Toppenjobb! Använt ProHandy vid flera tillfällen. Alltid mycket nöjd. God kommunikation med såväl företag som hantverkare på plats, rättvist pris, snabba och noggranna. Mycket kompetenta. Rekommendera... Näytä lisää
Har använt Prohandy flera gånger till olika jobb och är alltid lika nöjd! Allt från att skruva ihop en massiv våningssäng till att skruva upp takkrona till mindre saker som småhyllor. Jobbet blir allt... Näytä lisää
Fick snabbt svar och bra pris då jag ville ha takskenor till fyra fönster uppborrat. Fick tider redan nästa dag. Mycket trevligt bemötande från snickaren som kom och gav bra idéer om vad som skulle s... Näytä lisää
Jag är så "SUPERNÖJD" med ProHandy och med arbetet som utförts hos mig! Uppsättning av duschdraperistång. Jätteduktig och proffsig hantverkare och så trevlig och fint bemötande och som kom dag... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hantverkare hjälp och Hemfixare
Tunavägen 31, 174 42, Tumba, Ruotsi
- 0731073650
- Kontakta@prohandy.se
- prohandy.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jättenöjd med resultatet av arbetet
Jättenöjd med resultatet av arbetet, fantastiskt duktig och noggrann, väldigt tillmötesgående och proffsig. Tack igen för hjälpen 🌹
Mycket proffsigt på alla sätt!
Snabb respons! Otroligt bra! Kom samma dag o jobbet var proffsigt, satte upp 2 st stora tavlor. Vi är mycket nöjda o vi kommer def anlita Prohandy igen🌟!
Mycket proffsigt!
Fick tid samma dag, trevligt bemötande och mycket snabbt och bra utfört jobb, bra pris. Mycket proffsigt! Har inget negativt att säga.
Snabb och noggrann!
Man får svar snabbt och jobben utförs…
Man får svar snabbt och jobben utförs proffsigt och effektivt till rimliga priser av trevliga fixare. Är jättenöjd!
10/10
Bokade ProHandy för att sätta upp gardinstänger och lampor. Väldigt smidigt och noga utfört. De var flexibla med tiderna och det uppskattade jag stort. Professionella och trevliga!
Fick dessutom svar bara några enstaka minuter efter att jag hade efterfrågat tjänster av dem via deras hemsida.
Rekommenderar starkt ⭐️
Baraa gjorde ett utmärkt nöjd
Baraa gjorde ett utmärkt nöjd! Jag är väldigt nöjd med hans professionella arbetet!
Professional and Experienced personnel to handle complex assignments
It was the first time i was installing the new Philips Perifo equipment which required good alignment and smooth installation.
I was really impressed by the professional as he did setup the lighting as i wanted and with nice alignment and no rough patches.
Would recommend to everyone who need help with setting up some complex yet beautiful lighting.
snabbt och proffsigt
De var snabba, proffsiga och till ett bra pris!
Väldigt smidigt
Väldigt smidigt, bra jobb samt väldigt trevliga!
Punktlig Effektiv Snäll
Punktlig, noggrann, trevlig effektiv och snäll!
Stor stringhyllsystem sattes upp på en halvtimme. Mycket nöjd - ser mycket bra ut
Riktigt nöjd!
Jag fick hjälp av Prohandy med att hänga upp bokhyllor, lampor, tavlor, gardinskenor mm samma dag som jag ringde. De är väldigt snabba, proffsiga, lyhörda och pålitliga, rekommenderar varmt!
Kan varmt rekommendera
Kan varmt rekommendera! Gjorde det ”lilla” extra
Fick snabbt tid, noggranna och lyhörda!
Skickade förfrågan via hemsida och fick kontakt morgonen därpå. Trevliga och lyhörda under hela processen. Medarbetaren som var här och satte upp hyllor var så noggrann och stämde av så att allt blev rätt, otroligt smidig och enkel upplevelse. Jag kommer absolut anlita er fler gånger!
Snabb och professionell
Snabb och professionell, kommer definitivt att ringa igen!
Snabb och proffsig service!