POWER.dk - Slagelse Arvostelua

2 759
TrustScore 4/5 tähteä

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Blev ikke leveret som aftalt. Ingen melding om at leveringen var udsat. Vognmanden kontaktede mig først dagen efter, hvor vi aftalte et nyt leveringstidspunkt. Dette tidspunkt blev overholdt. Aft... Näytä lisää

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... Näytä lisää

Da vi laaangt om længe(fik af vide det var pga sygdom/mangel på fast personale) blev betjent havde vi en god oplevelse.

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(2 759)

32 666 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God snak og betjening og fik varen med…

God snak og betjening og fik varen med det samme

6. syyskuuta 2026

Hej Ole,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik god betjening og kunne tage din vare med med det samme i vores Slagelse-butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os at se, at du fik en hurtig og behagelig handel. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hurtig betjening og tilbagemeldinger

Hurtig betjening og tilbagemeldinger

31. elokuuta 2026

Hej flemmengmaxhansen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet hurtig betjening og gode tilbagemeldinger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Det motiverer os hele teamet at fortsætte med at levere en god service hver gang. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang i vores butik i Slagelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Da vi laaangt om længe(fik af vide det…

5. syyskuuta 2026

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos os i Slagelse. Det gør os glade at høre, at du til sidst fik en god oplevelse i vores butik, selvom der var lidt ventetid undervejs. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og vi arbejder altid på at forbedre vores betjening, så alle får en endnu hurtigere og mere smidig oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i POWER Slagelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Meget besværligt at anvende gavekort

Meget besværligt at anvende gavekort, havde 6, der hver især skulle håndteres og ordren efterhånden nedskrives med prisen, på trods af en stregkode; tog mere end 30 min.

3. syyskuuta 2026

Hej Mona,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Slagelse. Det lyder som en frustrerende oplevelse med gavekortene, og jeg forstår godt, at det var besværligt, når det tog længere tid end forventet. Vi tager din feedback til os og vil gerne sikre, at processen omkring gavekort bliver mere smidig fremadrettet. Vi håber, at du stadig fik det, du kom efter, og at vi byder dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Blev ikke leveret som aftalt

Blev ikke leveret som aftalt. Ingen melding om at leveringen var udsat.
Dette tidspunkt blev overholdt.
Aftalt levering 1.9.2026 -leveret 4.9.2026

4. syyskuuta 2026

Hej Jørn,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at høre, at leveringen ikke skete som aftalt den 1. september, og at du ikke fik besked om forsinkelsen i god tid. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har indrettet sig efter en bestemt leveringsdato. Det er dog dejligt at læse, at chaufføren kontaktede dig dagen efter, og at I kunne aftale et nyt leveringstidspunkt, som blev overholdt. Vi tager din feedback til os om manglende varsling alvorligt og vil se på vores rutiner på dette område. Vi håber, at du alligevel fik en god oplevelse med leveringen den 4. september, og at du vil give os en chance for at levere en endnu bedre oplevelse næste gang.

Hej Kenneth,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores Slagelse-butik. Kompetente og dygtige medarbejdere er netop det, vi stræber efter at tilbyde, så det er fantastisk at få bekræftet, at vi rammer plet. Vi håber, at du kommer forbi igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Det var et godt tilbud på et godt…

Det var et godt tilbud på et godt produkt. Bestilling, info og afhentning i butik fungere fint

Hej Jim Olesen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik et godt tilbud på et produkt, du er tilfreds med, og at hele processen fra bestilling til afhentning fungerede upåklageligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan en feedback gør os endnu mere motiverede til at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Ufattelig at man har så mange unge…

Ufattelig at man har så mange unge mennesker som er så uduelig til det der kaldes kundeservice.
Dette skyldes at min kæreste som skulle ind og købe nogle Sony airpods eller lign. Hun spørg faktisk om hjælp og der stod en ung gut som var igang med at pakke noget ud lige ved siden af. Men efter hun havde fået kontakt og ventede til at han blev færdig med sit og det blev da så ikke hende der fik hjælp men nogle af den unge mands venner som skulle have hjælp først selvom vi ventede....

Dette sted som power syntes jeg virkelig gør at man nu igen stadig overvejer at betale til udlandet i stedet for her..

Så anbefaler at man ikke tager herud.

1. syyskuuta 2026

Hold da op en dårlig kundeservice!

Hold da op en dårlig kundeservice!
Spurgte efter nogle sony linkbuds, hvilket han hørte of okay til, efter to minutter hvor han stod og tjekkede nogle varer, var han stadig ikke kommet. Han valgte så istedet at gå over til nogle venner og snakke med dem istedet.

Kommer ikke der igen. Kan slet ikke anbefales!

1. syyskuuta 2026

Godt solgt og godt købt💪

Vi blev mødt af en meget smilende og meget kompetent sælger. Han gav os en rigtig god vejledning og svarede på alle vores spørgsmål. Var der noget han ikke kunne svare på søgte han hjælp hos en kollega. Meget dygtig sælger der fik solgt både vaskemaskine, tørretumbler, robotstøvsuger og antenneforstærkere til os der ellers kan være skeptiske 🥳

20. elokuuta 2026

Hej kunde,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at I fik en så god oplevelse i vores butik i Slagelse, og at I blev mødt af en engageret og kompetent sælger, som kunne vejlede jer igennem købet af både vaskemaskine, tørretumbler, robotstøvsuger og antenneforstærkere. Det er netop den form for service, vi stræber efter at levere hver gang, og det er vidunderligt at læse, at I som skeptiske købere følte jer i gode hænder. Tak fordi I valgte POWER, og vi håber, at I får glæde af jeres nye produkter i mange år frem.

Jeg skulle købe 2 ting

Jeg skulle købe 2 ting
Men kunne ikke købe den enhætte da der kun var en person i den afdeling og da jeg siger ved kassen at jeg gerne ville købe en emhætte så fik jeg afvide jeg skulle vente selvom der stod 3 personer ved kassen og ikke havde særligt meget at lave

Så ja jeg gik uden at købe en emhætte

Det er sku dårlig forretning at man enegang prøver at hjælpe kunde med købe af det selvom det ikke er ens afdeling

30. elokuuta 2026

Hej Peter,

Hej Peter,

Det er ærgerligt at høre, at du forlod vores butik i Slagelse uden at få købt din emhætte, fordi du oplevede, at der ikke var vilje til at hjælpe dig på tværs af afdelingerne 😊 Vi kan sagtens forstå, at det føles frustrerende, når der stod flere personer ved kassen, og du alligevel blev bedt om at vente. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos POWER.

Din feedback om serviceoplevelsen og samarbejdet på tværs af afdelinger i butikken vil vi tage med internt, så vi kan se på vores rutiner omkring betjening og tilgængelighed 💬 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os 🤗

Super god betjening

Super god betjening, men man bliver bundet til en forsikring som jeg udtrykkeligt sagde jeg ikke ville have. Blev lokket med en gratis prøve periode. Men straks får man en mail med et abonnement man har bundet sig til

31. elokuuta 2026

Hej Mogens,

Hej Mogens 😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god betjening i vores butik i Slagelse. Samtidig er det meget ærgerligt at læse, at du føler dig bundet til en forsikring, du udtrykkeligt havde sagt nej til, og at en gratis prøveperiode resulterede i et abonnement, du ikke ønskede. Vi tager den slags oplevelser alvorligt, og derfor har jeg sendt din feedback videre til butikken i Slagelse, så de kan se på, hvad der er foregået, og gennemgå deres rutiner omkring forsikrings- og abonnementstilbud. 💬

Vi håber, at butikken vil følge op på din henvendelse. Tak fordi du delte din oplevelse med os — det hjælper os med at blive bedre. 🤗

Personale mangel

Der var ikke til at komme til at tale med en salgsperson

29. elokuuta 2026

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage sig tid til at dele din oplevelse hos os. Det er ærgerligt at høre, at der ikke var en salgsperson tilgængelig, da du besøgte butikken i Slagelse. Vi tager din feedback alvorligt og vil gerne sikre, at vores butikspersonale er til rådighed for at hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber, at du vil give os en chance for at levere en bedre oplevelse næste gang du besøger os. Du er altid velkommen til at besøge butikken igen, hvor vores team står klar til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos jer og jeg vender helt sikkert tilbage

25. elokuuta 2026

Hej Hans,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os i Slagelse. Det betyder meget for os, at du følte dig godt tilpas under hele besøget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Skuffet kunde.

Indkøbt 1 sæt Philips høretelefoner, som jeg et par dage efter ønskede at returnere.
Det kunne ikke lade sig gøre på trods af, at der på bonen står, al det er muligt - også selv om varen er prøvet. Man henholdt sig til, at der var tale om et hygiejneprodukt.
På bonen er der kun en stjerne ud for teksten!
Det bør klart fremgå af bonen eller meddeles ved købet, at pågældende vare er undtaget fra returretten.

Hej Jan,

Hej Jan,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Slagelse-butik, hvor du ikke kunne returnere dine Philips høretelefoner, selvom du havde læst på bonen, at returnering burde være mulig — også for prøvede varer. 😊

Jeg kan forstå din frustration, når du oplever, at informationen om, at høretelefoner betragtes som et hygiejneprodukt og dermed er undtaget fra returretten, ikke fremgik tydeligt hverken på bonen eller ved købet. Det er fuldt forståeligt, at man som kunde forventer, at sådanne undtagelser kommunikeres klart og tydeligt. 💬

Din feedback om, at undtagelser fra returretten bør fremgå tydeligere både på bonen og ved købet, er meget relevant, og vi vil tage den med internt for at gennemgå vores rutiner omkring information ved køb af hygiejneprodukter. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Hej Gina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever god service og hjælpsomhed hos os i Slagelse. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at levere hver eneste gang. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

28. elokuuta 2026

Hej Lya,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet hurtig levering og god service hos os i Slagelse. Netop det at skabe en god og smidig oplevelse fra køb til levering er noget, vi stræber efter hver dag. Vi håber, at du får glæde af dit produkt i lang tid fremover, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Meget tilfreds, men lidt malurt…..

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gavekort.
Fordi man ikke har mulighed for at bruge sit gavekort online, til trods for at adskillige andre ikke har problemer med det. Men herregud, vi kørte en tur fra Kalundborg til Slagelse for at købe ind med vores gavekort. Det koster desværre en stjerne, men ellers er jeg meget tilfreds med POWER.

Hej Niels-Jørgen,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er fantastisk at høre, at du normalt har en god oplevelse hos POWER, og at du roser vores kundeservice og varesortiment. Vi kan godt forstå frustrationen over, at gavekort ikke kan bruges online, og vi sætter pris på, at du tog turen fra Kalundborg til Slagelse for at gøre dine indkøb. Det er helt forståeligt, at det har kostet en stjerne. Vi tager din feedback til os om gavekortsbetaling online meget gerne, da det er vigtigt for os at høre, hvor vi kan forbedre os. Vi håber, at vi stadig kan byde dig velkommen i vores butik i Slagelse en anden gang, og at næste besøg bliver en fuldstjerneoplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Slagelse⚡

Medarbejder var god til at guide og…

Medarbejder var god til at guide og oplyse om flere muligheder for mig
Så en rigtig god oplevelse/behandling.

Hej Lisa,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Slagelse, og at du følte dig velguidet og godt informeret om dine muligheder. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os og andre.