POWER.se - Eskilstuna Arvostelua

2 667
TrustScore 4.5/5 tähteä

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Saanut 4/5 tähteä

1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

(2 667)

15 452 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Toppen på alla sätt

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fanns. Behövde tex free. Kunnig personal fixade direkt med ett mycket trevlig leende på läpparna. Total 10 poäng från start till mål.

11. kesäkuuta 2026

Hej Henry,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick en så smidig och trevlig upplevelse i Eskilstuna, från första kontakt till att du hade telefonen i handen.

Extra kul att höra att du blev väl omhändertagen i butiken och att allt löste sig snabbt och professionellt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Eskilstuna⚡

Fick hjälp av säljare

Fick hjälp att välja en radio

9. kesäkuuta 2026

Hej Karl,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i Eskilstuna och stöd med att välja en radio. Det uppskattas mycket att du delar med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Eskilstuna⚡

Säljaren var sakkunnig

Säljaren var sakkunnig, vänlig och tog hänsyn till kundens önskemål.

6. kesäkuuta 2026

Hej Juhani,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig, vänlig och lyhörd hjälp i varuhuset. Sådana upplevelser betyder mycket.

Hejsan

Hejsan !
Vill bara säga att ni är bäst och gör alltid det bästa.

29. toukokuuta 2026

Hej Jetmir,

Tack snälla för de fina orden. Det betyder mycket att höra att du är nöjd och uppskattar upplevelsen hos oss.

De anstränger sig

Första gången jag märkte att de ansträngde sig mer än andra affärer, var när jag stressad kom till dem precis vid stängning, hade glömt plånboken och var desperat för att köpa en examenspresent. De ansträngde sig maximalt och lyckades till slut rädda mig.

Nu provade jag deras generösa 60 dagars Öppet köp för medlemmar med ett köp via webben och retur i butik. Och det gick hur smidigt som helst.

Så om en vara hos dem inte ligger allför fel i pris i jämförelse med andra företag, så kommer jag fortsättningsvis bara handla hos dem.

7. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej El,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen fint att höra att du upplevt både engagemang i varuhuset och en smidig retur efter ditt köp via webben.

Det betyder mycket att du vill handla hos oss igen när upplevelsen känns trygg och enkel. Sådant här uppskattas verkligen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saanut 4/5 tähteä

Fick hjälp snabbt av personalen och…

Fick hjälp snabbt av personalen och hittade de jag sökte efter även om produkten inte levde upp till mina förväntningar!

Hej Steve,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du hittade det du sökte efter.

Samtidigt uppskattar vi att du också nämner att produkten inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Den typen av återkoppling är värdefull.

Saanut 3/5 tähteä

Jag tycker att försäljare vill bara…

Jag tycker att försäljare vill bara sälja och det är okej, men ingen förklaring om den varan som vi köpte kanske han trodde att man läser innan man köper. Vet inte men det gick smidigt att köpa.
Tack

3. kesäkuuta 2026

Hej Bernadette,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att köpet gick smidigt.

Samtidigt förstår jag att du hade önskat tydligare information om produkten i samband med köpet. Det är värdefull återkoppling och något som verkligen kan göra stor skillnad i upplevelsen.

Om du vill får du gärna skriva vilken typ av information du saknade om produkten. Då kan vi förstå din synpunkt ännu bättre.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Saanut 1/5 tähteä

Lång "kyltid"

Trevligt bemötande i butik. Inget att klaga på kring själva köptillfället, men produkten. Kyl och frys levereras hem och vi följer instruktionerna. 3 tim innan kontakten sätts i, 24 tim påslagen innan mat läggs in. När det var dags att lägga i maten var temperaturen i kylen 13°. Först efter ytterligare ett dygn har den kommit ner i temperatur och vi håller tummarna för att det håller sig där. Känns dock osäkert och termometern kommer att få ligga kvar för säkerhets skull.

Hejsan Ulrica,

Tack för att du lämnade ett omdöme!
Vad roligt att höra att köpet och bemötandet i butiken levde upp till förväntningarna. Det uppskattar vi verkligen! När det gäller kylen låter det som att den tog lite längre tid på sig att komma ner i rätt temperatur än vad man helst vill se. Skönt ändå att den till slut verkar ha hittat rätt nivå och vi håller tummarna för att den fortsätter prestera som den ska framöver.

Annars vet du vem du ska vända dig till!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av både det som fungerade bra och det som gjorde dig lite fundersam.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Trevlig personal

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var så bra och att bemötandet uppskattades.

Personalen

Personalen

Hej Anders,

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att personalen i Eskilstuna gav dig en bra upplevelse.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Trevlig och bra personal

Trevlig och bra personal. Fick absolut bästa hjälpen.

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bästa möjliga hjälp och ett trevligt bemötande i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb leverans, bra pris

22. toukokuuta 2026

Hej Inga,

Tack för den fina recensionen!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med priset. Det uppskattas verkligen.

Bra bemötande 👌

31. toukokuuta 2026

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 2/5 tähteä

Det gick inte att få fram en Bosch spis…

Det gick inte att få fram en Bosch spis till ett bra pris. Den billigaste hade fel kontakt som jag skulle fixa själv genom elektriker. Hemkörning av ny spis och att ni tar med gammal spis var onödigt dyrt. Ni skulle ha mycket betalt för att sätta i kontakten på ny spis.

3. kesäkuuta 2026

Hej Roland,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när både produktalternativ och tillhörande tjänster inte känns prisvärda.

Vi tar till oss din feedback kring både utbud, leverans och installationskostnader, då det är viktigt för oss att kunna erbjuda lösningar som upplevs som rimliga och smidiga för våra kunder.

Felix på POWER! ⚡️

Saanut 4/5 tähteä

Bra service och info från Katarina

Bra service och info från Katarina. Bra kontakt med säljare John ,dock blev blev jag debiterad 1799sek för hemleverans Comfort mot tidigare uppgivet skriftligen 1699sek? Har ej fått någon manual (handhavande instruktion av TVn) vid installationen av TV. Finns det en sådan? Har den av misstag slängts av installatören (eller kalibratorn) med övrigt förpackningsmaterial?
Saknar telefonkontakt (telefonnummer) med Power för att jag reda ut brister i beställningen. Har svårt att ta mig till affär Eskilstuna p.g.a. rörelsehinder. Uppskattar en telefonkontakt från Er. Installatören meddelade att de enbart levererar och installerar. Någon instruktion om handhavande ingick inte. Hur då göra om ingen manual finns? Vi letade men fann ingen. Önskar svar!!!’

2. kesäkuuta 2026

Hej Torgil,

Tack för den fina återkopplingen om servicen och informationen. Det uppskattas verkligen.

Butiken i Eskilstuna kan inte nås per telefon, eftersom våra butiker inte har några direktnummer.

När det gäller manualen till TV:n kan du börja med att kontrollera modellbeteckningen och sedan leta efter bruksanvisningen på tillverkarens webbplats. Du hittar kontaktuppgifter till våra leverantörer [här](https://www.power.se/kundservice/service-och-reklamation/kontakta-tillverkaren/).

Om du vill kan du skriva vilken TV modell det gäller, så hjälper jag dig gärna med nästa steg för att hitta rätt manual.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Saanut 5/5 tähteä

Säljaren var trevlig ing konstigheter…

Säljaren var trevlig ing konstigheter jätte bra.

30. toukokuuta 2026

Hej Katerin,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var så bra och att allt kändes smidigt och trevligt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra bemötande

Bra bemötande , bra kvalitet, bra service

26. toukokuuta 2026

Hej Bashar,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med bemötandet, kvaliteten och servicen i Eskilstuna.

Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Saanut 5/5 tähteä

Väl bemött av kunnig och trevlig…

Väl bemött av kunnig och trevlig personal.

26. toukokuuta 2026

Hej Karl-Erik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött av kunnig och trevlig personal. Sådan feedback uppskattas mycket.

Bra service

Bra service
Trevlig personal
Tillmötesgående överlag

23. toukokuuta 2026

Hej Roger,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som bra och att bemötandet var trevligt och tillmötesgående.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin