POWER.se - Eskilstuna Arvostelua 2 545

4,4

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille! MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resultera... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Köpte tvättmaskin och skulle hämta, hade med mig "lyfthjälp". Ut kommer en kille med maskinen och ett leende och hjälper till med lastningen och ett glatt "lycka till"! Maskinen en Samsung funkar fort... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Medarbetaren var saklig och kunde berätta om den TV vi var intresserade av utan att försöka pracka på oss en dyrare TV. Han var ödmjuk, tre mig och hjälpsam.

1. Sähköyhtiö

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Allt gick bra med bra info och hjälp av…

Allt gick bra med bra info och hjälp av personalen 👍

10. toukokuuta 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att allt gick bra och att du fick bra information och hjälp i varuhuset. Det uppskattas verkligen.

Saanut 4/5 tähteä

Bra bemötande trevlig personal dock…

Bra bemötande trevlig personal dock lite svårt ibland att förstå tekniken

Hej kund,

Tack för den fina recensionen och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som bra och att personalen var trevlig.

Vi tar också med oss din kommentar om att tekniken ibland kan vara svår att förstå. Den typen av återkoppling är värdefull.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Rätt man på rätt plats

Rätt man på rätt plats, problemlösningsorienterad och effektiv

9. toukokuuta 2026

Hej Alexandra,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var problemlösningsorienterad och effektiv. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Fick hjälp med allt jag behövde

Fick hjälp med allt jag behövde

Hej Joel,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp med allt du behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Very helpful and even got some good…

Very helpful and even got some good discounts. Took some time but good overall. Friendly staff.

Hi Howard,

Tack för den fina recensionen.

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service, vänligt bemötande och en bra helhetsupplevelse.

Vi uppskattar också att du delar att det tog lite tid. Den typen av återkoppling är värdefull.

Saanut 1/5 tähteä

Icke nöjd kund

Personalen är trevlig , men deras policy om hjälpa kund när problem uppstått brister. Tyvärr så kommer aldrig jag handla mer hos dom i alla fall.

11. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Cecilia,

Tack för din feedback. Vi är glad att du upplevde personalen som trevlig, men vi beklagar att du inte kände att vi lyckades hjälpa dig när problem uppstod.

Vi tar dina kommentarer om vår policy och våra rutiner på stort allvar och vill gärna förbättra hur vi stöttar våra kunder i sådana situationer.

Felix på POWER! ⚡️

Saanut 5/5 tähteä

Medarbetaren var saklig och kunde…

Han var ödmjuk, tre mig och hjälpsam.

8. toukokuuta 2026

Hej Jessica,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick saklig, ödmjuk och hjälpsam vägledning i butiken, och att fokus låg på att hitta rätt TV för er.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Servicen var utmärkt

Servicen var utmärkt. Han som hjälpte mig hette Niclas och får en guldstjärna. Har handlat flera gånger hos Power och alltid varit nöjd.

Hej Anne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra service i Eskilstuna och att du har varit nöjd vid flera tillfällen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för oss.

Super

Super, kanonbra försäljare, var inne på Telia och blev lurad, han sa att det var mera gig än vad det var. Tack power för köpet

Hej S.Roger Nilsson,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Eskilstuna och att köpet blev en riktigt bra upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra bemötande

Bra bemötande, kom fram någon direkt och frågade om vi behövde hjälp osv

Hej Amanda,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett bra bemötande och snabb hjälp i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Toppen

Toppen, de visste vad de pratadeom och förklarade allt.

9. toukokuuta 2026

Hej Pia,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick tydlig hjälp och bra förklaringar i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Bra bemötande

Bra bemötande! Fungera bra!

1. toukokuuta 2026

Hej Ingrid,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att bemötandet var bra och att allt fungerade bra.

Det uppskattas verkligen.

Kunnig och vänlig personal

Snabbt och vänligt bemötande av Tim och Ali. De är mycket service inriktade

5. toukokuuta 2026

Hej Barbro,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett snabbt och vänligt bemötande i Eskilstuna och att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela detta.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Super bra!

Super bra!
Men tråkigt att man förlorar de kundpoäng man hade när ni hette mediamarket.. det tyckte jag var lite dåligt. Men hur man blir mottagen var super!

3. toukokuuta 2026

Hej Martin,

Tack för den fina återkopplingen. Det är verkligen roligt att höra att bemötandet var superbra och att upplevelsen i varuhuset kändes så positiv.

När det gäller kundpoängen från tiden med MediaMarkt har jag ingen information här som bekräftar hur de hanterades vid namnbytet.

Om du vill kan du logga in på ditt konto på [POWER.se](https://www.POWER.se) och kontrollera ditt aktuella bonussaldo samt köphistorik där.

Saanut 3/5 tähteä

Lätt att hitta det som jag var ut…

Lätt att hitta det som jag var ut efter. Svårare att hitta någon anställd att ställa frågor till.

3. toukokuuta 2026

Hej Debra,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att det var lätt att hitta det du sökte i varuhuset. Samtidigt förstår vi att upplevelsen blir sämre när det är svårt att få tag på någon för frågor.

Vi uppskattar att du lyfter båda delarna av besöket. Den typen av återkoppling är värdefull.

Saanut 4/5 tähteä

Det var ganska bra service

1. toukokuuta 2026

Hej Jamal,

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du fick ganska bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att nästa upplevelse blir ännu bättre.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saanut 2/5 tähteä

Ordern innehöll diskmaskin och…

Ordern innehöll diskmaskin och droppbricka. Leverans försening på 4 veckor p g a att droppbrickan var restad. Diskmaskinen hade funnits i butiken efter någon vecka. Återkopplingen var ett misslyckande. När mailet kom med frågan om produkten var bra, åkte jag till butiken. Butiken gjorde vad de kunde och jag kunde åka hem med diskmaskin och en annan typ av droppbricka. Kunde ha varit mycket bättre på orderservice och informerat mera.

2. toukokuuta 2026

Hej Maud,

Tack för ditt meddelande. Vi beklagar förseningen på 4 veckor för droppbrickan (diskmaskinen redo efter vecka), dålig återkoppling och att du behövde åka till butiken, tack vare dem fick du en lösning, men service kunde varit proaktivare.

Din input hjälper oss skärpa leveransinfo framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Mycket bra!

29. huhtikuuta 2026

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var mycket bra.

Trevlig personal

Trevlig personal

30. huhtikuuta 2026

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var så bra och att bemötandet uppskattades.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin