera för alla som vill slippa borra upp saker själva.
Snabb hjälp
Snabb hjälp, flexibla tider, bra priser och trevlig personal. Stort tack för hjälpen med lamporna och väggfäste för gardiner.
Fantastiskt noggran och pålitlig
Fantastiskt noggran och pålitlig. En problemlösare av rang!
Väldigt nöjd med resultatet
Fick hjälp att sätta ihop en IKEA Pax garderob med sjuktdörrar. Resultatet blev väldigt bra! Bra pris, snabba/flexibla och väldigt trevliga.
Snabbt o proffsigt gjort.
Toppen bra jobb