Denne gang kom jeg med et meget specifikt behov. Sælgeren gjorde, som han skulle: Begyndte i den dyre ende, men da jeg tydeligt udtrykte mine behov, fandt han hurtigt en både teknisk og økonomisk for... Näytä lisää
5 POWER-stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Gode priser, flink og kompetent betjening og et click & collect-eventyr, der bare spillede fra start til slut. Hurtig afhentning... Näytä lisää
Godt produkt til ok pris. Ventetiden i butikken var lang, selvom jeg ikke kom i spidsbelastningsperioden. Og det bliver ikke bedre af at købe varen som click and collect, fordi man alligevel skal vent... Näytä lisää
Det var en meget flink ung mand der hjalp mig,men han prøvede at " sælge " mig forskellige ting,blandt andet et mobilabonement. Det er formentlig noget ledelsen har sagt at personalet skal gøre,men... Näytä lisää
Japanvej 8, 4200, Slagelse, Tanska
Bestilte på hjemmesiden.
Vil også lige sige, at mit køb var 700 kr. billegere end konkurrenten på den anden side af vejen. Fik sms kort tid efter, at jeg kunne hente mit køb.
Hentede dagen efter, hos en rar og hjælpsom ung mand, som ovenikøbet bar min tunge pakke ud til bilen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Ualmindelig god sælger, der fik mig gamle kone til at købe et helt andet køleskab end det jeg havde bestilt.
Samtidig fik jeg så også den ovn jeg gerne ville have. den var kun i Næstved men den bliver sendt til mig uden beregning.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Jeg kom ind med mit barn, som ønskede at købe et headsæt, men Sælger ville gerne sælge mig et mobilabonnement. Sælger var alt for påtrængende og brugte beskidte kneb. Fx at mit barn kunne få headsættet til 1 kr. hvis jeg sagde ja til "tilbuddet". Og "tilbuddet" blev mudret til med alt muligt andet oveni, så jeg ikke kunne sammenligne mit nuværende abonnement med det tilbudte. Headsættet er fint, men jeg holder en lang pause fra butikken.
Jeg var godt tilfreds med købet men ikke jeres efterfølgende henvendelse.
Befri mig for sådanne henvendelser. Der er for mig afgørende og jeg tror ikke jeg er alene forbindelse jeg fortsat vil handle med Power.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Deniz i Slagelse butikken leverede et vanvittig godt stykke arbejde, han afdækkede mit behov og gjorde virkelig alt for det blev en god oplevelse, samt gav en god kundeservice. Jeg kan klart anbefale at handle med denne unge mand💪🏽

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
God service og vejledning fra sælgeren. Det der trækker ned er at der forsøges mersalg til selskaber som OK opg lignende.

En rigtig sælger.
Servicemindet medarbejder som udleverede mit køb.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Hjælpsom og omhyggelig vejledning ved mit køb af en ny IPad.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Fantastisk sød og hjælpsom medarbejder i Telefon afd. hos Power i Slagelse.
Han var rigtig god til at fortælle hvilke muligheder vi havde for, at få den mobil, som var bedst til vores ønsker.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Havde reserveret en printer i Slagelse afdelingen. Den stod klar da vi kom for afhente den, sælger spørger på en venlig måde om han måtte give os et tilbud hvis vi var interesseret!
. Sælgeren fortæller at printerens pris kan gøres endnu billigere hvis vi ville skifte teleselskab, efter lidt overvejelser kunne vi hurtigt konkludere at det ville være fjollet at sige nej til det gode tilbud.
Printeren er taget i brug og virker upåklageligt. Alt i alt en super oplevelse i Slagelse, sælger var virkelig serviceminded.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Slagelse
Som sædvanlig en god betjening og rådgivning.
Jeg skulle have en harddisk og var i tvivl om størrelsen. Fik kvalificeret svar på mine spørgsmål og var sikker på at gå derfra med det rigtige produkt.