Toppenjobb! Använt ProHandy vid flera tillfällen. Alltid mycket nöjd. God kommunikation med såväl företag som hantverkare på plats, rättvist pris, snabba och noggranna. Mycket kompetenta. Rekommendera... Näytä lisää
Har använt Prohandy flera gånger till olika jobb och är alltid lika nöjd! Allt från att skruva ihop en massiv våningssäng till att skruva upp takkrona till mindre saker som småhyllor. Jobbet blir allt... Näytä lisää
Fick snabbt svar och bra pris då jag ville ha takskenor till fyra fönster uppborrat. Fick tider redan nästa dag. Mycket trevligt bemötande från snickaren som kom och gav bra idéer om vad som skulle s... Näytä lisää
Jag är så "SUPERNÖJD" med ProHandy och med arbetet som utförts hos mig! Uppsättning av duschdraperistång. Jätteduktig och proffsig hantverkare och så trevlig och fint bemötande och som kom dag... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hantverkare hjälp och Hemfixare
Tunavägen 31, 174 42, Tumba, Ruotsi
- 0731073650
- Kontakta@prohandy.se
- prohandy.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bästa service
Bästa service, fick hjälp nästa dag, snabbt och smidigt!
Dök inte upp
Fixaren dök inte upp på avtalat datum och tid. Vi ordnar annan firma
Tack! Tack!! Tack!!’
Han var trevlig, jättesnabb och väldigt kunnig. Vill gärna anlita just han i framtiden. Jag tackar!’
Mvh Christian
Enastående
Enastående - ringde på eftermiddagen en fredag och fick svar direkt, bad om att få hjälp samma dag varpå en kille kommer sent en fredag, är trevlig, proffsig och kompetent. Med den prisvärda tjänsten med en sån flexibilitet är det mer än jag kunnat önska. Detta företag anlitar jag igen! Tack! //Jonas
Kan varmt rekommendera detta företag
Kan varmt rekommendera detta företag. Mycket nöjd. Fantastiskt duktiga, snabba och trevliga.
Wow säger jag
Wow säger jag!
Ringde på söndagen och hade mina gardin skenor i taket uppe på måndagen. Snabbt, smidigt, trevligt bemötande och bra pris🌟
Mycket snabb kontakt och trevligt…
Mycket snabb kontakt och trevligt bemötande. Professionellt hantverk
Jag är verkligen imponerad av PROHANDY
Jag är verkligen imponerad av PROHANDY! Har fått flera olika ärenden utförda, bland annat uppsättning av hyllor, kommod, TV och tavlor, och varje gång har det varit en felfri upplevelse. Bemötandet är alltid oerhört professionellt, och de ser till att jag som kund känner mig helt nöjd innan de avslutar arbetet. Det spelar ingen roll vilken personal som kommer – bemötandet och professionaliteten håller alltid samma höga nivå. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster och gör det dagligen till vänner och kollegor!
Rekommenderas!
Supernöjd!
Fick hjälp med att byta ut duschvägg, spegelskåp och handfat i badrummet. Hantverkaren Mahmud var jätteduktig. Ställde relevanta frågor för att jag skulle bli nöjd och jobbade väldigt effektivt.
Rekommenderas!
Helt Fantastisk Service
Helt Fantastisk Service, snabb, pålitlig, proffsigt utfört! Bästa någonsin o dessutom flexig o se o jämför pris😉👍
100 % bra!
De är pålitliga, trevliga duktiga och kan oftast komma snabbt och hjälpa till. 100 % bra!
Prohandy är helt fantastiska
Prohandy är helt fantastiska. Snabb respons, alltid i tid, arbetet är noggrannt och av hög kvalité. Priset är marknadsledande också. Vi använder oss enbart av Prohandy med mer eller mindre allt vi ska göra i hemmet.
Enkelt 5/5
Enkelt 5/5! Pålitlig och levererade det lilla extra i service. Rekommenderas varmt!
Above and Beyond
Fantastisk service från början till slut!
Jag är otroligt imponerad - enastående service. Från den supersnabba bokningsbekräftelsen till det noggranna och proffsiga utförandet, överträffade de alla mina förväntningar.
Hantverkaren, Baraa, gjorde verkligen allt för att hjälpa till - till och med när jag hade köpt fel delar, löste han det på plats för att se till att resultatet blev så snyggt som möjligt. Otroligt hjälpsam och professionell.
Jag är så imponerad och kommer enbart att anlita ProHandy framöver.
Vilken service!!!
🌟🌟🌟🌟🌟
Det här var den smidigaste upplevelsen…
Det här var den smidigaste upplevelsen jag någonsin upplevt i form av hjälp.
Jag fick bokningsbekräftelse 2 minuter efter min ansökan. Dagen efter kom en väldigt trevlig man som hjälpte mig sätta upp tre lampor i köket. Han gjorde ett fantastiskt jobb och snabbt gick det.
Kommer rekommendera till alla!
"SUPERNÖJD" med ProHandy!
Jag är så "SUPERNÖJD" med ProHandy och med arbetet som utförts hos mig!
Uppsättning av duschdraperistång.
Jätteduktig och proffsig hantverkare och så trevlig och fint bemötande och som
kom dagen efter min beställning.
Bästa service och tillmötesgående och
bästa pris.
Kommer alltid att anlita ProHandy!
Anita🌻
Prisvärd och professionell
Snabb och tydlig kommunikation. Hantverkaren (Mahmud) var trevlig, punktlig och kunnig. Han tog hänsyn till mina önskemål och utförde jobbet på ett bra och säkert sätt (sätta upp skåp och duschstång i badrum). Mycket nöjd och kommer anlita ProHandy igen.
Toppen jobb!
Snabbt och mycket bra utfört arbete! Vi fick hjälp att montera en garderobsvägg från IKEA.
Grymma arbetare
Grymma, skulle sätta upp en del grejer och de löste det dagen efter!
Praohandy erbjuder proffsigt kundbemötande och bra service!
Prohandy erbjuder proffsigt kundbemötande, bra service , Lyhördhet inför kundens behov, Goda kunskaper om sitt arbetsområde och ärliga och raka kundbesked.
Rekommenderar gärna!