POWER.dk - Ringsted Arvostelua 1 422

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Näytä lisää

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Den bedste hjælp og service man kan…

Den bedste hjælp og service man kan krænke sig

18. toukokuuta 2026

Hej Birthe,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at hjælpen og servicen levede helt op til forventningerne.

Fantastisk behjælpelig betjening

Fantastisk behjælpelig betjening

12. toukokuuta 2026

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var fantastisk og behjælpelig.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

købte Ninja ismaskine som click and…

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjente bonus point så alt i alt en god oplevelse og en rigtig lækker og god maskine...

14. toukokuuta 2026

Hej Annemarie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at click and collect fungerede som det skulle, og at afhentningen i Ringsted blev en god oplevelse.

Hvor er det også skønt, at både servicen og maskinen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hallo ... er der nogen hjemme?

Hvad I kan gøre bedre? Når I nu laver en fed fadæse og sælger et fjernsyn, der mangler både fjernbetjening, fæste til fødder og manual, så kan I skynde jer at rette op på fejlen. Jeg har henvendt mig direkte til afdelingen uden resultat. Jeg ringede, men kom aldrig igennem på grund af kø. Jeg kommunikerede med en chatbot, der lovede handling. Det er en uge siden, og jeg kan stadig ikke bruge mit fjernsyn. Det er ikke i orden, og jeg er helt færdig med Power - øv, øv, øv.

10. toukokuuta 2026

god ekspedient

god ekspedient, behagelig hurtig

13. toukokuuta 2026

Hej Sren,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var behagelig, hurtig og med god ekspedition.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Den beste betjening er i Ringsted hos…

Den beste betjening er i Ringsted hos Power. Tak ☺️

11. toukokuuta 2026

Hej Oksana,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at oplevelsen i Ringsted var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Køb af fladskærm.

Flink og nærværende betjening, havde OK produktkendskab, gav sig god tid til at besvarer mine spørgsmål. Vi følte os i gode hænder.
Eilif

7. toukokuuta 2026

Hej Grethe Nielsen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Ringsted var så god, og at I følte jer i trygge hænder under købet af jeres fladskærm.

Det betyder meget, at den gode betjening, tiden til spørgsmål og produktkendskabet blev bemærket.

God oplevelse

Bestilte på nettet det var klar efter 10 min

Hej Lennart,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen på nettet gik hurtigt, og at den var klar efter kun 10 minutter.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med os.

Nem at bruge og samle

Hej Anne-Mette Østerballe,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at produktet var nemt at bruge og samle.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Medarbejderen havde god grundlæggende…

Medarbejderen havde god grundlæggende viden om den hvidevare vi var på udkig efter og kunne fine forklare om fordele og ulemper ved de forskellige mærker og modeller. Og så fik vi hele “arrangementet” til en skarp pris - det er heller ikke værd at kimse af.

9. toukokuuta 2026

Hej Daniel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god vejledning og en klar gennemgang af fordele og ulemper ved de forskellige muligheder.

Det glæder os også, at I fik en skarp pris med på vejen.

Altid super perfekt service

Altid super perfekt service

4. toukokuuta 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen altid er super perfekt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hurtig og super servic

4. toukokuuta 2026

Hej Sten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig, og at servicen var super.

Mega god service

2. toukokuuta 2026

Hej KARINA,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået mega god service. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig betjening

Hurtig betjening
Bestilte over nettet og hentede efter ca 1 time

2. toukokuuta 2026

Hej James,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestilling på nettet og afhentning kort efter fungerede hurtigt og nemt.

Vi sætter stor pris på, at den gode oplevelse blev delt.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Vildt irriterende med sådan en…

Vildt irriterende med sådan en påtrængende sælger der ikke fatter et nej skulle købe en ny bærbar og bliver overdænget med tilbud på diverse abbonmenter STOP DET Power

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af din bærbar. Det er naturligvis ikke i orden, hvis du har oplevet et pres for at tilkøbe abonnementer, og især ikke hvis et tydeligt nej ikke er blevet respekteret.

Jeg kan godt forstå, at det har føltes både irriterende og ubehageligt, og det er ikke den måde, vi ønsker at møde vores kunder på.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at sikre en mere respektfuld og afbalanceret salgsoplevelse.

Astrid/POWER

Er meget glad for handler power i…

Er meget glad for handler power i Ringsted super god service.

30. huhtikuuta 2026

Hej Suheyla,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Ringsted har været så god, og at servicen har levet op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Da jeg bestilte min vare stod der 3-5…

Da jeg bestilte min vare stod der 3-5 dage til levering, men der gik gik så 18 dage.
Og pengene blev trykket på min konto, før jeg havde hentet den.

23. huhtikuuta 2026

Hej Mjk!

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din levering tog væsentligt længere tid end forventet.

Jeg kan godt forstå din frustration, når der er oplyst 3-5 dages levering, og det ender med at tage 18 dage. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

I forhold til betalingen vil jeg gerne præcisere, at beløbet som udgangspunkt trækkes, når varen bliver afsendt – men jeg forstår godt, hvis det har virket uklart i dit tilfælde.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med både leveringstider og kommunikation herom.

Astrid/POWER

Kom ind og skulle købe en opvaskemaskine

Kom ind og skulle købe en opvaskemaskine, her blev jeg mødt af en dygtig og smilende sælger som hed Tobias og han solgte en mig en opvaskemaskine.
Mega god behandling i butikken, langt bedre end i Slagelse.

1. toukokuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Ringsted var så god, og at købet af opvaskemaskinen gik rigtig fint. Den slags feedback er altid dejlig at få.

Vi håber, du bliver rigtig glad for produktet og får fortsat gode oplevelser hos POWER.

All the best, Erik at POWER! ⚡

I bliver Ved og beder om min…

I bliver Ved og beder om min anmeldelse, og her er den.

29. huhtikuuta 2026

Hej Thomas

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Jeg er ked af, hvis vores opfordringer til feedback har virket for gentagne eller irriterende. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles påtrængende – vi bruger det kun for at blive bedre af vores kunders oplevelser.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre.

Hej Sadi,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var så venlig og hjælpsom.