Lad mig sige det sådan her: Alt virkede bare bedre end hos den nærmeste konkurrent. Kommunikation med mig som kunde var bedre, oplysninger på hjemmesiden var bedre og alt i alt en god oplevelse
Østergårdsbakken 16, 7800, Skive, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Har sku sjældent følt mig så meget taget ved næsen, som efter et køb i power skive! Kommer ind og siger at jeg skal ha det bedste cover til min knægts iPhone 16. Som giver maximalt beskyttelse! Ekspedienten siger så at han har et cover ude bagved som lige er hvad jeg søger! Så betaler 500kr for et cover til knægten i den tro at jeg nu er sikret for at han kan smadrer den! Men finder så hurtigt ud af hvorfor, coveret ikke er ude i butikken! For den beskytter jo ikke kameraet! Da den stikker udenfor coveret! Og bad specifikt om noget der kunne beskytte hele telefonen! Så det holdt 2 dage! Så nu har jeg bestilt et nyt cover og må jo så smide de 500kr i skraldespanden! Sidste gang jeg handler i Power!
Fantastisk god kundeservice selv om der var problemer med nets.
Løsningsorienteret og kølig overblik
Stor ros til personalet

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en super vejledning så vi kom ud med lige hvad vi skulle bruge 🤩
Vil gerne sige en tak til ham fordi han virkelig fik os til at føle at overtiden i butikken var okay så vi kunne tage det rigtig valg for os så 5⭐️ her fra

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
God og hurtig betjening og prøver ikke på at sælge ting som de dyreste mobiler der er og sådan nogle ting men lytter efter kundernes behov. Og kunne jeg havde jeg giver hele stjerner.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Det er super service i butikken, profesionelle butiksassistenter, jeg fik godt rådgivning og computer til alle mine forventninger og til en rigtig godt pris

Super betjening, rigtig god 0plevelse, personalet var virkelig hjælpsomme

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Не було товару який рекламувався але зробили знижку на схожий товар

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Hejsa jeg har købt en iPhone igennem jer og en af jeres medarbejdere har sat oprettelsesgebyr på 4 nr så 400 skal jeg af med til Telenor. Jeg har ringet til jer 3 gange og i siger i sender det til Skive så de ville kontakte mig det sker så bare aldrig der er ingen der vil tage ansvar for noget som helst
Så hvordan løser vi det her for jeg syntes 400 kr er mange penge Telenor kan ikke hjælpe mig så det er jer der skal jeg hjælpe mig i det her
Mærkeligste oplevelse ever jeg er ellers glad for at handle i jeres butik men må sige det her kommer til efter tanke

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
God og venlig service. Lidt rod i prisen men der var ved at blive fyldt op.