POWER.se - Eskilstuna Arvostelua

2 670
TrustScore 4.5/5 tähteä

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Saanut 4/5 tähteä

1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar Tack Power🙂

Yrityksen tiedot

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

(2 670)

15 624 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Väl bemött av kunnig och trevlig…

Väl bemött av kunnig och trevlig personal.

26. toukokuuta 2026

Hej Karl-Erik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött av kunnig och trevlig personal. Sådan feedback uppskattas mycket.

Trevlig personal
Tillmötesgående överlag

Hej Roger,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som bra och att bemötandet var trevligt och tillmötesgående.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saanut 5/5 tähteä

Så bra bemötande av säljaren och…

Så bra bemötande av säljaren och toppenbra support och uppstart av ny mobil och ytt abonnemang. Väldigt nöjd att jag valde Power!

22. toukokuuta 2026

Hej Camilla,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra bemötande i varuhuset och att både supporten och uppstarten av din nya mobil blev så lyckad.

Extra kul att höra att du känner dig nöjd med att du valde POWER.

Saanut 5/5 tähteä

Bra o trevligt bemötande.

Bra o trevligt bemötande.

26. toukokuuta 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Hej bengt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att installationen gick snabbt och att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Saanut 5/5 tähteä

Power butiken är stor och fin och väl…

Power butiken är stor och fin och väl skyltad så man hittar det man söker efter.

22. toukokuuta 2026

Hej Ann-Mari,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att varuhuset upplevs som stort, fint och tydligt skyltat. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Saanut 5/5 tähteä

Ett företag som har Miele tvättar detta…

Ett företag som har Miele tvättar detta var orsak till mitt köp som gick på två minuter.
MVH Lennart

Hej Lennart,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att sortimentet gjorde valet enkelt och att köpet gick så snabbt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra och trevlig säljare och…

Mycket bra och trevlig säljare och kundtjänst som löste mina problem utan protester. Mycket nöjd kund. Tack

21. toukokuuta 2026

Hej Pasi,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp och ett trevligt bemötande, och att dina problem löstes smidigt. Sådant uppskattas mycket.

Bra bemötande och service

Bra bemötande och service. ❤️

Hej Paraskevoulla,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och service. Det uppskattas verkligen. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Saanut 5/5 tähteä

Extremt snälla människor som jobbar på…

Extremt snälla människor som jobbar på power när jag lämnade in min iPhone 16 PRO för en iPhone 17 PRO dem hjälpte mig och gav mig sällskap 😊❤️

Hej Michael,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen härligt att höra att du fick ett så varmt och hjälpsamt bemötande i Eskilstuna. Sådant gör stor skillnad, och det är extra roligt att läsa att du kände dig väl omhändertagen under besöket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Kunnig personal

Hej Lars,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var så bra och att personalen upplevdes som kunnig.

Handla på power

Bra service och bemötande av personal

Hej Maria,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen och bemötandet upplevdes så bra i Eskilstuna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig personal fick ett trevligt…

Trevlig personal fick ett trevligt bemötande

21. toukokuuta 2026

Hej Margareta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Eskilstuna. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb service och bra information om…

Snabb service och bra information om val.

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb service och bra information inför ditt val.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det var bra.

Det var bra.

17. toukokuuta 2026

Hej Aziz,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Hej Inger,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Hej Tony,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta med oss.

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig personal hjälpsam bra förklaring av andvändning av varan

Trevlig personal
Hjälpsam, bra förklaringar av varan,

17. toukokuuta 2026

Hej Helena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, hjälpsam service och tydliga förklaringar i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Bra och snabb service.

Bra och snabb service.

Hej Johny,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service i Eskilstuna.

Saanut 5/5 tähteä

Personalen jag kom i kontakt med var…

Personalen jag kom i kontakt med var trevlig
och tillmötesgående.

14. toukokuuta 2026

Hej Mats,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och tillmötesgående. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin