Imødekommende,venlig, informativ kundebetjening. Efterfølgende hjælp 1 og to dage efter købet af en tablet blev givet af yderst hjælpsom,målrettet, smilende og dygtig ung mand.Alle spørgsmål fra mig... Näytä lisää
Jeg var så heldig at blive betjent af tre unge mennesker, samme dag. De fandt hurtigt ud af at jeg ikke vidste ret meget om det jeg var i færd med at købe, og de gjordr meget ud af at kontrollere om... Näytä lisää
Østergårdsbakken 16, 7800, Skive, Tanska
Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på det mærke end han ville på på den jeg havde bestilt
Men ellers en rigtig fin pc som jeg rent faktisk fik med hjem

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
God service ved hvad de taler om er villig til at forhandle en god pris hvis man køber flere varer.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Jeg købte et produkt hos Power - og produktet er der sådan set ikke noget i vejen med. Dog har jeg siden da fået e-mails og SMS beskeder fra Power vedrørende at ville have min mening, og det har jeg aldrig givet mit oplyste samtykke til.
Jeg er langt fra tilfreds med Powers databehandling og deres meget løse tilgang til hvad der anses som samtykke til kontakt.
Senest fik jeg en uopfordret SMS hvor jeg blev bedt om at lægge en anmeldelse af Power - så det har jeg nu gjort.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Jeg købte et produkt hos Power - og der er intet i vejen med produktet. Dog er jeg begyndt at få e-mails og SMS beskeder fra Power, og det har jeg ikke givet mit oplyste samtykke til.
Senest blev jeg bedt, uopfordret, om at skrive en anmeldelse på Trustpilot, så det gør jeg.
Jeg er ikke tilfreds med behandling af min data - det er uacceptabelt.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Meget god og høflig betjening.
Tak for oplevelsen.,😀

Faktisk ok. Men vil gerne kunne handle. Uden at blive bombarderet med SMS’er

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Jeg fik hjælp næsten med det samme da jeg skulle købe en støvsuger. Sælgeren var meget venlig. Vh. Kirstine

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Jeg var så heldig at blive betjent af tre unge mennesker, samme dag.
De fandt hurtigt ud af at jeg ikke vidste ret meget om det jeg var i færd med at købe, og de gjordr meget ud af at kontrollere om jeg nu havde forstået betjeningen af det jeg købte. Tak

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Udemærket oplevelse. Men lidt trættende at skulle sige nej tak så mange gange til en sælger der både forsøger mersalg på mobilabonnement, oplader, skærmbeskyttelse, forsikring og strømabonnement…

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Jeg havde en rigtig dejlig ung mand til at ekspedere mig. Han fandt hurtigt og effektivt den slags telefon jeg ønskede mig, samt oplyste mig om de evt. rabatter jeg kunne opnå.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Skive
Vi blev betjent af en meget kompetent og venlig medarbejder. Han besvarede tålmodigt og forståeligt alle vores spørgsmål. Mange tak!

De er altid søde og hjælpsomme i Power i Skive