købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Näytä lisää
Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Näytä lisää
Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Näytä lisää
Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... Näytä lisää
Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Virkelig god service i Power Ringsted,
Der var mulighed for at få 500 kr for gamle LG TV, og sælgeren var venlig at hjælpe med både udbæring af nyt TV samt at tage det gamle med ind fra P-pladsen.
Generelt bare rigtig god service samt højt vidensniveau om deres produkter.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Jeg besøgte butikken for at købe støvsugerposer. Fik hjælp til at finde de rigtige poser til min støvsuger. Hjælpsomt personale og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Elsker at jeg siger direkte i butikken jeg ikke vil have reklamer og acceptere det ikke.
Og dagen efter er der reklamer.
Tag jer sammen. Det er det her der gør jeg handler på nettet frem for at gå i butikken.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Jeg har købt en oral b10 i guld da jeg pakker den ud mangler manualen.
Den lukker ned så jeg hele tiden skal genstarte el tandbørsten og bliver meget varm.
Start knappen var også defekt ved udpakning.
Jeg skal min tandbørste lørdag i butikken da jeg kommer prøver de at udlevere en oral b9 i hvid.
Jeg vil høre noget hurtigt men nu der gået over en uge har ikke modtaget min tandbørste taler med værkstedet og de undre sig også at der mangler manual osv.
At jeg burde få en ny kasse el tandbørste.
Opfordringen til forbrugeren gå langt uden om power i Ringsted.
Meget skuffende kundeservice

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Hurtigt handel efter service fra Power medarbejder.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Utroligt lang vente tid der er for at få en pakke de skriver forventet leveringstid 14 april men det samme sagde elgiganten da jeg bestilte hos dem deres kom dagen efter det kunne power lære noget af og den blev bestilt den 7 april og Der endnu ikke sket noget det for dårligt

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Magen til dårlig Kundeservice!
Min mand var i dag forbi med vores airfryer, da vi oplever problemer med at nonstickbelægningen i skålen skaller af og ender i vores mad.
Det er ikke første gang vi oplever dette problem. Han blev mødt med, at det er almindelig slidtage og "nej det er da ikke så lækkert, at det ender i jeres mad".
Første maskine blev købt den 12.12.2024, og den opstod der samme problem med.
Den blev uden problemer ombyttet til den nuværende, og endda med besked om, at vi skulle komme igen hvis vi oplevede samme problem.
Men nu vil Power pludselig ikke tage ansvar for at deres vare ikke kan holde til almindelig brug og ikke er tilfredsstillende. Det skal selvfølgeliv nævnes at der aldrig har været metalredskaber i skålen og den er altid vasket op i hånden - den bruges 2-3 gange om ugen. Med andre ord, bliver den brugt til den formål og ikke andet eller mere end det.
Min mand gjorde opmærksom på at det ikke var et problem at reklamere sidste gang, men det ville de ikke tage sig af.
At man skal risikere giftig nonstickbelægning i sin mad og endda inden for garantien, det kan ikke være rigtigt!
Hold jer væk fra Power Ringsted!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Meget kompetent rådgivning og vejledning. Stor tålmodighed i en situation med mistet mobil og ingen MIT-id.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ringsted
Nem og hurtig bestilling og levering af varen, fuldstændig problemfrit.