I purchased a 30-day eSIM (data + calls) for the United Kingdom. The plan explicitly included 500 minutes for calls to EU numbers. While the data service worked without any issues in the UK, calls... Näytä lisää
Purchased a 20 day unlimited esim for Japan for best price I could find online. Confirmation with QR code arrived immediately. When trying to install on iPhone XS Max it failed. Contacted the help des... Näytä lisää
ich hatte eine eSIM – T-Mobile – USA/Kanada/Mexiko – unbegrenzte Daten/Anrufe/SMS. Bestellung absolut unproblematisch, Aktivierung klappte super. Empfang und Netz in NYC einwandfrei. Ein bisschen üb... Näytä lisää
Voor een trip naar de VS én Canada een eSIM bij PrepaidZero gekocht met onbeperkt internet via AT&T. De eSIM werkte zonder enig probleem direct na aankomst in New York en bleef dat doen in Orlando en... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
E-Sim unlimited van T-Mobile USA/Canada…
E-Sim van T-Mobile besteld voor de USA en Canada prima bereik op de meeste plekken en de unlimited data was ideaal voor de hotspot voor de medereizigers! Installeren ging snel en soepel.. op sommige plekken geen data, de medereiziger die een andere telecom aanbieder had had op dezelfde plekken ook geen bereik! Dit ligt meer aan de grote uitgestrekte gebieden dan aan de aanbieders! Volgende keer gewoon weer een e-sim van prepaidzero
Habe eine SIM Karte für USA und Kanada…
Habe eine SIM Karte für USA und Kanada bestellt. Trotz aller Anstrengung der Registrierung und Aktivierung
( umständlich ) hat die Simkarte nicht funktioniert.
Keine Antwort aus dem Servicecenter, keine Hotline.
Lassen Sie die Finger davon .
Geen verbinding, zeer traag, onbereikbare klantenservice
Vorige week een E-Sim aangeschaft bij Prepaidzero om gebruik te maken van onbeperkte data. Vanaf begin af aan gaat alles waardeloos. Eerst ontvingen we geen QR-code om de sim te activeren, wel ontvingen we 5x dezelfde e-mail met de factuur. Na contact met de klantenservice werd de sim opgestuurd. Het activeren ging soepel, tot bleek dat we er helemaal niks aan hadden omdat de simkaart vrijwel geen verbinding heeft. Maakt deze wel verbinding, dan is de snelheid zo traag dat je er alsnog niets mee kan. Uiteraard meerdere malen geprobeerd in contact te komen met Prepaidzero, maar hierop geen respons.
We hebben hem gebruikt als hotspot
We hebben hem gebruikt als hotspot voor onze telefoons en laptop. Alleen bij downloads wel trager en streams lukte niet.
Veel gedoe en geen bereik
Prepaidcard op tijd ontvangen en in Nederland online geactiveerd. Gearriveerd in de V.S. had ik geen bereik. Prepaidzero gecontacteerd. EMEI en SIM nummer doorgezonden maar niets hielp. Uiteindelijk gaf men aan dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik zit er nu nog op te wachten. Eigenlijk alles wat je niet wilt op vakantie; veel gedoe en hoge kosten voor bellen en data buiten je bundel. Ik zou er niet meer aan beginnen.
Een sim kaart voor Amerika besteld
Een sim kaart voor Amerika besteld. Was netjes op tijd binnen. Online aangegeven welke datum die geactiveerd moest worden en bij aankomst sim kaartje in me telefoon gedaan en gelijk een sms ontvangen met het amrikaanse telefoonnummer. Op een paar momenten na goed bereik in Amerika.
Snelle service
Erg snelle reactie en goed medenkend. Mijn 5g deed het opeens niet meer maar was na één mailtje meteen opgelost. Top!
De bestelling was snel ontvangen
De bestelling was snel ontvangen. Duidelijke uitleg over het gebruik van de SIM. SIM werkte ook prima in de USA.
Gemak simkaart plus service prepiadzero
Vorig jaar al eerder een simkaart besteld voor Amerika. Bij aankomst simkaart geactiveerd en gelijk klaar voor gebruik.
Vorige maand opnieuw simkaart besteld voor mijn reis naar New York. Helaas was de simkaart niet op tijd binnen maar na terugsturen simkaart binnen enkele dagen mijn geld weer terug. Top geregeld
T-Mobile card for USA
I bought a T-Mobile card for a trip to USA. It was delivered as promised and worked immediately after been inserted in my phone. Good coverage and speed when I travelled around Pennsylvania.
Snel geleverd
Snel geleverd, snel geactiveerd. Dikke prima!
Goede simkaart
- Aankoop was eenvoudig
- Activeren ging soepel: ik twijfelde over een letter in het simkaartnummer en stuurde een bericht en kreeg snel reactie.
- Dekking van T-mobile simkaart in VS is goed en werkt redelijk snel.
- De onbeperkte hotspot is handig, is uiteraard wel wat trager
Een e-sim gekocht voor 35 euro twee…
Een e-sim gekocht voor 35 euro twee weken. Hij geeft 5G of LTE aan maar hij doet het gewoon niet. Bericht gestuurd naar Prepaid Zero maar nooit een reactie gehad. Zo een slechte service! Ik heb nog drie dagen in de USA en gewoon 35 euro verspild. Voor mij echt NOOIT meer!!!!! Zou het ook aan NIEMAND adviseren. Kies dan voor iets anders dan prepaid zero want zero data en service.

Vastaus yritykseltä Prepaidzero
Prima oplossing voor buiten Eurpoa
De simkaart was netjes op tijd geleverd en na deze in de telefoon gestopt te hebben en te hebben geactiveerd, werkte deze prima voor bellen en data in de USA. Prima oplossing voor bellen en of data buiten Europa.
Het opstarten was makkelijk
Het opstarten was makkelijk en ik heb de gehele vakantie, zonder poes pas gemakkelijk kunnen genieten van onbeperkte data en lokaal bellen. Wel wist ik de pin voor de SIM niet, maar na snel service contact bleek er geen pin op de sim te zitten. Geen verborgen kosten. Ik ben uiterst tevreden!
Niks mis mee.
Snel antwoord gekregen op een vraag voor een afwijkende periode. Gewoon goed niks mis mee. Algemeen is het bereik in de USA in de minder bewoonde gebieden slecht welke provider je ook neem.
e sim gekocht voor de Vs.
e sim gekocht voor de Vs.
Werkte niet en op mail werd niet gereageerd

Vastaus yritykseltä Prepaidzero
Zeer eenvoudig in gebruik en werkten meteen
De website had een handige tool waarmee ik kon zien welke sim geschikt was voor mijn telefoon.Ik heb toen 2 unlimited sims besteld voor Mexico/VS/Canada. Ze waren binnen 2 dagen al binnen.
Ik kon ze thuis al installeren en activeren. Uiteraard werkten ze nog niet maar ze gaven al wel melding dat alles werkte. En inderdaad de minuut dat ik landde werkten ze wel.
Moet ik wel zeggen dat ik veel buiten de grote steden ben geweest en dan had ik vaak geen bereik met T-Mobile, maar ik vermoed dat andere providers daar hetzelfde zouden hebben.
Enige klein minpuntje was dat de internet van mijn zoontje vaak kort werd verbroken waardoor hij geen spellen kon spelen. Wellicht was dit omdat zijn telefoon geen 5G ondersteunde en die van mij wel.
Gratis nieuwe simkaart gekregen voor mijn nieuwe reis
Ik had een simkaart besteld voor mijn reis maar moest door ziekte mijn reis annuleren. Ik had de simkaart al laten activeren. Na het doorgeven heb ik gratis een nieuwe simkaart gekregen die ik kan gebruiken tijdens mijn aankomende reis. Perfect geregeld. Nu hopen dat simkaart prima werkt als ik in USA ben.
telefoon bleek niet geschikt
Bestelling en levering ging prima, procedure voor activering van de SIM was duidelijk. Alleen bleek in de VS dat het niet werkte: geen dataverkeer, geen telefoonverkeer mogelijk (behalve vervelende reclame telefoontjes uit Nevada); alleen sms bleek min of meer te werken. Na contact met Prepaidzero bleek mijn telefoon niet geschikt: het feit dat dat ook nog kan bleek niet duidelijk uit de website. Pas na lang zoeken kon ik vinden dat je je telefoon moest checken. Ik hoop dat ze dit duidelijker op de frontpage zetten bij het bestelproces, want het had zo mooi kunnen zijn!
Na dat ik dit heb aangegeven heeft men mij de helft terug betaald.