POWER.dk - Viby J Arvostelua

3 312
TrustScore 4/5 tähteä

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

I dag var jeg så heldig at møde den bedste og mest kompetence form for kundeservice i Power Viby J, ved Oliver Lind. Oliver lyttede til vores ønsker og behov for en ny emhætte. Han var meget tålmodi... Näytä lisää

Fik rigtig fin hjælp til køb, hvilket produkt som var god i forhold til behov. Utroligt søde unge ekspedienter, som hjalp os, virkede rolige og forklarede uden antydning af travlhed, så stor anbefalin... Näytä lisää

Jeg skulle købe nyt TV, og var i tvivl om hvilket. Jeg mødte den bedste og mest kompetence kundeservice i Power Viby J, ved Jonas. Han prøvede ikke at oversælge noget, men lyttede til mine ønsker og... Näytä lisää

Jeg har fået en meget dårlig oplevelse med Power. Bestiller et nyt TV og der blir lovet en bestemt afhentningsdato - det ku så ikke lade sig gøre alligevel selvom det var langt frem og så afmeldte jeg... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(3 312)

31 174 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi fik god vejledning og god service hos Omar

4. kesäkuuta 2026

Hej Tine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og en god oplevelse i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Billig og hurtig service

Billig og hurtig service

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en billig og hurtig oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Opdateret: En rockstjerne sælger 🙌🏻

… og det var Mortens kone Sanne der skrev anmeldelsen her 👩‍🦳👇🏻 (Morten impuls-shopper nemlig ikke ny iPhone, skifter mobilselskab og køber 3 stk ekstra tilbehør uanset rockstjerne salgstalent, verdensklasse kundeoplevelse eller vejledning baseret på god stil 🤷🏼‍♀️).

Hvis jeg skal vælge kun et real life sted at shoppe alt elektronisk så er det POWER i Megasyd, Viby J! Slet ikke pga af priser, lokation eller udvalg (alt sammen okay - ikke verdensklasse) men pga Omar Skrydstrup 👌🏻☺️✨💖 Han er en rockstjerne til sit job og fortjener al den ros og anerkendelse jeg kan tænke på 🙌🏻

1. kesäkuuta 2026

Hej morten,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig skønt at høre, at besøget i Viby J gjorde så godt et indtryk, og at servicen var det, der gjorde forskellen.

Den slags feedback betyder meget, og det er fantastisk at læse så stor anerkendelse af oplevelsen i butikken.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Omar S gav en fin rådgivning

Omar H gav en fin rådgivning, var hurtig til af forstå ønsker og gav en go' service

3. kesäkuuta 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at rådgivningen var fin, servicen god, og at oplevelsen levede op til ønskerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Stop med at spamme mig med beskeder…

Stop med at spamme mig med beskeder både pr mail og sms. Jeg har ikke bedt om det!

31. toukokuuta 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse.

Det er jeg ked af at høre, og jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at få beskeder, når du ikke ønsker det. Det er ikke meningen, at vores henvendelser skal opleves som spam, og vi beklager, at du alligevel har modtaget dem.

Din feedback omkring SMS- og e-mailkommunikation er noteret og bliver videregivet, så vi kan sikre bedre håndtering af frameldinger fremover.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

En meget kompetent ung mand var meget…

En meget kompetent ung mand var meget sød og hurtig til at hjælpe os.

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at I fik hurtig og venlig hjælp, og at oplevelsen var så god.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Når man køber en ny vare forventer jeg…

Når man køber en ny vare forventer jeg ikke at der skal købes for flere tusinde kr. tilbehør for at varen virker.

3. kesäkuuta 2026

Hej Jørge,

Det forstår jeg godt. Når man køber et produkt, skal det være tydeligt, hvis der også kræves ekstra komponenter eller tilbehør for at få det til at fungere korrekt.

Produktspecifikationer og anbefalet tilbehør fremgår normalt på produktsiden, så det er muligt at se, hvad der eventuelt skal bruges til installation og brug.

Hvis du vil, må du meget gerne skrive, hvilket produkt det drejer sig om, og hvad du har fået at vide, at der mangler.

Så kan jeg hjælpe med at afklare, om det er et almindeligt krav til produktet, og hvor du typisk kan finde kompatibelt tilbehør.

Dejlig betjening af Valdemar i Viby J

Dejlig betjening af Valdemar i Viby J, fuld tilfredshed

31. toukokuuta 2026

Hej Gudrun,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at du var fuldt tilfreds.

god hjælp i butikken

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Havde en god oplevelse med Omar

Hej Yusuf,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

God service og god pris

29. toukokuuta 2026

Hej Margret,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på både god service og en god pris.

God sælger

God sælger, god service

Hej Niels,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at både service og vejledning levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg skulle hente en jbl in Ear

Jeg skulle hente en jbl in Ear, clik and collect, jeg blev sendt i TV afd som bare hentede den på hylden ved mobiler, så ikke så meget clik and collect. Så blev jeg tilbudt dem gratis hvis jeg skiftede mobil abonnement,kunne være rart jeg bare kunne nøjes med at købe dem uden tilbud om at skifte abonnement

1. kesäkuuta 2026

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det lyder som en lidt rodet afhentning, når click and collect ikke rigtig føltes som click and collect. Det er samtidig helt forståeligt, at du helst bare ville købe produktet uden at få tilbud om at skifte mobilabonnement.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Det positive er selvfølgelig, at varen kunne findes med det samme, men oplevelsen ved afhentningen skal også være enkel og ligetil.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Meget tålmodig og hjælpsom ekspedient

Meget tålmodig og hjælpsom ekspedient. Han ordnede alt vedr. mit køb😊 på særdeles tilfredsstillende måde.

28. toukokuuta 2026

Hej lene vinther,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en tålmodig og hjælpsom oplevelse, og at alt omkring dit køb blev ordnet på en særdeles tilfredsstillende måde.

Den slags feedback er vi meget glade for.

Virkelig god service

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bestilte en click og collect

Bestilte en click og collect. Fik besked om, at den var klar til afhentning. Da jeg ankom, var den ikke klar.
Jeg ventede derfor på, at medarbejderen ledte efter varen.
Derudover var det en fin service.

Hej Malte,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at servicen ellers var fin, og tak fordi du også nævner ventetiden ved afhentningen.

En Click & Collect ordre skal naturligvis gerne være klar, når du får besked om det, så oplevelsen ved afhentning bliver mere smidig næste gang.

God medarbejder

God medarbejder

Hej Sabaun,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at medarbejderen gjorde et godt indtryk.

Fungerede godt

Ærlig rådgivning

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen fungerede godt, og at rådgivningen blev oplevet som ærlig.

Det sætter vi stor pris på!

God betegnelse som sædvanlig

God betegnelse som sædvanlig

Hej Mogens,

Mange tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget venlige medarbejdere der ved…

Meget venlige medarbejdere der ved noget om produkterne og kan hjælpe med at finde en god pris.

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen med både produkter og pris gjorde en forskel.