POWER.dk - Skive Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Vi har senest købt en opvaskemaskine ( udstillingsmodel) Andre steder kunne vi ikke købe en maskine kun bestille den hjem da vi skulle bruge den til et lejemål skulle vi bruge den nu Det kunne l... Näytä lisää

Jeg oplevede en meget aggressiv sælger. Sælgeren havde ikke nogen fornemmelse for, hvor meget det var i orden at presse på for en handel. Sælgeren forsøgte flere gange at sælge os noget som vi ikke... Näytä lisää

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos POWER i Skive. En særlig stor tak til sælgeren Ali Albadry, som var utrolig hjælpsom, venlig og professionel. Ali var rigtig god til at præsentere både but... Näytä lisää

Gik efter en Google Chrome (Google TV) men den var udsolgt. Medarbejderen ville gerne få en ny hjem, men jeg skulle bruge den samme dag, så han anbefalede en anden model. Den var dyrere, men jeg kunne... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

32 746 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Computer virkede i 6 timer

Computer virkede i 6 timer
Blev sendt til reparation ikke andre muligheder til mig hverken penge tilbage eller ombytning

23. heinäkuuta 2026

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din computer kun virkede i omkring seks timer, før den måtte sendes til reparation. Det er naturligvis meget frustrerende, særligt når man lige har købt et nyt produkt og forventer, at det fungerer fra start.

Jeg beklager også, hvis du oplevede, at der ikke blev præsenteret andre muligheder for dig, og at håndteringen af sagen ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det kan være skuffende at stå uden sin computer kort efter købet.

Vi håber, at sagen allerede er blevet løst på en tilfredsstillende måde. Hvis du fortsat mangler en afklaring eller sagen ikke er løst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på sagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Astrid/POWER

Produktet vi købte bar tilgængeliget…

Produktet vi købte bar tilgængeliget til bestilling online i butikken, men det fandtes ikke i butikken.

20. heinäkuuta 2026

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at den vare, du ønskede at købe, ikke var tilgængelig i butikken, selvom den kunne bestilles online via butikkens system.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når man møder op i en fysisk butik med forventningen om at kunne købe et produkt, og det viser sig ikke at være på lager. Vi beklager den ulejlighed, det har medført.

Vi tager din feedback omkring lagerstatus og tilgængelighed alvorligt, da det naturligvis skal være så tydeligt som muligt, om en vare faktisk er tilgængelig i den enkelte butik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Good and professional service

Ordered a hair dryer on sale which had received good reviews. The order was ready for pick up shortly after at the store and everything went well.

24. heinäkuuta 2026

Hi Claus,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god og professionel service, og at din ordre hurtigt var klar til afhentning i Skive.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Hjælpsom og god service med garanti for…

Hjælpsom og god service med garanti for at jeg kunne komme tilbage med mikroovnen, hvis ikke den kunne fungere i autocamperen 🌞

23. heinäkuuta 2026

Hej Bent Jensen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hjælpsom og god service, og at du følte dig tryg ved dit køb af mikroovnen.

Fin service

Fin service - flinke og ansvarlige medarbejdere

20. heinäkuuta 2026

Hej Marlene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Skive, og at servicen blev oplevet som både venlig og ansvarlig.

Hej Karen,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god service og en fornuftig snak i Skive.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Skulle egentlig have nul stjerner

Skulle egentlig have nul stjerner!
Vi havde fået bekræftet at click andcolect var parat. Men fjernsynet kunne de ikke finde. Ekspedienten ringede til flere og kunne finde et tilsvarende TV lidt dyrere pakket i bobleplast. Det tog lang tid og vi havde netop valgt click og colect for at komme hurtigt videre med gaven. Vi kommer ikke igen foreløbig.
Vi endte med at købe ti billigere tilsvarende TV i Føtex på 5 minutter!

21. heinäkuuta 2026

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå jeres frustration. Når man har modtaget en bekræftelse på, at en ordre er klar til afhentning, forventer man naturligvis, at varen også er klar og kan findes, når man møder op i butikken. Det er derfor beklageligt, at medarbejderen ikke kunne finde det bestilte TV, og at I efterfølgende måtte vente, mens der blev forsøgt fundet en anden løsning.

Jeg forstår også godt, at det er ekstra frustrerende, når I netop havde valgt Click & Collect for at kunne hente gaven hurtigt. At ende med at måtte finde en anden løsning et andet sted, fordi varen ikke kunne udleveres som forventet, er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager jeres feedback alvorligt og sender den videre internt, så vi kan arbejde på at sikre, at varer, der er bekræftet klar til afhentning, også er korrekt placeret og kan findes, når kunden kommer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os. Vi håber, at vi på et senere tidspunkt får mulighed for at give jer en bedre oplevelse.

Fint udvalg og god pris

Fint udvalg, god pris, venlig medarbejder.
Det kan anbefales selv at have undersøgt produkter og forskellige udgavers fortrin, da medarbejdere ikke kan svare på konkrete spørgsmål (om en shaver) ;-)

21. heinäkuuta 2026

Hej Peter,

Tak for den flotte anmeldelse og for at du deler din oplevelse fra POWER Skive.

Det er dejligt at høre om fint udvalg, god pris og en venlig oplevelse i butikken. Tak også for den ærlige bemærkning om produktvejledning, den tager vi med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

høflig kompetent ung mand der yndede…

høflig kompetent ung mand der yndede god service

19. heinäkuuta 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik høflig og kompetent service i Skive, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Fin oplevelse

Hej Anders,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse hos POWER.dk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Det var Mega godt betjening og han var…

Det var Mega godt betjening og han var Mega venlig

Hej Liam,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik en mega god betjening og blev mødt venligt i Skive. Den slags oplevelser betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

De var flinke og hjælpsomme

De var flinke og hjælpsomme

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Skive var flink og hjælpsom. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Køb af laptop i Skive

Gode medarbejder

Hej Mirsad,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved køb af laptop i Skive, og at medarbejderne gjorde et godt indtryk.

Ville købe nogle airpods

Ville købe nogle airpods, som stod til kr. 1299,- fik hjælp til at finde dem og gik til kassen. 1599,- siger ekspedienten ???? De står altså til 1299,- på den elektroniske hylde forkant, siger jeg, men det er ikke sikkert at jeg kan sælge dem til det ???? Det forstår jeg ikke siger jeg, jeg spørger lige en kollega. Hun kommer tilbage med en kollega og han fortæller at det er en gammel kampagne??? Jeg tror at varen kostede det der står på skiltene, men de er ikke opdateret, øhh, det har jeg jo ingen mulighed for at se/ vide. Vi må ikke gøre det men du for den til kr. 1299,- håber du er glad for den løsning....... Det var jo den pris fra starten.......

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en god oplevelse at stå ved kassen og få en anden pris end den, der står på hyldeforkanten, og jeg forstår godt, at det virkede både forvirrende og frustrerende. 😊

Når skiltningen ikke er opdateret, skaber det usikkerhed i butikken, og det er noget, vi tager alvorligt. Din feedback om prisforskellen og måden situationen blev håndteret på i Skive er sendt videre, så butikken kan gennemgå deres rutiner for skiltning og prisopdateringer. 💬

Det er godt, at du til sidst fik varen til den pris, der stod fremme, men forløbet skulle naturligvis have været mere klart og enkelt fra starten. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Servil kompetent vejledning og dialog

Servil kompetent vejledning og dialog

Hej Hansen,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med servil, kompetent vejledning og dialog i Skive.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Super søde medarbejdere og virkelig god…

Super søde medarbejdere og virkelig god service 👍🏻 Meget positiv oplevelse 😃

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du havde en meget positiv oplevelse i Skive, og at servicen gjorde indtryk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Fantastisk hjælp til at finde og…

Fantastisk hjælp til at finde og bestille hjem hvad jeg skulle bruge
Tusind tak til Power i Skive

15. heinäkuuta 2026

Hej René,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik fantastisk hjælp til at finde og bestille det, du skulle bruge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER i Skive.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

I entered the shop in Skive (town) and…

I entered the shop in Skive (town) and one Power-staff came directly to me and asked what I was looking for?!

He helped me to find all two products within 20 min and I finally paid and could go to my next appointment 👍👍👍

5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ s

15. heinäkuuta 2026

Hi Dirk,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp i Skive, og at du nåede videre til din næste aftale med det hele på plads.

Meget god service

Meget god service, medarbejderne var meget hjælpsom. Jeg skulle have en telefon holder til min cykel, det havde de ikke men så hjalp de med at finde den på deres computer.

12. heinäkuuta 2026

Hej William,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i Skive, og at medarbejderne gjorde en ekstra indsats for at finde det, du manglede.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Fantastisk dejlig og kompetent…

Fantastisk dejlig og kompetent medarbejder ☺️. Hun var da virkelig en skøn oplevelse på en varm dag. 5 stjerner til hende. Fik desværre ikke lige fat på hendes navn.

Hej Alice,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i Skive, og at besøget blev gjort ekstra godt af en dejlig og kompetent medarbejder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.