1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Näytä lisää
Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE
Yritys on vastannut
Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Näytä lisää
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fanns. Behövde tex free. Kunnig personal fixade direkt med ett mycket trevlig leende på läpparna. Total 10 poäng från start till mål.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Säljaren var sakkunnig, vänlig och tog hänsyn till kundens önskemål.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Första gången jag märkte att de ansträngde sig mer än andra affärer, var när jag stressad kom till dem precis vid stängning, hade glömt plånboken och var desperat för att köpa en examenspresent. De ansträngde sig maximalt och lyckades till slut rädda mig.
Nu provade jag deras generösa 60 dagars Öppet köp för medlemmar med ett köp via webben och retur i butik. Och det gick hur smidigt som helst.
Så om en vara hos dem inte ligger allför fel i pris i jämförelse med andra företag, så kommer jag fortsättningsvis bara handla hos dem.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Fick hjälp snabbt av personalen och hittade de jag sökte efter även om produkten inte levde upp till mina förväntningar!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Jag tycker att försäljare vill bara sälja och det är okej, men ingen förklaring om den varan som vi köpte kanske han trodde att man läser innan man köper. Vet inte men det gick smidigt att köpa.
Tack

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Trevligt bemötande i butik. Inget att klaga på kring själva köptillfället, men produkten. Kyl och frys levereras hem och vi följer instruktionerna. 3 tim innan kontakten sätts i, 24 tim påslagen innan mat läggs in. När det var dags att lägga i maten var temperaturen i kylen 13°. Först efter ytterligare ett dygn har den kommit ner i temperatur och vi håller tummarna för att det håller sig där. Känns dock osäkert och termometern kommer att få ligga kvar för säkerhets skull.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Det gick inte att få fram en Bosch spis till ett bra pris. Den billigaste hade fel kontakt som jag skulle fixa själv genom elektriker. Hemkörning av ny spis och att ni tar med gammal spis var onödigt dyrt. Ni skulle ha mycket betalt för att sätta i kontakten på ny spis.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Bra service och info från Katarina. Bra kontakt med säljare John ,dock blev blev jag debiterad 1799sek för hemleverans Comfort mot tidigare uppgivet skriftligen 1699sek? Har ej fått någon manual (handhavande instruktion av TVn) vid installationen av TV. Finns det en sådan? Har den av misstag slängts av installatören (eller kalibratorn) med övrigt förpackningsmaterial?
Saknar telefonkontakt (telefonnummer) med Power för att jag reda ut brister i beställningen. Har svårt att ta mig till affär Eskilstuna p.g.a. rörelsehinder. Uppskattar en telefonkontakt från Er. Installatören meddelade att de enbart levererar och installerar. Någon instruktion om handhavande ingick inte. Hur då göra om ingen manual finns? Vi letade men fann ingen. Önskar svar!!!’

Vastaus yritykseltä POWER.se - Eskilstuna
Säljaren var trevlig ing konstigheter jätte bra.