De levering is snel en zeer goed, pakketje past door de brievenbus. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Hollanti
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik heb al eerder ervaring opgedaan met Gosim, zie mijn eerdere opmerking hierover.
Ik heb al eerder ervaring opgedaan met GOSIM. Was perfect! Nu een SIM besteld met minder GB’s. Hier had ik enige ondersteuning bij nodig, maar die was vriendelijk en ook weer perfect! De (snelle) verbinding is super, zowel voor onze telefoons als voor de TV!
Geweldig en professioneel geholpen op…
Geweldig en professioneel geholpen op al mijn vragen die ik had na mijn snelle levering en installatie van mijn 300 GB simkaart voor heel Europa Deze werkt uitsteken en de begeleiding plus de prima antwoorden van Rens
De levering is snel en zeer goed
Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.
Luuk
Luuk, die het gesprek overnam, vind het blijkbaar prima om meer dan een week de berichten te negeren. Goeie service
Snel, makkelijk in gebruik en goed bereik
Ik had een balkanbundel, heel erg makkelijk in gebruik en supergoed bereik in Bosnië en Montenegro. Heel erg blij mee, ook goede prijs tov het aantal gbs. Aanrader!
Weggegooid geld
Daar waar verbonden kon worden met de eigen sim met een netwerk, lukte dat niet met de gosim.
Nagenoeg geen profijt gehad van de aangeschafte sim. 75 euro weggegooid geld.
Heel gemakkelijke en prettige…
Heel gemakkelijke en prettige installatie en ingebruikneming. Ik kan het oprecht aan iedereen aanbevelen op deze manier in het buitenland te roamen.
Het toevoegen van de Esims ging prima
Het toevoegen van de Esims ging prima. De unlimted data bleek bij mijn zoon (actief verbruiker) toch niet echt unlimted. Een week voor het eind van de vakantie kreeg hij een SMS dat hij op 80% van zijn datalimiet zat. Na de melding van 100% verbruik kon er toch ook nog wel gelimiteerd data worden gebruikt.
Bij mijn vrouw ging de telefoon regelmatig op het Amerikaanse nummer over. We werden regelmatig gebeld uit Californië. Ook maar eens opgenomen en aangegeven dat dit nummer door iemand anders was overgenomen. Dit maakte weinig verschil met het aantal bellers. Blijkbaar zijn de Amerikaanse nummers niet "nieuw" ...
Een Amerikaans nummer erbij (dus niet alleen data) is best handig bij het reserveren van een hotel. Hier wordt regelmatig naar gevraagd.
Al met al toch best een prima ervaring voor de prijs.
Installatie was herl simpel
Installatie was herl simpel, dekking was ok, landelijke gebieden wat minder
Gebruiksgemak, hotspot mogelijkheid.
De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap een mobiel hotspot mocht zijn. Er zijn esim services die dit niet toestaan. Ik ga met zekerheid weer gebruik maken van Gosim tijdens een volgend Balkan en Turkije bezoek.
Had een fysieke simkaart Europa van 350…
Had een fysieke simkaart Europa van 350 gb per maand gekocht voor twee maanden, na dertig dagen stopte de kaart ermee, en met geen mogelijkheid weer aan de gang te krijgen, na moeilijk contact kreeg ik een esim, dus niemand kon op internet als ik niet in de buurt was.
Tv streaming loopt vast op esim.
Voor ons nooit meer wat bestellen hier.

Vastaus yritykseltä GoSIM
Prima!
Snel, zo geregeld. Aankoop en activering is absoluut geen probleem. Prima verbinding, nagenoeg altijd bereik op de camping met mifirouter.
Geweldige eSim voor op vakantie
Op vakantie geweest en Europa SIM gebruikt in Duitsland, Oostenrijk en Italie. Werkte perfect!
Goede start, maar teleurstellende afhandeling
Ik werd vooraf en tijdens de installatie via WhatsApp goed en vriendelijk geholpen. Helaas werkte de simkaart na ongeveer 5 dagen niet meer met 4G. Na contact met de support bleek het probleem niet opgelost te kunnen worden en werd mij een terugbetaling aangeboden.
Terug in Nederland heb ik opnieuw contact opgenomen. De terugbetaling zou zijn aangemaakt en binnen 7 dagen plaatsvinden. Inmiddels zijn we 10 werkdagen verder, heb ik nog niets ontvangen en wordt er helaas ook niet meer gereageerd op WhatsApp. Jammer, want de service begon juist goed.
Zeer slechte ervaring met Gosim hen 2x…
Zeer slechte ervaring met Gosim hen 2x een esim onbeperkt voor de USA gekocht op 12-7 en op 24-7 in Amerika in gebruik genomen (dus voor het eerst verbinding gemaakt) en op 12-8 hier 11-8 werkten ze niet meer. Met veel app en mail (meerdere uren) 1 esim weer werkend gekregen, want de 30 dagen zouden ingaan vanaf de aankoopdatum?!?!? Nog nooit meegemaakt en reis over de hele wereld altijd een esim gekocht en vanaf de datum dat die verbinding maakt in het desbetreffende land ging de duur in.
Heb dus aanzienlijke extra kosten moeten maken, buiten alle frustraties!
Ze reageren nu niet meer een echt waardeloos bedrijf!
Nooit meer GoSim!

Vastaus yritykseltä GoSIM
Wat is dit een aanrader zeg
Wat is dit een aanrader zeg! Echt unlimited, heel goed bereik overal! Als ik weer een esim nodig heb, neem ik weer via Gosim. En het Amerikaanse nummer is ook erg makkelijk, ik heb het voor zoveel dingen gebruikt!
Top geregeld en werkt 100% naar wens
Top geregeld en werkt 100% naar wens! Na een fout van mezelf door te vroeg te activeren is dit zeer snel en netjes opgelost door gosim👍
Zit nu in zuid afrika en overal bereik en goed internet.
ESIM
Er was niet duidelijk aangegeven dat het via een ander bedrijf geregeld zou worden en dat de deal inging vanaf het moment van aankoop. Was er zelf van overtuigd dat de deal zou ingaan zodra ik de esim zou activeren maar dat was helaas niet zo. Nu de laatste 3 dagen van mijn vakantie zonder data gezeten. Misschien heb ik verkeerd gelezen maar vind dat dat echt wel wat duidelijker kan worden aangegeven want ik vind dit erg jammer..
Soepel geregeld internet in Zwitserland
Ik wilde mobiel kunnen internetten in Zwitserland, wat niet inbegrepen was in mijn eigen abonnement. Via GoSIM was dit makkelijk geregeld. De instructies voor het installeren van de e-sim waren heel duidelijk, en het internet functioneerde helemaal goed. Ook het toevoegen van extra GB’s ging vlekkeloos.
De Beste
Beste hulp altijd. Maakt niet uit hoe laat het is er word super snel en super fijn en duidelijk geantwoord. Heel goed service echt aan te raden!!